Teşekkürler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Clio 4 (1.5 dci joy) alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
Rica ederim, yazmayı unutmuşum tek dikkat etmeniz gereken olay rejenerasyon işlemi sırasında motoru kesinlikle durdurmayın. Silindirlere yollanan fazla mazot süzülüp kartele iniyor ve motor yağını bozuyor. -
Önceki aracım 2015 dizel joy. Uzun yolda rüzgar sesinden çıldırmak istiyorsanız alabilirsiniz.
-
80.000 km de aldım şuan 160.000 km de. Rutin bakımları dışında hiçbir masraf etmedim hala.
Babamda duster var bi ara çekişten düştüğü için dpf tıkandığını düşündük. ''Tunap'' diye bir partikül temizleme zamazingosundan önerdi bi arkadaş ondan koyduk. Bursa otobanda aynı süratte bir kez gidip geldik. Partikül martikül kalmadı çekişte normale dönmüştü.
-
B sınıfı araçların tamamı uzun yolda rüzgar sesi alıyor, bu çokta önemli değil, ne kullandığımızın farkındaysak yani...quote:
Orijinalden alıntı: albaywolfÖnceki aracım 2015 dizel joy. Uzun yolda rüzgar sesinden çıldırmak istiyorsanız alabilirsiniz.
Hatta bazı C ve D sınıfı araçlarda düşük süratlerde bu sese maruz bırakıp memnun etmeyebiliyor... Fiyat performans meselesi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O parayı 2000 model LPG'li Civic'e istiyorlar. Düşünün gerisini.
-
neden alınmasın?
-
Alınır binilir. Özellikle çok yol yapılıyorsa ideal. İşyerinde 75 bg olan modeli var. full şehiriçi kullanılan aracımız 50 lt yakıtla neredeyse 1000 km yol yapıyor. 130 bin km ye geldi. Şoförümüz de iyidir, düzgün kullanır. Yakıt pompası arızası oldu. Mazot pompası değişti. Suan baskı balatası bitik. Değişecek. Başka da olağan bakımlar dışında sorun yaşanmadı. Cayır cayır rüzgar sesi var. 90 dan sonra başlıyor. Yalıtımı zayıf. Ama o paraya alacağınız araçlar daha iyi olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 26 Nisan 2021; 22:34:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 2013 touch paketlisi var. yalıtım sorunu nedeniyle ilk fırsatta elden çıkaracağım. onun dışında başka derdim yok (ufak tefek sorun var ama göz ardı edebilirim).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X