Dedim click buy a üye olalım, daha rahat alışveriş yapalım diye. Dün gece üye oldum daha doğrusu tam olamadım. kredi kartımda 1 avro ile 1.99 avra arasında iki ücret çekileceğini ve bunun son iki hanesini istedi falan filan işte. Ve bankayı bugün aradım da dün 45,33 YTL 11,62 YTL 1,76 YTL 2,35 YTL 3,41 YTL PARA ÇEKİLMİŞ BULUNMAKTADIR. Müşteri hizmetlerine benim bilgim olmadan bu paranın çekildiğini beyan ettim. Bana Şirket ile irtibata geçmemi sölediler ilk olarak. Telefon ile ulaşılamıyor. Şuan için mail attım, bakalım harcamaları iptal edeceklermi. Aksi taktirde, banka tarafından bloke ettirip suç duyurusunda bulunacağım... TAM BİR REZİLLİK.
acayip canım sıkılıyo. oruç oruç zorla insana küfür ettirecekler.
Adamların verdiği cevaba bak. Bide ingilizce ile atım msjı. bunun sonu suç duyurusu gözüküyor.
geçmiş olsun hakkını ara sonuna kadar hepsi para tuzagı
Hakkını ara
quote:
Orjinalden alıntı: JusTBeST
geçmiş olsun hakkını ara sonuna kadar hepsi para tuzagı
Saol. Ben daha önceden 2 sene kullanmıştım clik buy ı bi sorun çıkmamıştım. Sona iptal ettirdim. Şimdi tekrar açım dedim ve bunu yaptılar. Haram olsun.
Konu yanlış yerde.
quote:
Orjinalden alıntı: Reactive
Konu yanlış yerde.
Şurda derdimizi paylaşıyoz. Geçmiş olsun diyecen yerde konu yanlış yerde diyon. Eyvallah.
quote:
Orjinalden alıntı: R.Mat
quote:
Orjinalden alıntı: Reactive
Konu yanlış yerde.
Şurda derdimizi paylaşıyoz. Geçmiş olsun diyecen yerde konu yanlış yerde diyon. Eyvallah.
+1 bide konu yanlış yerde olması neyi fark eder . geçmiş olsun bu arada hakkını ara
clickandbuy aptal bir şirkettir ona üye olmak yerine 3-5 lira fazla para ver k-esn kod al başın ağırmasın
böyle adiler işte geçmiş olsun.. senin için sonu iyi olur inşallah.
c-buy salak bir sistem bende kullanıyorum onu ama tam bir saçmalık..Bi kere kapattımda açtırmak için 72 takla attım özürlü gibi davranıyorlar..aracı şirket kullanmadan çeksek cok güzel olcakta nerde k2 de o kapasite..
Forum'da Murat' Yöneticimiz Var Click buy'Sorunlarını hal Edebilir pm' At İstersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme