Şimdi Ara

CLEVO Laptop Ekran Kartı Teminatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bundan 4 yıl önce İngiltere'den abim 3XS markalı bir laptop alıp getirmişti. Kasası CLEVO olduğundan dolayı fotoğraftaki Monster Tulpar T7 serisi ile hem görünümü hem de donanımı birebir aynı. Birkaç ay önce GTX 1080 ekran kartı arızalandı fakat götürdüğüm tamirciler iyice bozup ekran kartını mahvettiler. Ekran kartını bulmaya çalışıyorum Türkiye'de fakat bu ekran kartını satın alabileceğim hiçbir yer yok. Tek şansım Monster'ın kendisi. Monster'a durumla alakalı yazdığımda başka marka ürün olduğu için yedek parça satmayacaklarını, yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Ekran kartının kodu " N17E-G3-A1 6-71-P872L-D12 " olarak geçiyor. Bu kartı Türkiye'de temin edebilme konusunda yardımcı olabilecek, herhangi bir yere yönlendirme yapıp yol gösterecek birisi varsa gerçekten çok memnun olurum. Aksi halde bilgisayar çöp gibi kenarda kalacak. Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum...

• Bulsan bile fahiş fiyatta olur yani uğraşmana değmez.

• O bilgisayarı şimdiden unutsanız iyi olur diye düşünüyorum.

Aliexpress'te 12k TL ye satılıyor. Gümrükten geçecek olması ise tam bir mucize olur. Yapılabilecek en iyi şey harici kartı iptal edip varsa dahili grafik birimini açmak. Belki bu şekilde en azından günlük işler için kullanılır.

• Hocam maalesef dahili ekran kartı yok bilgisayarda. O yüzden şu an boş boş duruyor. Donanımı güçlü olduğu için kenara kaldırmak istemiyorum. O nedenle kurtarmaya çalışıyorum cihazı. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Hocam bilgisayarın donanımı güçlü olduğu için çöp olmasını istemiyorum. O nedenle kurtarmaya çalışıyorum. En azından TR'de getirebilecek bir yer bulabilsek efsane olacak. Ya da monster keşke yardımcı olsa. Cevabınız için ayriyeten teşekkür ediyorum.

• İşlemci intel ise muhtemelen dahili grafik vardır. Anakarttan kartı söktükten otomatik olarak devreye girmesi lazım ama bilemedim.

Getirtecek yeri bulamazsın. Kart 350$ 2. el o da. Hadi bulsan getirtecek birini 50$ da kişi kendi kar eklese 400$ + 3x KDV ki daha tami ücreti eklenmedi. O paraya sıfır yeni nesil laptop alınıyor.

• Hocam İntel İ7 8700 işlemcim. Fakat ilginçtir dahili grafik yok. İlk aldığımdan beri böyle. Tüm driverları vs. denemiştim ilk aldığımda. Dahili grafik sürücüsünü kurmak istediğimde donanım bulunamadı hatası ile yüklenmiyor. Kusura bakmazsanız bir soru daha sormak istiyorum.

İ7 8700

32 GB DDR4 2400 RAM

SAMSUNG 970 EVO 512 GB

1 TB 7200 RPM HDD

4K 17.3" Ekran Paneli vs.

Diğer donanımları bu şekilde hocam. Ekran kartı arızası ile ya da işlemci dahil tüm çalışan parçaları ayrı ayrı satma şansım olur mu bu cihazı? Teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abatuipk A kullanıcısına yanıt

Tabi ki de, 32 ram kiti var güzel para eder. Depolamaları şahsen satmıyorum ama satmak isterseniz onlar da bir miktar para eder. İşlemciyi ayrıca satabilirsiniz. Geriye kalan her türlü parça da satılır ama ne kadar ve ne zamana satılır bilgim yok.

Ekran paneli de ayrıca para eder.

• Biraz araştırma yapıp bu şekilde parça parça satabileceğim bir yer bulup elden çıkaracağım. Çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.