Şimdi Ara

Clio 1.4 HB yada 1.6 HB'den hangisi alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
35.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende de 98 1.4 rta var aldığımda 120 bin deydi ve triger değişmemişti tabi ben değiştirdim araba gerçekten sorunsuz şu anda 148 binde klima-abs yok satılıktır arabada sol kapıda ve çamurlukta boya var başka bir problemi yok satıyorum araba gerçekten iyi durumda almak isteyan olursa invaze@mynet.com dan bana ulaşabilir.
    bu arada 10500 istiyorum
  • Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. Tecrübeleri ve deneyimleri kullanıcısından duymak gibisi yok. Allah hepinizden razı olsun. Clio 1.4 RXT modeli iyice kafama yattı, hatta kesin karar vermiş gibiyim. Şimdi temiz bir tanesini bulmak kaldı :) İşin kötü yanı şu an elimde 92 model 102 bin kilometrede broadway gte var, ondanda çok memnunum ama artık biraz daha modern bir araba istiyorum şu an 2. el piyasası rezalet gerçekten, şu arabayı hayırlısıyla bir satabilsem hemen diğerini almak istiyorum.
    benim araba
  • Bu arada 2002 modelle başlayan Clio Privilege 1.4 16V nasıldır sizce? Bunlarda kasa makyajlanmış versiyon sanırım. Motor performansı ve ekonomisi eskisiyle aynımıdır yoksa geliştirilmiş olabilirmi?
  • Motoru aynı , 1.4 16 v motor çok iyidir ,2000 den 4 sene boyunca kullandık, sollamalarda hiç üzmez, şu anda piyasada bulunan tüm orta -kompakt sınıf 1.6 motorlu arabalardan daha seridir, frenleri de o zaman ve boyut için çok çok iyidir diyebilirim, 4 sene süresince hiç bir büyük arıza çıkarmadı, neredeyse küçük arıza bile çıkarmadı diyebilirim, bir tek süspansiyon sisteminde son senesinde kasislerde yayları gıcırtı yapıyordu. Çok iyi arabaydı. Aptal michelin lastikleri nedeniyle nemli bir sabah kaldırma çarpıp takla atınca servis perte çıkardı hava yastıklarının toplam fiyatı 2.elinin fiyatına ulaşıyordu nerdeyse. Yoksa hala kullanıyor olurduk, donanım seviyesi de çok iyidir.
  • hocam su anda bende 2000 model clio HB 1.6 RTE 115(bg) otomatik var....performans ve konfor acısından cok 2000 model bi arac icin cok iyi...arab 75 binde triger kayısı fln degisti...araba otomatik oldugu icin frenleri cok kullanmamızdan dolayi arka kampana ön disk balatalar hepsi degisti....sehir icinde biraz fazla yakıyor....sehir icinde 9-10lt yakıyo(otomatik oldugundan)...ama sehirler arasında 5.5-6.5 arası yakıyo...bide araba cok cabuk hızlanıyo...sehirler araası yollarda megane ve e 200 lerle kapısıyorum...en son 195 km yi gordum bassam daha gidermiydi bilmiyorum...bide aracın frenleri cok saglam....bence cok performans delisi degilsen 1.6 motora pek ihtiyacın olmayacak 1.4 yeterli olacaktır...ama yok performans istiyorum diyosan 1.6 modellerini al....bu arada dusunursen benim arbada satılık....
  • cliocular clio 3 ün baz model fiyatı 23,900olarak çıkacakmış.
    şu anki clionun baz modelini 20,000liraya veriyorlar.

2,ele düşünce bundan 3-4sene sonra o da 2006,bu da 2006 olacak.
    ve 2,el fiyatları birbirine yaklaşacak.

yani bizim kasalar sıfır fiyatı yükseldiği için 2 kasa kaynaştıkça biraz değerlenecek.

2,elin yokolmaya başladığı piyasada bunun sıfırı şu kadar deyip aracımızı daha iyi fiyattan satabileceğiz.
  • dogru diyorsunuz, ben acaba 16v den vazgeçip de uygun bir fiyata temiz arac bulmusken 1.6 8v alsam mi diye dusunuyordum da, cunku forumdaki topiklerde 8v kullanan arkadaşlar da memnunlardi epeycene. kafam allak bullak oldu, 1.4 16v rxt sini de satan pek yok piyasada, mart bitmeden almayi dusunuyorum acikcasi bakalim hafta ici bir daha bakicam
  • valla bende Clio 1.4 HB almayı düşünüyorum artık 15bin i gözden çıkarmış durumdayım..ancak bu modelin LPG li olanları mevcutmu ?
  • Symboller ne kadar kötü araçlarsa bu clio hb ler de bir o kadar iyidir. Hacim sorun değilse temizi yüz güldürür.
  • Nacizene düşüncem şehir içi kullanım daha ağırlıkta olacaksa 1400 cc Ckio Hatback, Şehir dışı uzun yolda kullanım daha ağırlıkta olacaksa 1600 cc clio hatback tercihim olurdu....Uzun yolda güçlü motor her zaman iyidir..
  • Konu hortlamış. Bende okuyorum öyle, sonra farkettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.