Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son iki fullememde 6.8-7 lt arası benzin yakıyorum. Çok trafiğe girmiyorum. Bazen silkelenerek gidiyor ama çok hafif oluyor olduğu zaman. Belki bu sensörleri temiz olmamasındandır, belkide boğaz kelebeğinden. Ufaktan sanayi yolu görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1997cliom satiyorum115000 de climali clima calisiyor hidrolik direksiyon on camlar otomatok faal uzadan kumanda imobolayzir faal sis farlari faal yyag ve filtre yeni degisti merkezi kilit faal hic tup takilmadi orjinal tek derdi orjinal oldundan gunes yanigi var renk gol mavisi fiyati 12000 tlarac koceli golcukte

• Arkadaşlar aracımı bugün satmaya karar verdim 1996 model klimalı 1.4 clio.kazası yok plaka verebilirim sorgulatabilirsiniz henüz internete koymadım ilanı ilk buraya yazayım dedim resimlerini vs. hafta sonu çekip int e de koyacağım.araç 6 7 aydır bende aracı alığımda 4 tane 0 pirelli lastik taktırdım akü 0 garantili,yedek anahtarı mevcut,alarm taktırdım,teyip yeni arkaya 2 tane pioner kolon aldım daha faturaları bile duruyor.Geçtiğimiz hafta sonu fren bakımları yapıldı balatalar komple 0 landı ön hidrolik hortumları yenilendi araç 209.000 km de arabanın tavanında boya yok güneş yanığıda pek yok rengi açık mavi çok belli etmiyor zaten.Muayene 2016 Haziran ayına kadar devam ediyor.herhangi bir sorunu olmayan araç gayet diri ve stabil durumda fiyat olarak 10.750 tl istiyorum İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum ilgilenen arkadaşlar msj atabilir .
  • Selam Arkadaşlar;
    Otomatik Clio 1 almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomotik-vites-clio-177000-km-209420157/detay

Bu aracı buldum sizce nasıl Fiyatı uygun mu?
    Birde bu araçlar 8v mı 16v mı?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehirefsanesi

Selam Arkadaşlar;
    Otomatik Clio 1 almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomotik-vites-clio-177000-km-209420157/detay

Bu aracı buldum sizce nasıl Fiyatı uygun mu?
    Birde bu araçlar 8v mı 16v mı?
    Şimdiden teşekkürler.

Fiyat iyi gibi ama iyi bi bilen kişinin görmesi faydalı olur. Araç komple boyalı bence, ilanda sadece bel altı demiş ama. Motoru E7J kodlu 1.4 8valf dir. Performans beklentiniz olmasın. Bende manueli olduğu için detaylarını bilmiyorum.

• arkadaşlar aracımı satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_104973900/tm.htm
  • merhabalar, aracım 96 model clio yaklasık 3 ay önce aldım. arabamda lpg yok benzinle sehiriçi 100 km de 11 lt civarı yakıyorum en az..sizce bu normalmidir ,normal değilse çözümü nedir ? araç 3 ayda ocagıma incir ağacı dikti. araçla çok fazla hız yapmıyorum devir en fazla 3000 de değiştiriyorum vitesi.
  • selimcanx S kullanıcısına yanıt
    Şehiriçi trafik durumuna göre 7-9 lt normal diyebiliriz, 11 lt fazla.
    Çözüm için net bişey demek doğru olmaz. Yıllık bakımı( yağ,hava filtresi, buji durumu, yakıt filtresi), lastik basıncı, buji kablosu, ateşleme sistemi, frenler sıkıyor mu? vb bir sürü sebeb olabilir. Işin ehli bi ustaya gösterip sorunların bulunması lazım.
    Benim en son iki fullememde 7 lt ortalama tüketimim oldu ama fazla trafiğe girmedim. Bu sefer trafikte biraz fazla kaldım, bir kaç gün içinde ort tüketimimi yazarım.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim. bi ustaya göstermiştim oda enjektöre bi sprey sıkarak temizlemişti ama en ufak bişey değişmedi. sanırım daha iyi bi usta bulmam gerekicek.
  • Arkadaslar aracin fotolarini sahibinden com koydum bakabilirsinizzzzz saygilar

• selimcanx S kullanıcısına yanıt
    Zam geliyor diye az önce fulledim depoyu.
    117.86 tl benzin aldım, 352 km yol yapmışım.
    0.334 kuruş yani 100 km de 7.25 lt benzin tüketimim olmuş. Trafiğe daha az girseydim biraz daha düşük olurdu.
    Dediğiniz gibi sakin kullanıyor iseniz bu değerlere yakın bi tüketim olması lazım.

