Bildirim
Climax (DVD yayınlanma tarhi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ee? -
Ne zaman çıkacağını öğrenmek istedimquote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Ee?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 3 Aralık 2018; 15:36:54 > -
Yeni film miymiş? Hiç konusunu da görmemişim. -
Gaspar Noe'nin son filmi Şuan vizyonda.Bu forumda genelde ne tarz filmlere konu açılıyor hiç bakmadım direkt bu soruyla geldimquote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Yeni film miymiş? Hiç konusunu da görmemişim. -
Her türlü filmin konusu açılır. Ama dvd çıkışını bekleyen uzuun bir aradan sonra ilk sana rastladım Hocam burda malum ortamlara düşüşü beklenir -
çok iyi film -
Kendimden geçtiğim ve sanatsal orgazm yaşadığım film. Oyuncu seçiminden tutun da konuşmalarına kadar harika bir akış var, bayıldım Baştaki müzik ve dansları, olayların gelişimi ve benzeri her detayıyla muazzam, efsane
Karakterlerin kendi aralarındaki muhabbetleri kötü dahi olsa can sıkmıyor, yaklaşımları çok elit. Siyasi konulara dokunuşları çok güzel yapıyorlar...
Elalem sanatıyla, kalitesiyle, zamanını yakalamış insanıyla nasıl da dövüyor bazılarını dedirtti bana, utanın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X