< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
clio 3 kasa dci sorunlarını paylaşalım (2. sayfa)
-
-
Hocam cevap icin teşekkürler. 11.000 icinde yaklaşık 1500 tl yenilenmis debriyaj seti var onu düşsen 9500 ediyor. Enjektörlerde sorun yoktu turbo revizyon oldu. Bugün tekrar gittin ustama bayık olduğunu o da farketti fakat rodaj yapılmadı vs dedi çünkü daha motor yapılalı 850 km yol yapabildim, bilmiyorum 2-3.000 km sonra mi açılır ya da açılır mı emin değilim. Onun dükkan önünde iki clio var motorlari orjinal, ayni model ve 240.000 km civarlarında. Birisi canavar gibi cekerken digeri 1.6 atmosferik motor gibi. O yüzden bugünkü denememizde de durumun farkına vardık çözüm üretemedik. Bilmiyorum bakalım artık. Sevdiğimizi alacak kadar paramız kalmadığından, aldığımızı sevcez mecbur :) kilit olayına gelince yolda hem lamba yakıyor zirt pirt hem de icerden kilitli araci aciyor o halde, ayrıca kilitlemeyi engelliyor. O yüzden bir kaç kez kapıyı ac kapa yapınca araç kilitlenebiliyor. Yarın elektrikçi ustaya götürüp switch yaptıracağım, eger tutarsa 200 tl vereceğim, olmazsa zaten para almiyor. O da olmazsa 600 tl ye orjinal sıfır parça alip takacağım mecbur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Burak EREN -- 21 Ekim 2020; 19:24:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X