Şimdi Ara

click buy hakkında yardım !(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler click buy yüzünden 70lwl çarımı banladılar borcu ödemediğimden 10m :) ben bunu şimdi ödemek istiyorum nereye para yatıracağımı bilmiyorum click buyu aradım msn adresime gönderdiler parayı istanbulamı göndericem frankfurtamı bilmiyorum bilen arkadaşlar yazabilirlermi VE parayı werince çarım ne zaman açılır

Bana sıra sıra acdıran bı arkadas ne yapcagımı yazarsa sevınırım.Ayrıca charın parayı yatırdıkdan sonra ne zaman acılacagının cvpını da merak edıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 17 Şubat 2007; 11:36:41 >

• uppp
  • Emre canıma deysın
  • up
  • up
  • Yok mu hıc actıran?
  • Up,Up,Up.Buraya yazı yazıp da bunun la ılgı lı ust yazı var demeyın.Oraya bakdık yardımcı olacak bılgı goremedık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ^
    !!
    !!
    !!
  • upppp
  • Artık bırı cvp yazsın.Elımızde bı maıl war ancak nasıl yapıcagımız tarıf edecek kımse yok mu
  • up.
  • up
  • uppppppppppppppp
  • upp.Ben sabaha kadar uplarım cvp ımı alana kadar.Yok mu acdıran bırı
  • uppp.
  • hafta içi hatlarını arıosun adamların sana hesap bilgisi veriolar oraya yatırıon acıolar charını
  • benim charda gitti açtırabilirsen yardım edermisin
    benim bi arkadaş açtırmışdı
    dediki mail yolla click buya sonra parayı yatır click buy hesabına (ID deki hesap)
    sonrada knight online mesaj atcakmışın
    ben kendi clickbuyumdan almadıgım için char açılma gibi olasılık yoq
  • kardeş mail falan yok arıyosun sana bi şeyler anlatılar bide mail atıtıyolar sen bi hesaba parayı yatırıyosun ancak detaylarını öğrenmek istiyoruz biz nereye yatacak hangi hesaba onlar bi ton bi şey yolluyo onu çözmek memsele :D
  • uppppp..... help !
  • upppppp.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.