• cliors34 C kullanıcısına yanıt
    :) benim plakada 34 UF 4089 clio 1
  • Arkadaşlar selamlar,,,
    bende az önce bir,,1996 Clio rt aldım araç benzinli,,malum lpg taktırcam,,izmirdeyim aldesa düşünüyorum,,uyumlumudur,,sizin tavsiyeniz nedir, ve fiyatları hakkında hiç bilgim yok maliyet ne tutuyor,,hepinize teşekkürler,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_man -- 30 Nisan 2015; 16:57:31 >
  • Burda kimse kalmamış,,
  • deep_man D kullanıcısına yanıt
    Bu arabaların kullanıcısı iyice azaldı artık. Bundan dolayı dönüşler az oluyor.
    Geçen yaz sormuştum (brc veya atiker dı) taktırmak, ruhsata işletmek, muayene vb masrafları ekleyince 1000 tl gibi fiyat çıkmıştı.
    Çok fazla km yapmıyorsanız gerek yok bence. 1.5 senedir benzinde kullanıyorum, ayda 250 km civarı yol yapıyorum. Ort 30 kuruştan 75 tl yapar. Benim gibi az kullanıyorsanız hiç gerek yok.
    Kabaca hesap yaparsak, km de 10 kuruş kâr etseniz, ayda 1000 km yaparak ort 12 ay gibi bi sürede yaptığınız masrafı amorti edersiniz. Buna göre kendinizce hesap yapabilirsiniz.

• Haklısınız,,,
    Öncelikle ilginize teşekkr ederim,,ben devamlı izmir,istanbul sık sık yaptığımdan elzem olcak,,malüm şehir içi yakıt katlıyor,,aldesa anlaştım,,500 tl ,,aksi gibi vize yeni yapılmış,bende taktırdıktan sonra vizesi bitene kadar işletmeyi düşünmüyorum,,eskisi gibi pek sıkı kontrol yok,,sizce bu araçarın kronik arızası varmı ,,araçtan memnunmusunuz,,eksileri artıları nelerdir,,araç 1996 model beyaz expertiz e soktum,,sadece boya var,kazası değişeni yok 107 000 km benzinli,10 000 tl aldım,fiyat iyimi,,izmir deyim tanıştığıma memnun oldum,, kafama takılan soru olursa size sorabilirmiyim,, selamlar,,
  • Fiyat iyi gibi, km olarak az yol yapmış yaşına oranla. Dediğiniz gibi denetime yakalanmazsanız sorunda olmaz, sübap yaglama içinde fiyat sorun, bildiğim kadarıyla sübap ömrünü uzatıyor, oradakiler daha iyi bilir.
    Bildiğim kronik sorunu klima rolesi, çok şükür sorun çıkarmadı bana. Malum eski araç olduğu için aks ve direksiyon koruklerine baktırın, yırtılmış olabilir. Normalde zamanına göre gayet sağlam araç ama yaşı olduğu için ufak tefek masrafları olacaktır.
    Uzun yolda 80-100 arasında giderseniz ort 7 lt lpg yakar, benzinde 5.5 lt. Ses izolasyonu iyi değildir, biraz kafa şişirir. 8 valf olduğundan alt devirde canlı sayılır ama üst devirlerde soluğu kesilir. Spor tarz kullanmazsanız size yeterli gelir.
    Aklıma gelenler bunlar. Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım. Aracınızı güle güle kullanın.

• Kronik sorunları arasında soğutma sistemi de vardır. Gözünüz devamlı hararet göstergesinde olsun. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcakmak75

Kronik sorunları arasında soğutma sistemi de vardır. Gözünüz devamlı hararet göstergesinde olsun. Güle güle kullanın.

En önemlisini unutmuşum. Hararet yapmaya çok meyilli. Bunun iyileştirme yolunu biliyor musun?
    Bi de klima açıkken hararet ibresi yukarılara çıkmıyor, bi süre önce yoğun trafiğe girmiştim, bilirsin hemen hararet ibresi yukarılara çıkar. Hararet ibresi olması gereken yerde çakılı kaldı, hiç oynamadı desem yeridir. Sende de böyle oluyor muydu?

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Arabayı aldığım günden beri benim için en önemli sorun buydu. Beylikdüzü ,Bakırköy ve Mecidiyeköy arası yoğun trafikte kullandığım zaman hararet hep yukarlarda gezer tehlikeli bölgeye gelirdi buda beni çok rahatsız etmeye başladı.termostatı düşük olan dereceyle değiştirdim ,fan zamanında acıyordu onla ilgili bir sorun yoktu. Kaloriferi acıyorum hararetin yukarı çıkmasını engelliyor.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.