Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikinci bir clio serüveni daha benim icin noktalanmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyy34 -- 19 Mart 2015; 16:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Ikinci bir clio serüveni daha benim icin noktalanmistir.

Hayırlısı olsun. Ne kadara sattınız acaba. Bende bu aralar satmayı düşünüyorum. Imkan olursa daha iyi araç planlıyorum.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    12.300 tl ustad

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    kardes neden sattin ki hem sorunu yok hem de az yakiyordu.
  • Kairi06 K kullanıcısına yanıt
    Kaza yaptim o yuzden sattim icime sinmez artik :)

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı kardeş ama büyük kaza değilse yaptırıp binebilirdin.Özellikle clio 1 lerde temiz araba bulmak çok zor.Ben de arabayı satarsam dizel alacam artık lpg den bıktım valla.
    Tesekkur ederim. Cok buyuk bir kaza degil ama insan bir kere sogudumu bitiyor iste. Belki ilerde yine bir clio ile araniza donerim hic belli olmaz :)

A.S. Ben de ankaradyım benim araca bakmışmıydınız?
    Hem de BRC, klima, ve 9 yıllık sahibiyiz. Düz yol 7 -7,5 lt/100 km yakıyor LPG de. Bu da dizel yakıtında demek. 80-90 civarı boş. Benim aracım böyle. Atış serbest nasılsa. Yok cidden doğrudur ama bu hale getirene kadar usta sanayi biraz uğraş gerektirmedi diyen çarpılır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-alsatcidan-memur-araci-brc,ac,9yil,motor20lik,0ruhsat,htsz-195899686/detay/
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş yeni gördüm.! hafta önce atiker beyni lovato iledeğiştirdim yakıtta fark ettirdi.şuanki değerler şöyle:
    ş.içi lpg:100 km/12 lt (1 lt 8.3 km yol)
    ş.içi benzin:100 km/7 lt (1 lt 15 km yol)

daha buji ve hava filtresini yağını değiştirmedim belki değiştirince 0,20 krş inebilirim.lovato nun sitesinde %50 yakıt tasarrufundan bahsetmiş öyleyse 0,18 krş
    yakması lazım ama dediğim gibi ben o rakama da razıyım :)
    Bu arada en fazla 120 km yapıyorum bu da şimdilik yeterli bu arabalarla 150 felan basmak çok tehlikeli olduğu kanaatine geldim o yüzden hızdan vazgeçtim :)
    Sıkışık olmayan trafikte 7 lt normaldir, lpgde de ort 9 lt olması lazım. 12 lt yakıyorsa benzinde kullanın daha iyi.

Sıkıntı ayarın tam yapılamaması ben de çok bilmiyorum ayarları ama sana tavsiyem beyni felan değiştirme, bi avantajı olacağını pek tahmin etmiyorum. Atiker de kötü değil, hele ki zaten bunlar tek nokta enjeksiyonlu. Sadece usta nerden ayarlıyor ben hatırlamıyorum, o valfi sen de aç- kapa dene, rölantisine bak, senin kontrolünde olmasında fayda var. Ustaya bırakırsan gider gelir bi daha gider gelir durursun. Bujiler çok çok çok eskiyse fazla yakar +titreşim varsa ama, yine de çok... Araancın sesinden rölantisinden çekişinden sen de anlarsın gerekli durumu... Tabi ilk etapta biraz kısıver ustacığım diyebilirsin tavsiyem.
    Bu arada araç satacaklara bilgi geçen hafta klimasız beyaz LPG li 12250 yı alınmış Ankarada. Daha düşüğe kaptırmayın, aracı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer omer -- 2 Nisan 2015; 4:09:02 >
    %50 tasarruf yapsa dediğin doğru 0,18 krş yakar fakat ben okadar az yakan clio daha görmedim :) en az 0,20 krş yakan gördüm.
    hocam öncelikle atiker konusunda kaç kere ayar yaptım olmadı bence iyisi ya brc ya da lovato.bnm arabanın benzinde problemi olsa ş.içi 7 lt benzin yakmaz hem de trafiğin olduğu bölgede.sorun benzinde değilse lpg diye düşünüyorum 1 yıldır bakım da yapılmadı arabaya hava filtresi değişmesi gerekebilir bilmiyorum.sizin arabanın yakıt değerleri nasıl peki?
    Bu arada arabanız güzelmiş daha önce görseydim düşünürdüm bu fiyatlara kısmet işte ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer omer

Bu arada araç satacaklara bilgi geçen hafta klimasız beyaz LPG li 12250 yı alınmış Ankarada, benimki klimalı 11500 millet daha hala nazlanıyor. Daha düşüğe kaptırmayın, aracı...

Piyasa iyi yükselmiş. Bendeki 98 model,klimalı, 100 bini yeni geçti ve 2 takım lastik var kışlık-yazlık daha 1.5 sene oldu alalı. 13000 civarına gider diye düşünüyorum.

• lpg markası okçan arkadasda brc takılı benim arabaya yetişemiyor eğer hız yapıcaksanız seri olaması istiyorsanız gaz ayarını açtırın çift tırnak buji alın ve lastiler 185 60 14 olsusun hem arabayı düşürüyor geniş yanak yol tutuşu artıyor çift tırnak buji gerçekten işe yarıyor 5 krş fark ediyo ama hakkını veriyor :)
  • mertpalamert kullanıcısına yanıt
    kardes bu araba hiz arabasi degil gercekten 120 den sonra guven vermiyor.sehir ici /s disi lpg yakit degeri nasil
    bnmki= s ici benzin 8 lt/lpg 13lt
  • arkadaşlar arabam yağ yakıyor rektefiye yaptırmak istiyorum bursada bildiğiniz bi yer varmı işini bilen 1500 tl param var ne kadar tutar acaba bilgisi olan varmı ?
  • gunnar11 G kullanıcısına yanıt
    Ankara da 2000 tl civarı yine de araştırmak en mantıklısı
  • http://docs.google.com/file/d/0B0tMy5rOH5TzY2VIcGNrVTRGWkE/edit
    Arkadaşlar elime clio 1 in kullanım klavuzu geçti(ingilizce).Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.Desteklerinden dolayı yarimpower a teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.