Şimdi Ara

Clio 1.5 Dci soğukta geç çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 dci 90 motor hava 3 derecenin altına düştüğü zaman zor çalışıyor. Motor ısındıktan sonra tek marşta çalışıyor. Sebebi ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaC5 -- 19 Şubat 2024; 10:38:36 >

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Kızdırma bujisi ve enjektör. Dizel araçların hepsinde soğukta çalışmama sorunu var. Aracınız kartlı anahtar ise kontağı bir kaç kez açıp kapatmanız lazım. Kızdırma bujileri iyice ısınıp marş basması lazım
  • Aynısını yaşamıştım clio3 aracımda. Ustama gittik, yukarda arkadaşın dediği gibi kızdırma bujisidir dedi. Tek tek çıkartıp test etti, biri bozuk çıktı. Kutusundna çıkma bir tane taktı ve düzeldi. Ücret bile almamıştı galiba 10 sene öncesinin meselesi unuttum.

• ofs911_1 O kullanıcısına yanıt

Bilgisayar da arıza vermeyip bozuk çıkma ihtimali var mı? Sanayii de bir ustaya götürdüm bujilerde sorun yok bilgisayar hata vermedi dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaC5 -- 19 Şubat 2024; 16:54:14 >
  • Akü zayıf olabilir.

• Akü kaç yıllık? Sorun akü bence
  • labidu kullanıcısına yanıt

Akü yeni hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akü yeniyse kızdırma bujilerindendir.
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

Akü diyenleri direkt engelleyebilirsin.

Dizelde bu soruna sebep olan kızdırma bujisi veya enjektörler olur. Önce bunlara bakılması gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.