Şimdi Ara

CLİO 4 1.2 75 BG ARACIM İÇİN LPG ÖNERİLERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biraz daha ekonomik isterseniz lovato obd2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    izmirdeyim usta ben aslında lpg nın başkantindeyim halandır sokaklarda şahinler doluda:) usta yonunden pek sıkıntı cekecegıme ınanmıyorum teşekkürler bilgileriniz icin.
  • lpg firmalarının adlarını yazıp şikayet listesine baktım en az şikayet yiyen marka brc olarak gozume carptı tabi fiyat olarakda 300. 400 gibi bir rakam cıktıgı ıcın normal dedım ama 1 kere olsun tam olsun dusuncesı oldugu ıcın ya brc olmasından yanayım.arkadaşımızın dedigi gibi usta cok onemlı markadanda öte
  • 78 beygirlik 1.2 motorlu i20 aracıma yazın Lpg taktırdım. Şimdilik bir masraf çıkarmadı ama amortisman süresi epey uzun açıkçası. Yılda 10.000 km yapan benim gibi biri ancak 2 yılda parasını geri alabiliyor, ondan sonra kar etmeye başlnıyor. Kar oranı %30 oluyor ortalama.

Kitim BRC MY11.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunhan28

lpg firmalarının adlarını yazıp şikayet listesine baktım en az şikayet yiyen marka brc olarak gozume carptı tabi fiyat olarakda 300. 400 gibi bir rakam cıktıgı ıcın normal dedım ama 1 kere olsun tam olsun dusuncesı oldugu ıcın ya brc olmasından yanayım.arkadaşımızın dedigi gibi usta cok onemlı markadanda öte

Evet brc gayet kaliteli.
    Fakat lovato obd2 de kalitelidir.Arada 500 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    Bu iki kitten sorun duymadım çevremde.
    Ha bizim tamirci brc ye sallıyor , Brc ci Bi arkadaş lovato ve prinse sallıyor orası başka.
    Fakat Bi arkadaşım lancerda lovato kullanıyorlar Bi sorun duymadım.
    Bi tanıdık corollada , Diğer Bi tanıdık civicde brc kullanıyor onlardan da duymadım.
    ben olsam ucuz olduğu için lovatoyu alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.