Şimdi Ara

Clio Grand Tour (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grand tourda dizelle benzinli arasında yaklaşık 3 milyar fark var
    Authentique 1.2 16 V --27,750 Authentique 1.5 dCi 65 bg -- 31,500
    Dynamique 1.4 16V -- 33,150 Dynamique 1.5 dCi 80 bg --36,200
    authentique ve dynamique modellerine göre kıyaslandığında 3-3.5 bin ytl fark görülüyor az bi fark değil iyi yol yapıyorsan düşünmeden dizel al karar senin
    herhalde yeni skoda fabia yı düşünüyorsun. diğer seçeneklerin hep geniş bagajı büyük araba niye yeni skoda fabia combi değil de skoda fabia istiyorsun anlamadım çünkü clio grand tour değilde clio istemek gibi birşey bu neyse
    benden de sana bi seçenek eğer grand tourda dizel düşünüyorsan en düşük Authentique 1.5 dCi 65 bg -- 31,500 ytl yi gözden çıkardın demektir bence biraz daha para konup full donanım, 400 lt bagajlı, ort 5.3-5.4 yakan 1.4 lt 100 beygir motorlu, vsa lı yeni honda jazzı da düşünebilirsin
    seçenek gerçekten çok arabalar çok güzel artık kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

quote:

bu arabaları kıyaslamak çok kolay birşey değil çünkü dizel mi benzinlimi istediğiniz yada ne amaçla kullanacağınız belli değil
    bu araçlardan renault kangoo yu ayırmak lazım sonuçta ticari araçtır ve konfor yol tutuş ve güvenlik olarak diğer arabalar gibi olması mümkün değil
    clio grand touru burada çok anlattık zaten tekrar anlatmaya gerek yok
    skoda fabia mı yoksa grand tourun rakibi gibi olan skoda fabia combi mi düşünürsünüz bilmiyorum önceden bir testten bahsetmiştim ama o test alman arkadaşların olduğu için fabia ya en geniş lastikleri falan takıp fabia yı 1.liğe taşımışlardı belki gerçekten iyidir çünkü hiç kullanmadım bilemem ama çarpışma testlerinden 5 yıldız alamaması en büyük eksiği bence
    skoda roomster ise farklı tasarıma sahip oldukça geniş kullanışlı ferah bir araba 530 lt bagajı uzun dingil mesafesi ile grand tour ve fabiadan daha geniş bir araba çarpışma testlerinden de 5 yıldız almış olması önemli
    fiyat donanım araştırması yapmak lazım ona göre karar vermek lazım eğer ticari işiniz yoksa kangoo yu elersek bence tercihiniz grand tour ya da skoda roomster olmalı

dizel degil benzinli alicam fazla kullanmadıgımdan skoda fabia combi deil skoda fabi demek istedim ama g.t alirsam dzel almayi düşünüorum fazla fiyat farki yok zaten

• kuntex merhaba ben de 1.2 grand tour umu ocak ayında teslim alacağım. işlemler için bursaya bayi ye gittiğimde bana clio lll ten 40 - 50 kg daha fazla olduğunu söyledi. siz mutlaka doğru söylüyorsunuzdur ama birkaç yerde daha bu konu ile ilgili sorunlar duymuştum sorun derken yani oto kg.tam belli değilmi arkadaşlar diğer alan arkadaşlarda bu konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa sevinirim. bence bu kadar ağır olmasına imkan yok arabada çekiş zorlama yok 1.2 motora karşı gayet iyi bence gerçekten ağır olsaydı bunlar olmazdı. birde araçta sorun yaratan bir kısım var mı?
  • Sizin araç benzinli benimki dizel ,dizeller motor ağırlığı fazla olduğu için sizinkinden bayağı(80 kg kadar) ağır olabilirler.1280 kg aracım.Ama şöyle bir örnekte vereyim yeni astra sedan 1,3 dizel de 1290kg

quote:

Orjinalden alıntı: SEKOBOZ

kuntex merhaba ben de 1.2 grand tour umu ocak ayında teslim alacağım. işlemler için bursaya bayi ye gittiğimde bana clio lll ten 40 - 50 kg daha fazla olduğunu söyledi. siz mutlaka doğru söylüyorsunuzdur ama birkaç yerde daha bu konu ile ilgili sorunlar duymuştum sorun derken yani oto kg.tam belli değilmi arkadaşlar diğer alan arkadaşlarda bu konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa sevinirim. bence bu kadar ağır olmasına imkan yok arabada çekiş zorlama yok 1.2 motora karşı gayet iyi bence gerçekten ağır olsaydı bunlar olmazdı. birde araçta sorun yaratan bir kısım var mı?

