CLIO 5 1.0 tce YAKIT? (2. sayfa)
-
-
Hocam aynı durum bende de mevcut. İkinci el aldım 52.000 km'de araç. Yol bilgisayarını sıfırlamadım. Ortalama tüketim 300km yol yapılmış haliyle 8,7-9L bandındaydı. Şehir içi istanbul kullanımı bu. Dün kendiliğinden sıfırlanmış yol bilgisayarı anlamadığım bir şekilde. 30km yok yaptım şehir içinde su gibi benzin içmeye başladı sanki araç. 11.7-12L civarında yaktığını gördüm şok oldum. Bir anormallik mi var yoksa olağan bir durum mu yorumlardan da anlayamadım.
-
Anladığım kadarıyla ortalama 1.0 tce otomatiklerde yakıt tüketimi 10 litrelerde. Aracınızda anormal bir durum yok. Renault başka ülkede olsa tüketiciyi yaniltmaktan ceza yemesi lazım.
-
Clio 5 touch 1.0tce manuel sahibiyim ecoda kullanıyorum kışın yakıt tüketimi 6.5-7lt arası oluyor. Yazın klima açık (eco kapalı eco açıkken çekmiyor) 7-7.5 arası bir yakıt tüketimi oluyor. ortalama hız 26km/saat konum %80 Manisa %20 İzmir arada gazlıyorum daha da düşük olabilir kullanıma bağlı olarak start stop kapalı kullandım hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weexeq -- 16 Eylül 2024; 15:45:8 > -
Uc gün once sifirladim, arac 2000 km de.. sehir ici kullanimda uc gunde ortalama 13 litre yakiyor, dusmezse cikaricam elden..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X