Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sehir ici :15 litre LPG yakiyor.
    32 lt ile 210 km yapiyorum.Lpg kiti atiker
    benzinde hic denemedim cunki benzin kullanmaya gerek kalmiyor.
    Sizlerin shehir ici LPG de yakit tuketiminiz ne kadar bir de LPG kitinin markasi vb bilgiler de paylasirsaniz daha verimli olur.
  • Pek şehiriçini takip edemiyorum ama doğrudur o duruma yakındır. BRC. Benzin de zaten 6 lt yi kolay kolay geçmez uzun yolda 90-100 de.
  • mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Kronik rahatsızlık rölanti valfi devir düşüklüğü bende olmadı, ayrıca direksiyon kutusu da öyle, fordun kilerden de çok çok sağlam 8 senedir ne yağ eksiltti ne terledi, ne damladı ne de problem oldu. Hatta aracın en kuvvetli yönü bile diyebilirim. Fakat soğukta rölanti dengesizliği (yüksekliği) olmuyor değil.
  • daha ne olsun klima var mı?
  • asfaltcanavarı93 A kullanıcısına yanıt
    klima lpg , boya değişen raporlara göre değişir ama uygun temizse, hayırlı olsun.
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    Önemli olan şehir işi lpg tüketimi bnmki 15 litre.Fakat bujiler ve hava filtresi 10 aydır değişmemiş aceba değiştirsem yakıtında ve çekiş gücünde değişiklik olur mu?
  • benim arabanında çekişi düşüktü bu kablolarını değiştirdim bide lpg için çift tırnaklı buji aldım hava filtresi değişrtirdim şimdi canavar bursa giderken benzinde katkı koymuştum bide 215 km hız yaptım ama denemeyin ön sağ davlunbaz havaya uçtu ölüyordum az az daha 180 den fazlası sakat araba parçalanıyor
  • yakıta gelincede kış ayın da bi depo 28 lt gaz uzun yolda 280 km şehir içi ise 230 240 km falan yapıyor yani uzun yolda 0,19 krş şehir içi trafiğe bağlı istanbulda 0,22 0,25 krş falan yakıyor :)
  • Aracım benzinli.Uzun yolda 5.3 lt ye kadar düşürebildim ama genellikle 80 ile gittim sayılır. Araçta 2 yetişkin 2 çocuk, az eşya vardı. Klima bi süre açıktı. 5.5-6.5 lt arası yakması normal sayılır.
    Şehiriçinde 7-8.5 lt arası yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertpalamert kullanıcısına yanıt
    hocam sizin lpg markası nedir?bir de karbüratörde bant var mı.ben geçen bantları söktürdüm öyle ayar yaptırdım şuan rölantisinde sorun yok hatta arabanın da çekişi biraz arttı.
    Diğer sorum arabayı kullanırken kaçıncı devirlerde vites yükseltiyorsunuz?mesela ben 3000-3200 devir arasında yükseltiyorum hızını alamayınca bi süre sonra devirden düşüyor.Yakıtı etkileyecek uygulama ve bilgileriniz nelerdir.
  • mertpalamert kullanıcısına yanıt
    Buji kablosu ve çift tırnak bujiler gerçekten etkili mi yakıta etksi nedir hocam
  • bence yakıta çok etkisi var.
  • S.a aramiza hosgeldiniz ustad. Aracinizin 30 krs yakmasi yuksek. Beyini degistirmek cozum degil. Bunun tek cozumu iyi bir usta. Bant isleri falan hikaye. Mumkunse bantsiz yaptiricaksin ayari. Normalde senin aracin sehir ici 10,8 11 litre lpg yakmasi lazm. Benm arac 26 litreye fulleniyor. Sehir ici istanbul trafiginde 240 km yol yapiyorm. Istanbulda oturuyo isen yonlendirebilcegim iyi bir lpg ustasi var.fakat oncelikle araci benzinde ne kadar yakiyor onu bir olcun. Eger benzindede fazla yakiyorsa,demekki lpgde sorun yok aracta bi sknti var

• Arkadaslar ben 195 i gordum. Ama dediginiz gbi cok tehlikeli kesinlikle tavsiye etmem. Lpgde gordm bu hizi. 100-110 u gecmeyen aracta sknti vardir kesinlikle bilginiz olsun. Ikinci clio aracim bu ikisindede 195 i gordum.

benzinde çok yakmıyor.sibop ayarı bujiler 10 aylık.lpg beyni brc taktıracam baktım olmadı çünkü atiker biraz ortalama marka
    ya da şöyle soruyum.senin arabanda olup benimkinde olmayan ne?Yaptırdıgın bakımlar ya da lpg regülatör markası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairi06 -- 5 Mart 2015; 23:33:19 >
  • Kairi06 K kullanıcısına yanıt
    Benin lpg beyni atiker. Iki aracmdada atikr kullandm. Hic bi sknti yasamadim. Beyinle alakali olan bisey degl. Iyi bir usta isinizi halledecektir. Benzinde sknti yasamiyorm demissiniz, o halde sorun lpg'de.

tşk hocam imş sorun nerde buluruz.önemli olan dediğin gibi usta bulmak.mocan otogaza gittim onlar ayar yaptı fakat yakıt istediğim seviyeye gelmedi.çözülmezse bidaha gidecem
    Kullanım tarzınız nasıldı hocam?çok sakin mi sürdünüz yoksa çok seri mi gittiniz?şayet şehir içi 80-90 yaparak 100 km/12lt yakması bana pek mantıklı gelmiyor.uzun yolda bile 100 km yi geçince çok yakıyor.Ne kadar çok gaza basıp vites değiştirirsen yakıtta ona göre artması gerekiyor.30lt/300 km yapıyorum diyenler ya kağnı hızıyla gidiyor ya da burada hava atmak için sallıyorlar.sizin şehir içi ve dışı nasıl kullandığınızı söylerseniz ona göre kıyaslama yapılabilir
  • Kairi06 K kullanıcısına yanıt
    Ewt arkadasim 30 lt'ye 300 km bnde yapabilirim. Sehir icin 80-90 km hiz ile kullaniyorm. Spor kullandigm zaman 24 krsu gecmiyor, sakin kullanimda 21 krs.degerlerim bunlar benim. Inanip inanmamak size kalmis. Bu aracin artk kitabini yazarim diyebiilirm size. O yuzden siz iyi saglam bi kontrol yaptirin araciniza. Kendini usta sananlarla dolu piyasa. Onemli olan gercek bi usta bulmak. Ozaman sorunun cozulucektir.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.