Şimdi Ara

Clio Grand Tour (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designer_mmc

arkadaşlar 2010 model 0 km sunroof hariç full 1,5 dci 85 bg clio GT için bayii den 34000 tl fiyat aldım yorumlarınızı bekliyorum...
    muhtemelen bugün arabayı almaya gideceğim...

Executive mi? full ne demek?
  • evet Executive modeli yani araçta sunroof hariç herşey var cruise kontrol dgital klima bluetooth vs...
  • fiyat iyi bence alınır. hayırlı olsun. renk?
  • selam arkadaşlar aracı bugün almaya gidiyorum kredi vs. işlemleri tamamlandı ayrıca boya koruma da hediye ettiler aracı kullanmaya başladıktan sonra da deneyimleri burada paylaşırım .... hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...

Cüneyt RC arkadaşım renk platin gri
  • designer_mmc hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
  • hayırlı olsun çok iyi seçim. navigasyon yok değil mi.
  • sağolun arkadaşlar iyi dilekler için....
    theextasyofcold arkadaşım navigasyon var
    benim aldığım Renault un 20. yıl versiyonu imiş araba da sunroof hariç bütün aksesuarları var... bu hafta içinde plaka, ruhsat vs.. işleri bitince aracı teslim alacağım daha içine binemedim :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: designer_mmc

sağolun arkadaşlar iyi dilekler için....
    theextasyofcold arkadaşım navigasyon var
    benim aldığım Renault un 20. yıl versiyonu imiş araba da sunroof hariç bütün aksesuarları var... bu hafta içinde plaka, ruhsat vs.. işleri bitince aracı teslim alacağım daha içine binemedim :((

Selam Arkadaşlar, Bu 20.yıl versiyonu nedir acaba ? Bundan sonraki gt'ler hep böylemi olacak acaba ?
  • Bende aynı soruyu soracaktım 20 yıllar da deri kaplama var peki standart executive lerin hepsi deri mi?Birde boyalı yerler normalde krom değil mi?Bu damı 20 yıl??

Fiyatına göre süper araç daha önce incelemiştim Hız Sabitleyici çok çok iyi olmuş liste fiyatından bayaa iniyolar demek.
  • 20. yıl versiyonu sanırım özel bir versiyon araçta aksesuar değişikliği istediğim zaman öyle bir ihtimalin olmadığını söylediler bana. bayiler ellerinde kalan varsa müşteriye gösteriyorlar yoksa 2011 model arabalar satışta....
  • Aracı servise götürdüm kapıların ses çıkarma nedeni içine toz felan girmesindeymiş dışarıdan yağladılar araba sıfır olduğu için kapıyı açma taraftarı değildi servistekiler ses kesildi şimdi ama cd çalara yapacak birşey yokmuş renaultun bütün modellerinde korsan mp3 çalarları böyle ısınma problemi olunca error veriyormuş birde mp3 yazılan cd'nin kalitesizliğide böyle hatalar vermesine sebep olabiliyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENKKK

Aracı servise götürdüm kapıların ses çıkarma nedeni içine toz felan girmesindeymiş dışarıdan yağladılar araba sıfır olduğu için kapıyı açma taraftarı değildi servistekiler ses kesildi şimdi ama cd çalara yapacak birşey yokmuş renaultun bütün modellerinde korsan mp3 çalarları böyle ısınma problemi olunca error veriyormuş birde mp3 yazılan cd'nin kalitesizliğide böyle hatalar vermesine sebep olabiliyormuş...

mp3 ün orjinali nerde satılıyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdemir301

quote:

Aracı servise götürdüm kapıların ses çıkarma nedeni içine toz felan girmesindeymiş dışarıdan yağladılar araba sıfır olduğu için kapıyı açma taraftarı değildi servistekiler ses kesildi şimdi ama cd çalara yapacak birşey yokmuş renaultun bütün modellerinde korsan mp3 çalarları böyle ısınma problemi olunca error veriyormuş birde mp3 yazılan cd'nin kalitesizliğide böyle hatalar vermesine sebep olabiliyormuş...

bence cenk bey kullanılan cd nin kalitesizliğini belirtmek istedi. ve yazma hızınıda düşük tutmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

quote:

quote:

bence cenk bey kullanılan cd nin kalitesizliğini belirtmek istedi. ve yazma hızınıda düşük tutmak gerekiyor.

:) Evet cd'nin kalitesizliğinden bahsetmek istedim ama yazım hatası yapmışım pardon !!
    Servisteki personel müdürü orjinal cd kullanın diyor bu devirde kim orjinal cd kullanıyor ki bizde kullanalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENKKK -- 18 Eylül 2010; 14:28:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

quote:

quote:

:) Evet cd'nin kalitesizliğinden bahsetmek istedim ama yazım hatası yapmışım pardon !!
    Servisteki personel müdürü orjinal cd kullanın diyor bu devirde kim orjinal cd kullanıyor ki bizde kullanalım...

kesinlikle katılıyorum . mp3 çalar yapıyorsa herşey için uygun yapılmalı. ben clio grand tour alalı yaklşık 2 yıl oldu. mp3 çalarda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 18 Eylül 2010; 12:53:23 >

• benim aracımda da bir sıkıntı yok. bence konunun peşini bırakmayın alın bir orjinal cd. uzun süre deneyin. cd'yi yavaş yazdırarak tekrar deneyin. hala yapyorsaya gidin servisin başına ekşiyin. hala savsaklarsa genel merkezi arayın şikayet edin. garantili olduğunu tahmnin ediyorum aracın hala. çoğu servis garantiden gelen araçları bu şekilde oyalayarak şikayetlerini savsaklıyor. ama yarın garantiniz bittiğin de size şunu diyeceğine eminim. 'abi cd çaların okuma gözü bozulmuş. yenisi takılacak. fiyat.... TL' al sana servis anlayışı. arkadaşımın başına gelen olayı aktarıyorum 2006 da sıfır grande punto aldı.aldığı günden beri direksiyon problemli. elektrikli direksiyon. city modunda bir belli bir noktya gelince sanki bir şeye sürtüyormuş gibi ses yapıyordu. her gittiği servis başka bi sey yaptı, burç değişti, dierksiyon mili yağlandı, içi yağlandı, dışı yağlandı vs. sonuç nafile. bu garanti bitene kadar böyle dewam etti. arkadaşta artık umursamaz olmuştu ta ki direksiyon trafiğin ortasında kilitlenene kadar. sonuç pompa arızalıymış yenisi 1.650 TL. araç daha 13.000 km.deydi yaa. arkadaş oraya şikayet buraya şikayet KOÇ'a şikayet derken Fiat km düşük olduğu için müşteri memnuniyeti kapsamında 1000 TL'sini karşıladı. arkadaş 650 Tl bayıldı. sonuç bu bence bu işin peşini bırakmayın.

• herkese iyi akşamlar arkadaşlar. benim bir sorum var. bu gün renault bayine gittim gt yi inceledim. genel olarak beğendim. gt 1.5 85 hb extreme modeline pazarlık yaptım. bayi 34000 dedi. fiyat çokmu acaba. birde kafama takılan konu aracın ön tarafı kaput kapağı hariç plastiktenmiş bu bi sıkıntı yaratıyomu.
  • bu arada arkadaşlar aracınız ile gelen navigasyon harita paketini güncellemek isterseniz. bu sayfada var özellikle 'designer_mmc' siz daha aracı yeni aldınız bakın bakalım harita paketi güncel mi. ben şu an en güncel versiyonunu kullanıyorum tavsiye ederim.

http://www.realturko.net/showthread.php?t=12942
  • forumda sorumu cevaplayacek kimse yok sanırım
  • herhangi bir ek paket yoksa zaten sitede yazan fiyat 34.750, biraz daha fiyat al daha düşen olabilir. bahsettiğin plastik malzemeler ile ilgili benim bir sıkıntım yok. Zaten bu plastiklerin amacı kaza sonrasında masrafları düşürmek değil mi. Farz et yan önden bir duvara veya araca sürttün. Sac olan çamurluk ezilecek, değişmesi gerekecek. plastik esneyecek sadece iş boyayla hallolacak. sen yarın arabayı satmaya kalkdığında sadece boya var değişen yok diyebileceksin. değişen var dersen zaten alıcı araç büyük kaza yapmış diye düşünmeye başlayacak. ayrıca ön tarafta bulunan çelik barlardan hariç hirbirşeyin kaza anında güvenliğe artı bir katkısı yok. bu yüzden plastiğin bence hiçbir sakıncası yok.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.