Şimdi Ara

Clio 2 de yüzyılın hatasını yaptım nasıl yaptım bilmiyorum:S (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orjinalden alıntı: alfaonair

her clioII hidrolik direksiyonlu değildir... sırf elektrik direksiyonlusu da vardır tıpkı benimki gibi...

heralde elektrik asistli hidrolik bu...Fotodaki nedir? Sende de vardır, kitapçığına bi bakar mısın?

kitapçığa ne gerek... yok benimki elektrikli direkisyon servise bile sordum içimde ufacık bir şüphe kalmasın diye... benim aracımda yok
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Arkadaşlar 2003 model ve sonrasında üretilen tüm makyajlı kasa Clio lar elektrik desteklide olsa temelde hidrolik direksiyonludur ve yağ haznesi bulunur.

Clio 2 de yüzyılın hatasını yaptım nasıl yaptım bilmiyorum:S

benim aracımda yok... neye dayanarak söylüyosunuz bunu? yanlış bilgi vermeyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

her clioII hidrolik direksiyonlu değildir... sırf elektrik direksiyonlusu da vardır tıpkı benimki gibi...

elektro hidrolik direksiyon değil mi o?

sadece elektro direksiyon hidrolik yağı koyacak yer olmadığı için ben böyle diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 7 Ocak 2008; 20:25:01 >
  • Bu kadar ısrar ettiğine göre vardır bişeyler heralde.Daha iyi araştırıp yazarım buraya.
  • Buyrun arkadaşlar, hidrolik haznesi olmayan aracımın fotoğrafları direksiyon elektrik destekli... herkese kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaonair -- 8 Ocak 2008; 21:41:30 >

• quote:

Buyrun arkadaşlar, hidrolik haznesi olmayan aracımın fotoğrafları direksiyon elektrik destekli... herkese kazasız sürüşler

EVET BENDE DE AYNISI TEŞEKKÜRLER 2002 SONRASI BÜTÜN CLİO HB LER ELEKTROHİDROLİK VE BU HAZNE YOK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.