Şimdi Ara

CLIO 5 1.0 tce YAKIT? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
30.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2022 clio 5 tce 1.0 ortalama tüketimi 13 litrelerde geziyor.
    Sanki 2.5 motor ya da 4 çeker araç kullanıyoruz
    CLIO 5 1.0 tce YAKIT?
  • Kenobi_2 K kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durum bende de mevcut. İkinci el aldım 52.000 km'de araç. Yol bilgisayarını sıfırlamadım. Ortalama tüketim 300km yol yapılmış haliyle 8,7-9L bandındaydı. Şehir içi istanbul kullanımı bu. Dün kendiliğinden sıfırlanmış yol bilgisayarı anlamadığım bir şekilde. 30km yok yaptım şehir içinde su gibi benzin içmeye başladı sanki araç. 11.7-12L civarında yaktığını gördüm şok oldum. Bir anormallik mi var yoksa olağan bir durum mu yorumlardan da anlayamadım.

• 1man1 1 kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla ortalama 1.0 tce otomatiklerde yakıt tüketimi 10 litrelerde. Aracınızda anormal bir durum yok. Renault başka ülkede olsa tüketiciyi yaniltmaktan ceza yemesi lazım.

• Clio 5 touch 1.0tce manuel sahibiyim ecoda kullanıyorum kışın yakıt tüketimi 6.5-7lt arası oluyor. Yazın klima açık (eco kapalı eco açıkken çekmiyor) 7-7.5 arası bir yakıt tüketimi oluyor. ortalama hız 26km/saat konum %80 Manisa %20 İzmir arada gazlıyorum daha da düşük olabilir kullanıma bağlı olarak start stop kapalı kullandım hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weexeq -- 16 Eylül 2024; 15:45:8 >
  • Uc gün once sifirladim, arac 2000 km de.. sehir ici kullanimda uc gunde ortalama 13 litre yakiyor, dusmezse cikaricam elden..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.