Şimdi Ara

Clickandbuy premium?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kalktı sanırım
  • Kartımla premium alamıyorum o zaman
  • Alınıyorda eskisi gibi değil.

Önce pus da sağ üstteki cash alınan bölümden cash alınıyor daha sonra premium alınıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungI

Alınıyorda eskisi gibi değil.

Önce pus da sağ üstteki cash alınan bölümden cash alınıyor daha sonra premium alınıyor .

şimdi şöyle bişey 2900 cash demiş mesela 3200 cash aldım platinium u çektim bana ekstra 800 cash gelicekmi ?
  • sen hala burdamisin hirkiz?
  • evet alinabilmektedir falat click and buy'in yuksek doviz kurlarindan dovizi tl ye cevirmesi, yuksek degerli alisverislerinizde buyuk olcude fiyat farki yaratmaktadir. oncelikle cash alip daha sonra premium alabilirsiniz. size tavsiyem gittigidiyor tarzi sitelerden premium almanizdir hem cafelerden hem c&b den daha ucuza gelmektedir.

cash ile premium almak konusunda ayrintili bilgi icin;
    http://forum.donanimhaber.com/m_35582327/tm.htm

iyi oyunlar dilerim.
  • Evet geliyor .

quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

quote:

şimdi şöyle bişey 2900 cash demiş mesela 3200 cash aldım platinium u çektim bana ekstra 800 cash gelicekmi ?
  • quote:

Evet geliyor .

quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

quote:

hesap yaptım daha ucuza geliyor ozaman 300 cash artacak ordan 200 de hediyesi var 800 de platden gelecek 1300 cash fiatı 60 $ 2 trina da gelicek ayrı etten birde hediye item hiçte fena deil bundan sonra evimden çekerim ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 9 Kasım 2009; 22:50:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.