Şimdi Ara

Clio 3 - Klima yarım saat çalıştıktan sonra üflemeyi kesiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi özellikle uzun yolda giderken klima 20 dakika kadar güzel çalışıp üflemeyi kesiyor, fanı kapatıp 5-10 dakika o şekilde gidiyorum. Sonrasında fanı açtığımda tekrar üflemeye devam ediyor. 10 dakika sonra yine aynı. Mardin/Kızıltepe'de oturuyorum. Sıcaklık 50 derece, vallahi pişiyorum klimasız :) Burada çok iyi usta da yok, gösteriyorum derdimi bile anlamıyor daha :D O yüzden sizin yönlendirmelerinize çok muhtacım.
    Son olarak bir de arabayı kapattığımda direksiyon tarafından tak tak tak tak diye ses geliyor. 5 saniye geliyor susuyor. Arabayı tekrar açıp kapatınca gelmiyor. Bunu da gösterdim, iç hava sirkülasyon tuşuna basın arada bir, buna basmıyorsunuz ondan oluyor dedi. Anlayamadım ne alakaysa :)

• öncelikle renault servise götürün. klima buz tutunca üflemeyi kesiyor olabilir. evaporatör sondasına baktırın. üfleme kesilince sadece ac tuşuna basın fan açık kalsın bu şekilde idareten kullanabilirsiniz.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dönüş için. Bu dediğiniz parça pahalı mıdır? Kısacası bana çok masraf çıkarır mı bu sorun? Bu arada dediğinizi yapıyorum sadece ac açık bırakıyorum. Ama yok yani buranın sıcağında idare etmiyor. Baygınlık geçiriyorum arabada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byah00

Teşekkürler dönüş için. Bu dediğiniz parça pahalı mıdır? Kısacası bana çok masraf çıkarır mı bu sorun? Bu arada dediğinizi yapıyorum sadece ac açık bırakıyorum. Ama yok yani buranın sıcağında idare etmiyor. Baygınlık geçiriyorum arabada :)
    modele göre fiyatları değişiyor. orjinali 400-700 tl arası olabilir. yansanayi 150 tl civarıdır tahminen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.