Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam üstüne geldi şafak git al linkteki rs gibi gitsin ama

http://www.youtube.com/watch?v=rCL9IR7HzWI&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=7Atwc8SGEIc&NR=1

quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

merhaba oscar şuanki duruma göre en fazla 6000tl, 8500tl vermek biraz mantıksız olur. Sıfır araçlar bile 15-16 ya düşmüşken. Kronik problemi yok fakat otomatik viteste varmıdır bilemem hiç kullanmadım. Parçaları bulmakta pek sorun yaşamazsınız. Bu araçlar 8V dir.

Yahya clio rsi buldum hasarlı 4950 istiyor cumartesi gidip bakiyim fazla bişeyi varmı

http://www.sahibinden.com/1997_modol_cok_az_hasarli_clio_hb_rsi_full-90WQQaXQQ13168775WQQpXQQdisplayitem&keyword=clio%20rsi

• şafak biraz daha düşürse fiyatını senin araca yapmayı planladığın masrafla bunu alırsın çokta hoş olur birde üstte linkde verdiğim araç gibi giderse peşine kurşun atsan yetişmez deli olur.
    Özledim eski cliomu eşek gibi gidiyodu ama şirin arabaydı şimdiki aracım onun zevkini vermiyo.
  • arkadaşım şafağında dediği gibi bu aralar o kadar para vermek mantıksızlık olur bu araca ben 2008 eylülünde 8500 e sattım düz vitesini ama o zamanlar kriz falan yoktu sıfır araçların fiyatları 15.000 tl den başlamıyodu. Güzel araçlar ama şu an o para verilmez. ayrıca 97 model 75000 km çok az bence bi hile olmasın. bu arada 8 v sini bilmem ama tek nokta enjeksiyonlu araçlar ben onlara çakma karbüratör diyorum:))
    quote:

Orjinalden alıntı: oscarmiller

Arkadaşlar 1997 model Clio 1.4 RN Otomatik vites temiz ve orjinal olmak kaydıyla 75.000 Km de ne civarda verilip alınırsa mantıklıdır sizce? 8500 TL ?
    Bu araçların kronik problemleri varmıdır? Kullanmış olan arkadaşların önerileri varsa sevinirim. En çok düşündüren parçalarını bulup bulamayacağım? Sizce parça bulmada sıkıntı oluyor mu? Bir de bu araçlar 8 V mi 16 V mi?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 27 Mart 2009; 8:56:32 >

• Yahya normalde rsi ler iyi gidiyor fakat bunun motorunun durumu nedir yürüyen aksamı ne alemde bilinmiyor videoları izleyemedim açılmadı yotube birazdan bakarım tekrar. Dediğin gibi benimkine yapacağım masrafla bunu alabilirim tabi ondan sonra elimde iki tane araba kalacak 3-4 sene sonra hiç satılmaz
  • quote:

Yahya normalde rsi ler iyi gidiyor fakat bunun motorunun durumu nedir yürüyen aksamı ne alemde bilinmiyor videoları izleyemedim açılmadı yotube birazdan bakarım tekrar. Dediğin gibi benimkine yapacağım masrafla bunu alabilirim tabi ondan sonra elimde iki tane araba kalacak 3-4 sene sonra hiç satılmaz

ağ baplantılarına sağ tıkla aç internet protokol 4 (TCP/Ipv4) üzerine tıkla alttan özelliklere tıkla açılan sayfada ikinci sütunda aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullanı işaretle
    tercih edilen DNS sunucusu 4 . 2 . 2 . 1
    diğer dns sunucusu 4 . 2 . 2 . 2 tamam de izlersin

ama rsi daha şık duruyo inşallah yürüründe ve motorunda pek bişey yoktur olmazsa sendekini satarsın rsi kalır sattığın paraylada rsi yi modifiye edersin eline kimse su dökemez o zaman

• Bugun İlan vereyim belki müşteri çıkar veya dediğim gibi 2. araba olarak alırım buda tüplü olarak kalır

Bende 85li dns var onlada giriyorda bizim şirketteki firewall engelliyor arada onu kapatıyorum öyle giriyorum bu sefer herkez giriyor o yüzden öğlen saatlerinde yapıyorum.