• Sayın Osman Uçar sizin şehir içi ortalamanız kaça düştü yada tam depo kaç km yapıyor ??kaç bindesiniz
  • benim araç 8500 KM civarında. şehiriçi ortalamasına dikkat etmedim. daha depoyu fulleyip o şekilde yakıt tüketimi testi yapmak kısmet olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: kuntex

Sayın Osman Uçar sizin şehir içi ortalamanız kaça düştü yada tam depo kaç km yapıyor ??kaç bindesiniz
  • quote:

kuntex merhaba ben de 1.2 grand tour umu ocak ayında teslim alacağım. işlemler için bursaya bayi ye gittiğimde bana clio lll ten 40 - 50 kg daha fazla olduğunu söyledi. siz mutlaka doğru söylüyorsunuzdur ama birkaç yerde daha bu konu ile ilgili sorunlar duymuştum sorun derken yani oto kg.tam belli değilmi arkadaşlar diğer alan arkadaşlarda bu konu ile ilgili görüşlerini yazarlarsa sevinirim. bence bu kadar ağır olmasına imkan yok arabada çekiş zorlama yok 1.2 motora karşı gayet iyi bence gerçekten ağır olsaydı bunlar olmazdı. birde araçta sorun yaratan bir kısım var mı?

araç o kadar ağır :) 1.4 98 beygir grand tour 1240 kg, 1.5 dci 65 bg 1280 kg
    1.2 motor gerçekten bu ağırlığı kaldırmakta zorlanır diye düşünülüyor ama çoğunlukla şehir içi kullanım olursa ve şehirler arası da araç çok zorlanmazsa ve araçtan çok birşey beklemezsen 1.2 motor yeterli gelir tabi diğer motorları kullanmadıysan
    keşke türkiyede 1.2 turbo 100 beygir olsaydı da herkes onu alsaydı ama yok işte araba türkiyede üretilse bile yok
    artık ekonomi için küçük motorlardan büyük işler bekleme zamanı başladı passat, superb gibi üst sınıf d sınıfında 1.4 tsi 122 beygir kullanılıyor ve yeterli geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdemir -- 23 Aralık 2008; 22:01:12 >

• emrebjk500 nasıl gidiyor araba araştırmaları bu ara araba almak mantıklı herkes kampanya yapıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: drdemir

grand tourda dizelle benzinli arasında yaklaşık 3 milyar fark var
    Authentique 1.2 16 V --27,750 Authentique 1.5 dCi 65 bg -- 31,500
    Dynamique 1.4 16V -- 33,150 Dynamique 1.5 dCi 80 bg --36,200
    authentique ve dynamique modellerine göre kıyaslandığında 3-3.5 bin ytl fark görülüyor az bi fark değil iyi yol yapıyorsan düşünmeden dizel al karar senin
    herhalde yeni skoda fabia yı düşünüyorsun. diğer seçeneklerin hep geniş bagajı büyük araba niye yeni skoda fabia combi değil de skoda fabia istiyorsun anlamadım çünkü clio grand tour değilde clio istemek gibi birşey bu neyse
    benden de sana bi seçenek eğer grand tourda dizel düşünüyorsan en düşük Authentique 1.5 dCi 65 bg -- 31,500 ytl yi gözden çıkardın demektir bence biraz daha para konup full donanım, 400 lt bagajlı, ort 5.3-5.4 yakan 1.4 lt 100 beygir motorlu, vsa lı yeni honda jazzı da düşünebilirsin
    seçenek gerçekten çok arabalar çok güzel artık kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

quote:

