Şimdi Ara

Click</Full İnt Sword />Click

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Full int Sword 33 Lv Charim Var 30 & 32 Lv Skill eri Guzel Dagitilmiş Full Str Glavie Yada Full İnt Spear Ariyorum Server Farketmez !!!
    Charin Özellikleri
    Nuker dir.
    Light ve Fire Nuke ler Acik olup her ikiside 31 Lv dedir .
    Bicheon 31 Lv. dir 3 Lv Farm Yapilabilir . Force Ve Cold Temel Olarak Acikitir her ikiside 20 Lv. Dir .
    Char da ki Tüm İtemler Blue ..
    Full Armor Giymektedir . Ustundeki Her Armor Str 2-3 %100/ %66 VERMEKTEDİR.Ayriyetten İtemler +2 +3 dur.
    Lord Sword 32 Lv +3 Blue Parry Ratio ve Str Vermekte.
    32 Lv Shield +3 Ve Blue .
    Mvb;
    Server =Eldorado
    Build.Full int Sword
    Guild= [TRash_MeTaL*TwoFace]
    Char= UnHittable * Male. Msn Adresimden Ulasabilirsiniz TheOldenRealm@hotmail.com
    Fotograf Koymadim Eski Fotograflari Var Euro yu İndirmedigim için Yeni Fotograf Cekemedim Ama Msn den JPEG Atarim İlgilenenler İçin...Teşekkur Ler...
    TheOldenRealm@hotmail.com

• Arkadaslar lutfen Bekliyorum Herhangi bir dolandirma yokwww.rev6.com dan bakabilitsiniz UnHittable . orda 32 gorunuyo ama olsun Foto da koyucam ama eski fotosu var 997 hp 2879 mp si varken su an dizdim ustunu str +3 itemlerle
    HP=1206 MP=2997 oldu Lutfen !!!
  • Arkadaşlar Charimi itemleriyle Birlikte Sattim 75 Ytl ye Herkese Teşekkur Ederim Yazmadiginiz için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Divinity]

Arkadaşlar Charimi itemleriyle Birlikte Sattim 75 Ytl ye Herkese Teşekkur Ederim Yazmadiginiz için...

Ne yapmaya çalışıyosun?Millet istemiyo demek.Ayrıca charı sattığın falan da yok.Yalan olduğu harfinden tut cümlesine kadar belli...
  • İsteyen Öle Düşünebilr Ben Saatim ve Suan da yeni Glavie bi char kasiyorum Eldorado da GodsOfHonor 10 Lv. oldum 75 Milyonla Pre. ve 150 silk aldim keyfim yerinde Böle aptalca konusanlar için...
  • 75 Ytl Olmasinin sebeblerinden biri de Hun Archer Keserken Cutting glavie Seal of Moon cri 11%100 olmasi ve int 3 str 2 vermesidi bu arada bida bana laf atma ukala ufaklık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.