Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler..

Sizleri bir süre takip edip paylaşımlarınızı okumuştum. Şimdide sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm bir sıkıntım var. Clio I arka silecek kolu bulmam gerekiyor, çıkmacılarda yada yan sanayi bir şekilde ayarlamam gerek. Bildiğiniz bir adres falan varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerSample

Merhabalar, öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler..

Sizleri bir süre takip edip paylaşımlarınızı okumuştum. Şimdide sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm bir sıkıntım var. Clio I arka silecek kolu bulmam gerekiyor, çıkmacılarda yada yan sanayi bir şekilde ayarlamam gerek. Bildiğiniz bir adres falan varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Komşu çocukları benim arabanın aynı parçasını kırmışlardı 3 ay kadar önce Eskişehir'de bulmak zor olmadı.
  • Kocaeli Gebzedeyim ben, eğer yakın yerde bulamazsam diğer alternatiflerden sipariş verip kargo yoluyla alabilirim verdiğiniz bilgi için teşekkürler..
  • Bugün gezdim burdaki parçacıları falan, ama bulamadım. Rica etsem birisi sileceğin arkasından ve iç kısmından (su kanalı olan yerden) resmini falan çekebilirmisiniz ?

Birde bulunduğunuz şehirde yan sanayisini satan yer varsa ona ulaşıp haber verirseniz çok sevinirim..
  • arkadaslar bende de clio 1 var aracı yenı aldım jsv spor havaa filtresi var fakat motorun ıcınde oldugu ıcın cok fazla performans saglamıyormus hava fıltresını tampona fln cıkarma sansımız yokmu sol koseden tamponu fln kesıp sabahtan berı butun clio 1 lere baktım fakat hıcbırısınde yapılmamıs burdan da yanıt alamazsam en son oto sanayı ye goturup tamponu sokturup baktırıcam
  • arkadaşlar benim clio 1in sis farının bi camı düştü bulabileceğim yer varmı ben bursadan bilen varsa söylesin lütfen hiç iyi durmuyor böyle
  • herkeze selam
    2000 yılında 96 clio 1.4 rt sahibiydim 2002de sattım şimdi birtane 1996-2001 arası clio1-yada clio2 kasa temiz-sıkıntısız muyanesi yapılmış klimalı ve lpg li almak istemekteyim herkeze duyrulur.
    aranızda satan varsa ve temizse peşin para alabilirim .
    yakıt problemi olmasada rsi alabilsek keşki:) otomatik vites düşündüm ama yakıtı çok olduğundan vazgeçtim.

mailden ulaşmak isteyenler bora@borrmak.com adresinden ulaşabilir
    istanbul kadıköydeyim.
    herkeze saygılar
  • düşünen olursa haziran ayından aralık ayına kadarda lpgli-klimalı 1.4 lerden kiralama da yapabilirim çünkü arabayı Allah kısmet ederse aralığa kadar kullanıp satma düşüncem var.saygılarımla
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende yaklaşık 1 haftadır, cilo'cu oldum.Aracım 1997 model 1.4 klimalı ve otomotik vites.Ayrıca atiker marka LPG'li.
    Aractan genel olarak memnunum, lakin adlığımdan beri beni düşündüren durum var.Aracın şanzımanında yağ kaçağı var, aldığım kişi daha önceden bursada ismi bayağı bilinen bir ustadan şanzımanı sıfırlamış, sonrasında devam eden yağ kaçakları için birkaç kez daha gitmiş, ama sorun şu anda halledilmiş değil.Aldığım kişiye telefonda durumu anlattığımda bana daha önce gittiği yeri tarif etti aracı oraya götürmemi istedi.
    Sorum şu ?
    Şimdi ne yapmalıyım?daha önce kaçaklardan dolayı conta değişmiş, sebep bu olabilirmi?
    değilse muhtemel arıza ne olabilir ve masrfaı nekadar olur yaklaşık?
    otomatik vitesli araçlarda şanzımandan kaçan yağ kaçakları önemlimi?
    ve en önemlisi aracın fenni muayanesi çok yakında doluyor, bu kaçağı halletmeden muayaneye gittiğimde sıkıntı olurmu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba 98 clio 1.4 kliması yok taktırmak istiyorum lpg de var araçta..bilgisi olan varmı ?
  • gunaydin arkadaslar.2000 model clio rxt 1.6alma arefesindeyim.fiyat 13000.brc lpgli.bu aracin kronik derdi varmidir.servisler chek-up yaparmi bu araci.birde forumunuzu biraz okudumda bazi parcalar icin cikmacilari falan gezdiklerinden bahsetmisler.bu araci parcasi bol ve bulunabilir oldugu icin tercih etmek istiyorum.acaba oyle degilmi bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty.skr