bu arabaları kıyaslamak çok kolay birşey değil çünkü dizel mi benzinlimi istediğiniz yada ne amaçla kullanacağınız belli değil
    bu araçlardan renault kangoo yu ayırmak lazım sonuçta ticari araçtır ve konfor yol tutuş ve güvenlik olarak diğer arabalar gibi olması mümkün değil
    clio grand touru burada çok anlattık zaten tekrar anlatmaya gerek yok
    skoda fabia mı yoksa grand tourun rakibi gibi olan skoda fabia combi mi düşünürsünüz bilmiyorum önceden bir testten bahsetmiştim ama o test alman arkadaşların olduğu için fabia ya en geniş lastikleri falan takıp fabia yı 1.liğe taşımışlardı belki gerçekten iyidir çünkü hiç kullanmadım bilemem ama çarpışma testlerinden 5 yıldız alamaması en büyük eksiği bence
    skoda roomster ise farklı tasarıma sahip oldukça geniş kullanışlı ferah bir araba 530 lt bagajı uzun dingil mesafesi ile grand tour ve fabiadan daha geniş bir araba çarpışma testlerinden de 5 yıldız almış olması önemli
    fiyat donanım araştırması yapmak lazım ona göre karar vermek lazım eğer ticari işiniz yoksa kangoo yu elersek bence tercihiniz grand tour ya da skoda roomster olmalı

dizel degil benzinli alicam fazla kullanmadıgımdan skoda fabia combi deil skoda fabi demek istedim ama g.t alirsam dzel almayi düşünüorum fazla fiyat farki yok zaten

• quote:

emrebjk500 nasıl gidiyor araba araştırmaları bu ara araba almak mantıklı herkes kampanya yapıyor

fiat palio,linea accent era larada bakioruz ama bakilim bi karar vericez artık hyundai de %10 indirim oldugundan avantajli gelior üstelik motoru da 110 bg
  • YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BUGÜN İŞLEMLER İÇİN BURSA BAYİDEN FATURA GELDİ ORADA 1180 KG. OLDUĞU YAZIYOR.
  • quote:

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BUGÜN İŞLEMLER İÇİN BURSA BAYİDEN FATURA GELDİ ORADA 1180 KG. OLDUĞU YAZIYOR.

1.4 98 beygir 1240 kg herhalde 1.2 1180 kg
  • Sonunda aracımın resmini çekip sizlerle paylaşabildim

• quote:

Sonunda aracımın resmini çekip sizlerle paylaşabildim

Maaşallah arkadaşım,Allah kaza bela vermesin,güle güle iyi günlerde kullan.
  • ALLAH KAZA BELA VERMESİN BENDE 15 GÜN SONRA TESLİM ALACAĞIM SİZİNKİNİN AYNISINDAN BENİMKİSİNDE SANKİ KENDİ ARABAMI GÖRMÜŞ GİBİ OLDUM. BAGAJ DA EK BÖLME OLDUĞU SÖYLENİYOR SİZDE VARMI (SİZİNKİ 1.2 AUTHANTIC MODEL MI). GÜLE GÜLE KULLANIN. PASPAS NASIL ALDINIZ VE HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • KUNTEX İÇ MEKAN ÖN - ARKA VE BAGAJ FOTO ÇEKEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
  • arkadaşlar bende clio ve 207 outdor arasında kalmıştım ama outdoorun 1.6 90 bg olması beni cezbetti görüntüsüde bence daha iyi bence bu secenegide düşünün ben memnunum
  • quote:

ALLAH KAZA BELA VERMESİN BENDE 15 GÜN SONRA TESLİM ALACAĞIM SİZİNKİNİN AYNISINDAN BENİMKİSİNDE SANKİ KENDİ ARABAMI GÖRMÜŞ GİBİ OLDUM. BAGAJ DA EK BÖLME OLDUĞU SÖYLENİYOR SİZDE VARMI (SİZİNKİ 1.2 AUTHANTIC MODEL MI). GÜLE GÜLE KULLANIN. PASPAS NASIL ALDINIZ VE HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.