Rsi alıp başıma belamı alacam bilmiyorum artık hayırlısı.
  • Yahya videolara baktım bu araç williams olan 2.0 motor Rsi bunun kadar seri olacağını pek sanmam bunlar dehşet türkiyedede var 15 bin tl istiyor 16v bide bunların motorları
  • Bilmem artık ne olduklarını ama kuduz gibi gidiyolar. beyaz renk araçlarıda çok severim jantlar felanda hoş duruyo arabayı alıp parçalayıp satsan parasını çıkarırsın :))
    ama sen yinede iyi bi bak rsi ye adam edilecek gibi ise diğer arabaya harcamayı düşündüğün parayı hiç harcama direk bunu al yaptır
    quote:

Yahya videolara baktım bu araç williams olan 2.0 motor Rsi bunun kadar seri olacağını pek sanmam bunlar dehşet türkiyedede var 15 bin tl istiyor 16v bide bunların motorları
  • Bakacağım adam olmazsa bunu yaptırıp binmeye devam
  • Ne yaptın şafak baktınmı arabaya toplanabilecek durumdamı?
    quote:

Bakacağım adam olmazsa bunu yaptırıp binmeye devam
  • Şasi yamulmuş motor iyi durumda değil 3-4 bin masraf gider adam gibi binmek için birde 20tl benzinle 40km felan gidiyormuş vazgeçtim buna devam haftasonu rulmanları değiştirdim mikseri söktürdüm 35tl benzin aldım 155km oldu 40-50 km lik daha benzin var
  • 98 model clio 1.4 rn otomatik vites araca kaç numara yağ koymak gerekiyor?

benzinlikte 20/50 ve 15/40 söylediler biri 10bin biri 7500 km lik yağ imiş . 10 bin olan 71 tl, 7500 km lik olan 46 tl idi shell marka yağ.

bu fiyat normal mi yoksa sanayi de mi değiştireyim yağını.
  • Normali 10w40 20w50 kalın olur. Benzinliklerde biraz pahalı satıyorlar sanayiden almak daha avantajlı
  • 2000 model clio 1.4 rna 52binde araba,10500e alıyorum bugün..Fiyat konusunda iyi yada kötü yorum yapabilrmisiniz acaba..

Artık bu sayfayı daha çok takip edeceğim anlaşılan (:
  • quote:

Normali 10w40 20w50 kalın olur. Benzinliklerde biraz pahalı satıyorlar sanayiden almak daha avantajlı

10bin km lik yağ koydurdum 20w50 elf marka 3lt den biraz fazla aldı + yağ filtresi + hava filtresi 50 tl tuttu bilginize.
  • İyi fiyat 52 binde servis kayıtları varmı ?

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

2000 model clio 1.4 rna 52binde araba,10500e alıyorum bugün..Fiyat konusunda iyi yada kötü yorum yapabilrmisiniz acaba..

Artık bu sayfayı daha çok takip edeceğim anlaşılan (:
  • servis kayıtlarına baktırın gerçektende şafak arkadaşın dediği gibi km orjinal ise fiyatı gayet makul
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

servis kayıtlarına baktırın gerçektende şafak arkadaşın dediği gibi km orjinal ise fiyatı gayet makul

Servis kayıtlarına baktırdım orjinal araba..2003 trafiğe çıkışı zaten arabanın,sahibide yaşlı bir amcaydı kullanmamış arabayı hiç..Sıfır alsam bu kadar temiz olmazdı sanırım (:

Birde 1.4 rta çift hava yastığı var orjinal olarak böyle gelmiş..Sadece rxt'delerde çift hava yastağı var biliyordum ben sürpriz oldu 2. hava yastığı

Zaten arabayıda renault servisten aldım..Hidroliğinde problem vardı biraz sertti onu değiştirdiler sıfırıylada..Artık bizde cliocu olduk..Memnun kaldım şimdilik oldukça,umarım ilerde de bu memnuniyetim devam eder..

• arkadaşım araç rta mı rna mı hb mi sedanmı anlayamadım üstte rna yazmışsın onlar sedan olanları rta hb olanlar
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

servis kayıtlarına baktırın gerçektende şafak arkadaşın dediği gibi km orjinal ise fiyatı gayet makul

Servis kayıtlarına baktırdım orjinal araba..2003 trafiğe çıkışı zaten arabanın,sahibide yaşlı bir amcaydı kullanmamış arabayı hiç..Sıfır alsam bu kadar temiz olmazdı sanırım (:

Birde 1.4 rta çift hava yastığı var orjinal olarak böyle gelmiş..Sadece rxt'delerde çift hava yastağı var biliyordum ben sürpriz oldu 2. hava yastığı

Zaten arabayıda renault servisten aldım..Hidroliğinde problem vardı biraz sertti onu değiştirdiler sıfırıylada..Artık bizde cliocu olduk..Memnun kaldım şimdilik oldukça,umarım ilerde de bu memnuniyetim devam eder..

• Yanlış yazmışım üstteki mesajda..Araç 1.4 rta clio hatchback..2000 model ve 50binde..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.