Şimdi Ara

click buy hakkında yardım !(acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cbuyla ugrasmayin.. gittigidiyor azcik ustune joyuyolar ama kut 2 dkda sorunsuz,,, gece2ydi msnden geldi kesn numarasi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: savas07

cbuyla ugrasmayin.. gittigidiyor azcik ustune joyuyolar ama kut 2 dkda sorunsuz,,, gece2ydi msnden geldi kesn numarasi...

Pek demek ıstedıgını anlamadımBıraz daha acık yazarmısın.

• bnm arkada aynısı oldu :/ 71 lvl ı gtti de açtırmaya çalışıor bir şeyler öğrenirsem bilgilendirmeye çalışırm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell_quard

bnm arkada aynısı oldu :/ 71 lvl ı gtti de açtırmaya çalışıor bir şeyler öğrenirsem bilgilendirmeye çalışırm..

Cvbını beklıyoruz.Eger net olarak ogrenebılırsen burak_fertek ya da bana pm den ulasırsan sevınırm.
  • Up.
  • görünüse bakılırsa bukadar mesaj sayının yarıdan çogunu up yaparak kasmısın sen
    quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Up.
  • derdim msj kasmak deil cins cins konuşma benim çarımın derdindeyim senin yazdığına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 18 Şubat 2007; 8:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

görünüse bakılırsa bukadar mesaj sayının yarıdan çogunu up yaparak kasmısın sen
    quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Up.

ne dıon sen bak bakım kac kere uplamısın.Senın gıbı cocuk degılım ben tamam mı .Ole cocuk cocuk konusma ınsanı sınırlendırme.BOyle ıftıra atacagına kalk da gıt bak.Kac foruma up,up yazmısım.Tabı nasıl bakılacagını bılıyorsan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.