Merhabalar Sekaboz,
    Benim aracım 1,5 dci 65 bg kül beji Otantik(Ben türkçesini yazayım )modeli stil paket ve bayinin hediye ettiği park sensörü var.
    Araçla halı paspas verdiler (Ne yazıkki firmaların tutumu 32 500ytl fiyat koyduklaru araç için bile aynı) benim sattığım aracın kauçuk paspası vardı onu kullanıyorum.
    Bagajımda ek bölme yok satıcıya da sordum bize gelen modellerde görmedik dediler.
    Bu Resimler benim aracın değil ama elimde olunca ekledim

• quote:

quote:

ALLAH KAZA BELA VERMESİN BENDE 15 GÜN SONRA TESLİM ALACAĞIM SİZİNKİNİN AYNISINDAN BENİMKİSİNDE SANKİ KENDİ ARABAMI GÖRMÜŞ GİBİ OLDUM. BAGAJ DA EK BÖLME OLDUĞU SÖYLENİYOR SİZDE VARMI (SİZİNKİ 1.2 AUTHANTIC MODEL MI). GÜLE GÜLE KULLANIN. PASPAS NASIL ALDINIZ VE HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.

Merhabalar Sekaboz,
    Benim aracım 1,5 dci 65 bg kül beji Otantik(Ben türkçesini yazayım )modeli stil paket ve bayinin hediye ettiği park sensörü var.
    Araçla halı paspas verdiler (Ne yazıkki firmaların tutumu 32 500ytl fiyat koyduklaru araç için bile aynı) benim sattığım aracın kauçuk paspası vardı onu kullanıyorum.
    Bagajımda ek bölme yok satıcıya da sordum bize gelen modellerde görmedik dediler.
    Bu Resimler benim aracın değil ama elimde olunca ekledim

hayırlı olsun. bagajda ek bölme dynmique modellerinde var.bu adresten bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_25467034/tm.htm

• arkadaşlar bence outdor bu cliolardan daha üstün
    clionun koltuğunu tam katlamak için alt kısmını çıkartmak gerekiyor outdorda tek mandal hareketiyle dümdüz bir zemin elde ediliyor 1.6 hdi disel motor baya güçlü 90 bg 245 nm tork varki 1700 devirlerde ucuruyor.
    16 inç jantlar ve dış dizayn ve iştekii gösterge ve ön konsol bence cok daha kaliteli fiyatta su an park sensörüyle 32000 e aldım
  • Merhaba quantum78
    Ne derler bilirsin kargaya yavrusu şahin görünür. hepimizin aracı kendi şahinlerimiz.Peugeotun motoru konusunda haklısın türkiyedeki en iyi ve az yakan motorları testlere göre peugeot 307 1,6 110 bg dizel(1 depo1700km) ve Renault sembol 1,5 85 dci (1 depo 1700km)fakat kaporta ve servis konusunda da umarım istediğin kaliteyi yakalarsın birkaç arkadaşım bayağı dertliydi ama burdaki servisle de ilgili olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: quantum78

arkadaşlar bence outdor bu cliolardan daha üstün
    clionun koltuğunu tam katlamak için alt kısmını çıkartmak gerekiyor outdorda tek mandal hareketiyle dümdüz bir zemin elde ediliyor 1.6 hdi disel motor baya güçlü 90 bg 245 nm tork varki 1700 devirlerde ucuruyor.
    16 inç jantlar ve dış dizayn ve iştekii gösterge ve ön konsol bence cok daha kaliteli fiyatta su an park sensörüyle 32000 e aldım

• teşekkürler kuntex ilginize, arabanız tekrar hayırlı olsun. bagaj önemli benim için, bu aracı düşünmeden önce kesinlikle sedan alırım ve ford focus olur diyordum, ancak alacağım araç 2001 model olacaktı ve lpg, bakım...vb. 20.000 ytl ye gelecekti ve lpg ile uğraşmak istemiyordum artık. bu araç benim bagaj olsun motor küçüklüğü ile lpg ye de gerek kalmadı ve oyak personeline yapılan indirimle tam isteğime göre olduğunu düşündüm ve iyiki bu aracı tercih etmişim. herkese gönlüne göre dilediğini versin allah. kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.