Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cleer Flow HiFi Kafaüstü Kulaklık (ANC) Satın Al 30 Mart 2022 20:35 1 1 Cleer Flow HiFi Kafaüstü Kulaklık (ANC) Cleer Flow HiFi Bluetooth kulaklık. 3.5mm kablo girişi de vardır. Aktif Gürültü Önleyici özellikli. Taşıma çantası ile birlikte. Orijinal kutusunda. Kutu içeriği tamdır. Detaylı fotoğraflar gönderilir. Bose ve benzer kulaklıklarla eşdeğer seviyede bir kulaklıktır. Kulaklık üst süngeri sıcaklık nedeniyle attı yapıştırılması gerekiyor, onun haricinde bir sorunu yoktur. ABD siparişidir, BHphotos.com'dan aldım bana yaz başında gümrük dahil 1200 TL'ye mal oldu. Ev içi kullanım için idealdir, dışarısı için çok portatif değil, büyük bir ürün. 1-2 kere kullandım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Republic of Gamers Sıfır Açık Kutu GX701L Oyun Ultrabook - 59500 TL ASUS Stüdyo Tipi Masaüstü Oyun Bilgisayarı i3 500GB 16GB 16GB Intel Arc A770 MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms QHD e-sports Oyun Monitörü 21000 TL Huawei P20 Leica + Aksesuarlar
Fiyat 600 TL'ye revize edilmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Republic of Gamers Sıfır Açık Kutu GX701L Oyun Ultrabook - 59500 TL ASUS Stüdyo Tipi Masaüstü Oyun Bilgisayarı i3 500GB 16GB 16GB Intel Arc A770 MSI Optix MAG272CQR 27" 165Hz 1ms QHD e-sports Oyun Monitörü 21000 TL Huawei P20 Leica + Aksesuarlar