Şimdi Ara

Clicker Heroes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar, oyunumuzun ismi Clicker Heroes. Oyunda karakterler alarak onları geliştiriyoruz ve canavarları kesiyoruz. Eğer DPS kasarsanız kendisi anlık olarak daha fazla vuruş yapıyor. Eğer Clicker Damage kasarsanız kendiniz her tıklama yaptığınızda verdiğiniz hasarı arttırıyorsunuz. Yani 1.karakteri geliştirirseniz Clicker Damage de artıyor. Her karakterin farklı özellikleri var ve karakterleri geliştirdikçe özelliklerini de açıyorsunuz. Tüm karakterleri geliştirmenizi tavsiye ederim. Örneğin ben en son çıkan karakteri alayım sürekli derseniz hem zor para kasarsınız hemde daha uzun sürer. Bu sebeple karakterleri sürekli geliştirseniz daha iyi. Oynamadan önce kesinlikle söylüyorum bağımlılık yapan bir oyundur. Bana da bir arkadaşım gönderdi ve bende sizinle paylaşma gereği duydum. Flappy bird bunun yanında hiçbir şey. Bu arada kapatıp açınca da kaldığınız yerden devam ediyor yani kayıt sistemi mevcut. Daha fazla söze gerek duymadan link veriyorum umarım bağımlılık yapınca bana küfür etmezsiniz..

Tıkla!

• 2 2.5 haftadır oynuyorum sabah kalkınca ilk iş oyunu açıyorum gerçekten çok güzel ve sürekli gelişen bir idle game 56 hero soulum var şu an halada devam ediyoz bakalm

Clicker Heroes
     Clicker Heroes

• Evet bir kere başladıktan sonra bırakması zor oluyor günde en az bir kere giriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben su hero soul ve ascend for + olaylarını anlamadım nasıl elde edılıyor ne ifade ediyor yardımcı olurmusnuz 149 seviyedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofearth

ben su hero soul ve ascend for + olaylarını anlamadım nasıl elde edılıyor ne ifade ediyor yardımcı olurmusnuz 149 seviyedeyim

Bi karakter oyunu sıfırlatıyor, sıfırladığında hero soul kazanıyorsun bitirdiğin seviyeye göre ve bu döngü sınırsız oluyor
  • hadi ya ben onu yapmamıştım hemen yapim bende diyorum bu hero soulu nasıl yapiyor millet sağol
  • Hooooort :D

Suan film izleme imkanim olmadigi icin bunla ugrasiyorum...

Clicker Heroes

best zone: 670
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BAĞIMLI ETTİNİZ BENİ BE STEAMDEN YUKLEDIM OYNUYORUM 35. LEVELIM

GÜNAHI BOYNUNUZA ŞU KARDEŞİNİZİN ZAMANINI ÇALDINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 9 Nisan 2016; 19:12:24 >
  • hala oynuyorum ben

Clicker Heroes
  • Bağımlısı oldum resmen. Steamden falan indirmedim browser dan oynuyorum. Kapatırsam kaldığım yerden başlayamam değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Bağımlısı oldum resmen. Steamden falan indirmedim browser dan oynuyorum. Kapatırsam kaldığım yerden başlayamam değil mi ?

sakin ol ve bırak o mouse' yi sağ üst köşede ki ayarlar kısmına gir ve sol üstte bulunan save ye tıkla. herhangi bir yere kaydet. kaydettiğin metin belgesi senin saven. içindekileri kopyalayıp yine save butonunun altında ki import butonuna tıklayıp içine yapıştırırsan kaldığın yerden devam edersin. bu şekilde her çıkacağın zaman kayıt al. iyi oyunlar
  • Bende steamdan indirdim ama kapatıncada kendisi otomatik devam ediyor.Bilgisayarı kapatıyorum sabah bi bakıyorum hala para kasıyor :D
  • Oyun çok güzel benziyor belli ki hastaları var başlamayı düşünüyorum

• Arkadaşlar bir şey sorucam bu oyun mobileden oynanıyormu?

• Mobile uygulamasını gördüm webtekinden farkı varmı bilen varsa cvp verebilirmi

• Biraz karmaşık gibi
  • Mobile klanlara nasıl katılcaz

• Mobile oynuyom yükselme yaptın ama hala klanlara nasıl katılcaz bilmiyom

• ben de hero soul olayını tam çözemedim oynayan birisi yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.