arkadaslar kredi kartının ödenmeyen 10 $ lık borcu yuzunden ban yedim.şimdi bu banı nasıl açtırabilirim?parayı nereye yatırabilirim?ve parayı yatırdıktan sonra kaç gün içinde açılır? Bilgisi olanlar lutfen yardımcı olsunlar...
up up up up!! yokmu bilgisi olan
kredi kartına para yatır sonra c&b ye tel aç parayı ceksinler. banının açılacağını umit ediyorum
uppp
tlf işi cok uzun iş arkadasımda bu yüzden ban yedi ama tam 3 gün sürekli aradıgı halde tlf la c&b müşteri hizmetlerine ulasamadı mail attı hemen cvp verdiler orda bi hesap numarası ve fax numarası veriyorlar mailde herseyi anlatıyor zaten ne yapman gerektigini char kodu var onu verip bankaya parayı yatırıp dekontu fax cekiyorsun oraya charı en kısa sürede acıyorlar
bende geçen ay 500 cash cekmiştim. kartta para olmadığından dolayı parayı cekememişler ve hesabımı kapattılar. mail geldi bana 1 hafta içinde parayı yatırı bizze ulaşın diye. parayı yatırdım 2 tane mail attım cevap gelmedi en sonunda telefon actım parayı cektiler sorun kalmadı..
Geçmiş Olsun kardeşim. Ben Açılmıyor die biliyorum ...
Disconnection ve K.O bağlantı sorunlar ne ilgisi var anlayamadım Nicki MichaelJackson arkadaşımız çok beğenecek xD
Umarım banın açılır
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Disconnection ve K.O bağlantı sorunlar ne ilgisi var anlayamadım Nicki MichaelJackson arkadaşımız çok beğenecek xD
Umarım banın açılır
ben bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun dedim.konu dogru yerdemi diye bi soru sormadım.ki bu o kadarda önemli deil sanırım? yardımcı olan arkadaslara cok tsk edıyorum saolsunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme