geçen gün kuzenime click & buy aracılığıyla premium almaya çalıştık neyse son adıma kadar geldik bir cep telefonu numarası istedi bizden yazdık ona bir pin kodu göndericez dedi ama pin codu gelmedi ve üyeliği onaylıyıpta premiumu alamadık ne yapmamız gerekir yoksa o da mı bug ta kaldı premium almamız şart başka nerden alma şansımız var yardımcı olursanız seviniriz...
benim öğrenmem lazım şu pre işini biri yardım etsin
arkadaşım muhtemelen telefon numaranı yanlış girmiş olabilirsinn çünkü ben bugun aldım dakika geçmeden mesaj geldi. tel numaranı 90 053 die gir din mii bide başka üyelik internet kafelerden alabilirsin ama onlar da komisyon alyorla galiba
arkadaşım zaten başında 90 yazıyordu ben geri kalan yere 05.. diye numarayı girdim ama ne yapıp ettiysem gelmedi pin codu
quote:
Orjinalden alıntı: bay_bird
arkadaşım muhtemelen telefon numaranı yanlış girmiş olabilirsinn çünkü ben bugun aldım dakika geçmeden mesaj geldi. tel numaranı 90 053 die gir din mii bide başka üyelik internet kafelerden alabilirsin ama onlar da komisyon alyorla galiba
geri kalanını 0535 deilde 535 diye yazacaktın
tamam bir de öle deniyim inş. olur olmazsa ne yapıcam
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
geri kalanını 0535 deilde 535 diye yazacaktın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme