Şimdi Ara

Cli.exe hatası yardımmmmm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımı her açtığımda cli.exe hatası veriyor ve uygulama düzgün başlatılamadı hatası veriyor. ekran kartım HIS ati 9600 xt en son catalyst 5,8 driver yüklü onu kaldırıp omega kurdum bu sefer oyunlarda masaüstüne düşüyor 5,5 kurdum yine aynı hata 5,3 kurdum yine aynı 5,2 kurdum değişmedi çıldırmak içten bile değil yaw çaresi ne bunun windowsu yeniden mi kurmam lazım hangi driver kullanmam lazım düzgün çalışan bi link verirmisiniz sevabına hepinize şimdiden teşekkürler...

• tam emin değilim ama sanırım o hata catalyst control center hatası ve o hatayı gidermek için sisteminde net framework yüklü olması gerekiyor
    kopya cd kullanmıyorsan burdan indirebilirsin TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: necat

tam emin değilim ama sanırım o hata catalyst control center hatası ve o hatayı gidermek için sisteminde net framework yüklü olması gerekiyor
    kopya cd kullanmıyorsan burdan indirebilirsin TIKLA

sorun nedir bende bilemiyorum kardeş sistemi kuralı daha 3 hafta olmadı :(( kopya cd den kastın windows cd simi ??? verdiğin linki deniycem umarım düzelir, teşekkürler....

• evet kopya windowstan bahsettim eğer ordan yükleyemezsen googlede aratıp bulursun.ve sanırım büyük ihtimalle onu yüklersen sorun düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 6 Eylül 2005, 10:00:45 >
  • ati'nin sitesine girip aynı sürücünün diğer download adresini yükle..
    sanırım bu işe yarıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

ati'nin sitesine girip aynı sürücünün diğer download adresini yükle..
    sanırım bu işe yarıyor..

sevgili dostum atinin sitesinde 5,8 sürücüsü olarak 2 link var biri 33 küsür mb diğeri 25 mb civarı ben uzun olanı yüklemiştim şimdi diğer kısa olanı yüklüyorum bakalım olacakmı ??? tavsiye için teşekkürler... peki bu iki sürücü arasındaki fark nedir ???? catalyst control center diye bişiden bahsediyo bunun faydası nedir ne işe yarar ???? bilgi verirseniz sevinirim, saygılar.....
  • quote:

evet kopya windowstan bahsettim eğer ordan yükleyemezsen googlede aratıp bulursun.ve sanırım büyük ihtimalle onu yüklersen sorun düzelir

ehh herkes gibi benimkide kopya orjinali kimde varki ??? ama aktivasyonu tamam teşekkür ederim dostum verdiğin linkten yükledim bakalım umarım düzelir şimdi işte olduğum için akşam deniycem çok teşekkürler umarım hallolur...

• quote:

Orjinalden alıntı: king_of_the_road

quote:

evet kopya windowstan bahsettim eğer ordan yükleyemezsen googlede aratıp bulursun.ve sanırım büyük ihtimalle onu yüklersen sorun düzelir

ehh herkes gibi benimkide kopya orjinali kimde varki ??? ama aktivasyonu tamam teşekkür ederim dostum verdiğin linkten yükledim bakalım umarım düzelir şimdi işte olduğum için akşam deniycem çok teşekkürler umarım hallolur...

bendede kopya var
    umarım sorunun halolur ki 100/90 sorun dediğim gibi net fremeworktan kaynaklanıyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: king_of_the_road

quote:

bendede kopya var
    umarım sorunun halolur ki 100/90 sorun dediğim gibi net fremeworktan kaynaklanıyor

inşallah düzelir deniycem kardeşim çok sağol, saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.