Arkadaşlar merhaba 98 clio 1.4 kliması yok taktırmak istiyorum lpg de var araçta..bilgisi olan varmı ?

Astarı yüzünden pahalıya gelecektir.Kliması olan modeller 80 beygir olarak geçiyor.Motoru çok fazla yoracaktır.Ayrıca çıkma olarak bulabilmek zor çor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

gunaydin arkadaslar.2000 model clio rxt 1.6alma arefesindeyim.fiyat 13000.brc lpgli.bu aracin kronik derdi varmidir.servisler chek-up yaparmi bu araci.birde forumunuzu biraz okudumda bazi parcalar icin cikmacilari falan gezdiklerinden bahsetmisler.bu araci parcasi bol ve bulunabilir oldugu icin tercih etmek istiyorum.acaba oyle degilmi bu durum.

Almak istediğiniz araç 2 serisi olarak geçiyor.Burada yaşanan sıkıntı ve yorumlar 1 serisi için söylenmiştir.bahsettiğiniz aracı bildiğim kadarı ile plastik kalitesi haricinden kötü bir yanı yok.Yedek parça içi sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

quote:

Orijinalden alıntı: moon74

gunaydin arkadaslar.2000 model clio rxt 1.6alma arefesindeyim.fiyat 13000.brc lpgli.bu aracin kronik derdi varmidir.servisler chek-up yaparmi bu araci.birde forumunuzu biraz okudumda bazi parcalar icin cikmacilari falan gezdiklerinden bahsetmisler.bu araci parcasi bol ve bulunabilir oldugu icin tercih etmek istiyorum.acaba oyle degilmi bu durum.

Almak istediğiniz araç 2 serisi olarak geçiyor.Burada yaşanan sıkıntı ve yorumlar 1 serisi için söylenmiştir.bahsettiğiniz aracı bildiğim kadarı ile plastik kalitesi haricinden kötü bir yanı yok.Yedek parça içi sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Pardon.haklisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hayri_şener

arkadaşlar arabamı satmak istiyorum bilginizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-masrafsiz-180-000-km-de-clio-rt-56045303/detay/

Aracınız kilometresine kıyasla gayet temiz duruyor, anladığım kadarı ile döşemeleri de orjinal. (Kapı içindeki döşemeler ile koltuk döşemeleri aynı renk) Direksiyon fln da çok iyi. Valla 180.000 km yazmasanız anlaşılmaz

Hayırlı satışlar.

• teşekür ederim. arac 8 senedir bende mümkün oldukca orjınalliğini bozmamaya özendim orjinal yedek parca ve biraz detaylı iç temizlikle bugünlere getirdim şu an aracta calışmayan ve sıkıntı verecek hiçbir parca yok şimdiye kadar bana hiçbir sorun cıkarmadı ama artık insan değişiklik istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovuz

geçenlerde sürekli devreye giren immobilezier devresi çok canımı sıktı.üstelik anahtarımın biride arızalı.yani benim için bir risk.sağlam olan o anahtarda arızalandığında araç çalışmayacak.herhangi bir yerde kalbilirim yani.sanayide sordum .anahtarcılar kopya yapamayacaklarını imo yu iptal edebileceklerini söylediler.peki nasıl olacak dedim yazılımsal dediler fiyatıda 150 tl.anahtarı sordum servisten 340 tl.tek bir anahtar.sonra evde biraz araştırdım ve immo devresini buldum araçta bu devreye ilave bağlantı yaptım.şimdi tek bir şipşak anahtar ile istediğim zaman immoyu devre dışı bırakıp istediğim zaman açabiliyorum.immo devreye girince yanlızca orjinal anahtar ile açılabiliyor yani sistemde bir kayıp söz konusu değil.devre dışı bıraktığımda ise ben istemediğim sürece hiç kilitlenmiyor.yani herhangi cipsiz bir kopya ile bile çalışabilir.

arkadaşım nasıl yaptığını detaylı bir şekilde anlatırmısın benimde canımı sıkıyor bu immobilezier...şimdiden teşekkürler

• immolazier iptali ile ilgili olarak yaptığım işlemin çalışma prensipi şudur.
    immolazier devresinde kontak anahtarı acık motor çalışıyor bilgisi veren 12v girişini aracın çalışmaya hazır konumunda iken sürekli 12v ile besleyip motor kilidinin devreye girmesini engellemek(eğer araç çalışmıyorsa iptal konumuna almadan önce immolazier anahtar ile açılmalı araç çalışır hale getirilmeli ve bu durumda iptal konumuna alınmalıdır

1-immolazier devresi dreksiyon tarafındaki havalandırmanın alt kısmında elektronik bir devre.soketli kablo bağlantısı var.bu devrede voltaj ölçen bir aletle kabloları konrol edip ölçüm yaptığınızda sürekli devreye besleme voltajı sağlayan kabloyu bulabilirsiniz.birde kontak anahtarını çevirdiğinizde 12 v veren kablo var.bu kabloya sürekli besleme yapan kablodan vaviyen bir anahtar ile bağlantı yapabilirsiniz.anahtarın orta ucu elektronik devrede kontak anahtarının konumu ile beslen ucabağlayıp diğer iki ucuda sürekli besleme ile kontak anahtarından gelen beslemeye bağlıyoruz.kontak anahtarından gelen kabloyu rahatlıkla ek yapabileceğimiz bir yerden kesmiştik.
    sonuç olarak
    bu devre sistem çalışır pozisyonunda iken kontak anahtarı beslemeli uca sürekli 12 v verildiği sürece marşa basıp çalıştırılabilir hale gelir. ve istenildiğinde anahtarı diğer konuma çevirerek orjinal şekline yani immolazierin çalıştığı devrede olduğu konumuna döner.bunu bir vaviyen anahtar sağlamaktadır.
    benim aracımda alarm devresi ile kapılar açılıp kapatabilmekte anahtar üzerindeki kumanda sistemine ihtiyaç duyulmamaktadır.bu sebeble immolazierin devre dışı kalmasının herhangi bir sakıncası yoktur.eğer alarm ile kapılar açılmıyorsa immolazieri devre dışı bırakırsanız anahtardaki kumanda ile kapı açamaz kilitleyemezsiniz.sadece mekanik olarak açabilirsiniz.

2-aslında.araç oto teybi güç bağlantısı olan iki tane +12 girişi varya ( birisi teyp hafızası diğeri güç kablosu) birbirine bağlanırsa immolazira sürekli 12 volt besleme vermiş olursunuzve immolazier iptal olmuş olur bi anlamda.

ama ben 1 maddeyi yaptım 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum bir sıkıntı yok aküyü çıkartmadığınız sürece.aküyü çıkartırsanız immo devreye giriyor

• arkadasım insallah bende immo... iptal edebilirim simdiden tesekkurler
    benim aracımda kumanda orjinal yani kontak üzerindeki tustan acıp kapatılıyor
    immo yu iptal edip sadece kontakla yani tusla acıp kapatmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.