Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS Republic of Gamers Sıfır Açık Kutu GX701L Oyun Ultrabook - 59500 TL
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Fiyatta indirim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Fiyat çok çok pahalı, aynı fiyata rtx 4000 serisi alınır.
- Başlıkta Rtx 2080 Super yazılmış, kutuda 8gb vram yazıyor. Bilmediğimden soruyorum super serileri 12Gb vram olmuyor mu?
-
RTX 4060 vs RTX 2080 Super [5-Benchmark Showdown] (technical.city)
2080 Super 8Gb.
Fiyatta indirim yaptım. Benzer laptoplara göre özelliği tam çelik kasa olması ve Ultrabook formatında olması. Tabi ki diğer ROG Strix tarzı oyun bilgisayarlarının performansı daha iyi olabilir ancak plastik kasa ve epey kalın ve ağırlar ve 15.6" çoğu.
Bu arada 2080 ve 4060 sentetik skorları birebir aynıymış.
1400 lira farklı çok daha hızlı işlemci ve çok çok daha hızlı ekran kartıyla yeni bir model almak mümkün hocam. 4 bankanın kredi kartlarına vade farksız 6 taksit seçeneğini düşününce iki taksit kalanını dolara yatırıp seçim sonu fırlayan kurla birlikte teknik olarak linkteki ürünü 60k civarına getirmek mümkün. Ürününüz güzel lakin piyasa alternatiflerle dolu
www.hepsiburada.comAsus Rog Strix G17 G713PIA38-LL080A38 Amd Ryzen 9 7845HX Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g17-g713pia38-ll080a38-amd-ryzen-9-7845hx-32gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-17-3-wqhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005NMEHA
-
Benim satışa sunduğum ürün tam metal ve ince kasa ultrabook olarak geçiyor. Oyunlarda ısınma yaratır mı deneyimlemediğim için bilmiyorum.