Şimdi Ara

Mage kıyafetlerine neden hp basılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşla tartışıyorduk da mage lerin kıyafetlerine HP Basmasının sebebi hp nin düşük olmaması içinmidir kıyafetlerdeki mp nin hiçbir işe yaramaması mıdır ?

• Mp bonuslar işe yarar ama karşı ırktan oyunculara saldırırken mp bonusları çalışmıyor.
    O yüzden hp basılır.
  • Mage lerde diğer buildlere göre daha az defans ve daha az hp olur. Zaten defans az kıyafete hp basılmazsa tek yemekten kaçamaz mage ler. Hele ki paper mageler....
  • ben paper mageyim koxp hariç bir legal oyuncu alamıyor paper mageyim 59 lwl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIHTIM98

ben paper mageyim koxp hariç bir legal oyuncu alamıyor paper mageyim 59 lwl :D

hangi server
  • Her ikiside diye biliyorum.
  • Bana sorarsan mp ise yarasada hp basılmalıdır zaten

int mage istedigi kadar mp bassın kıyafetlere fazla vurmaz
    paper mage mp basarsa np -lere düşer

o yüzden hpde basılıyor olabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı lr 83 lvl mageler zırha int basıyor kitleme oranını arttırmak için
    fire drakeden çoook çoook önce mp bonuslar pk alanlarında etki ediyordu ve bu da magelerin ezici bir üstünlüğünü getiriyordu bu yüzden k2 tarafından mp olayı sonlandırıldı sadece canavalarda işe yarıyor diye biliyorum yoksa millet salak mı ki gitsin paper olsun int olup mp bonus giyerler
  • Benim bildiğim kadarıyla pk alanlarında karşı ırka atak yaparkenki vuracağın demage saf MP ye bakar. Yani her lwl atlayışında kazandığın stat pointlerden MP ye verdiklerin saf MP dir ve karşı ırka demageyi arttırır.
    Armorlardan ve takılardan alınan MP bonus sadece moblara (harpy, troll, golem gibi oyunun kendi yaratıkları) vurulan demage ı arttırır.Bu yüzden pk alanlarında MP bonus magelere bi yarar sağlamayacağı için armor ve takılarda MP yerine genellikle HP ve anti def. şeklinde olur.
    Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
  • yıl olmu$ 2010 acılan konuya bak.. pk alanlarında extra mp etkı etmez
  • hp az olduğu için
  • Mp bonus sadece moblar üzerinde etkili olduğu için, mage kullanıcıları armorlarına ''HP'' basmayı tercih eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

yıl olmu$ 2010 acılan konuya bak.. pk alanlarında extra mp etkı etmez

adam vermiş cevabı
  • Magede defans az. Hp gerektiği için hp basılıyor yoksa iş yapamaz !!
  • neden konuyu uplama gereği duyuyorsunuz yada cevap verilmişken 20 kere daha aynısını yazmayı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.