Şimdi Ara

Clio Grand Tour (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap için teşekkürler. sitede yazandan 750 tl indirim yapıyolar. benim 2000 model polo 1.4 trendline var. onu veriyorum 11000e sayıyolar. 23000 kredi kullanacam. ama sanki be4nim arabaya az veriyolar gibi. yarın gidip bi daha sıkıştıracam. bakalım bu şartlarda diretirlerse almaktan vazgeçecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu508 -- 19 Eylül 2010; 22:24:49 >
  • senin arabana az veriyorlar. zaten hiçbir zamanda hakkettiğini vermezler. polo nu kendin sat ondan sonra clio yu al.
  • http://www.vidivodo.com/302887/volvo-940-ve-reno-modus-carpisma-testi
    modus un da çamurluklar plastik ama bir sorun yaratmamış.
  • Diğer alanlara göre fiyat yüksek 34000 e burada 85hp exclusive alanlar oldu hatta konsol deri döşeme 20.yıl.Yazıları okursan fiyatın yüksek olduğunu anlarsın.

Plastik olması sorun diil.Çünkü kazada sizi sac çamurluk korumaz şasi korur unutmayın Yani önemli olan içi
  • Hayırlı olsun gule gule kullanın
  • arkadaşlar arabamı aldım cumartesi günü kullanım ve konfor olarak çok iyi diyebilirim, 35 km de iken ABS fren arızası verdi. hemen aldığım yerdeki servise götürdüm yaptıkları incelemeler sonucunda ABS fren beyninin arızalandığını söylediler fabrika ile temasa geçip parçanın değişmesine karar verdiler. Pparçanın çok nadir arıza verdiğini ve bunun da bana rastladığını söylediler. Fabrika ile görüştükleri sırada bende yanlarında idim. garanti kapsamında değişikliği yaptılar...( 1.1176 tl. fatura bedeli)
    bugün aldım arabayı servisten herhangi bir arıza olmadığına dair bir belge verdiler....
    Arabayı kullandıktan sonra görüşlerimi yazacağım gene, yanlız belirtmem lazım 20. yıl versiyonunu almıştım ben, arabadaki konfor koltuğa oturduğunuz zaman hemen kendini hissettiriyor söylenecek hiçbir şey yok... ayrıca bütçenizi biraz zorlayıp navigasyonu alın derim nerede kullanacağım diye düşünüyordum bende herkez gibi ama yolda çok işinize yarayacaktır emin olun...

benden sonra araba alanlarada kazasız belasız kullanımlar dilerim...hayırlı olsun

• Selamlar, Aracını yeni alan arkadaşlardan resimlerini bekliyoruz..
  • Bugün showrooma giderek aracı inceledim. Executive 1.5 85 beygir navigasyonlu modelini oyak kampanyası ile 33800TL'ya ve çok düşük kredi faiz avantajı ile alabiliyorum. Araç hoşuma gitti executive modelinin düz modelleri ile bariz kalite farkı var. Kafama takılan soru ise aynı fiyata Fluence Extreme 1.5 85 beygir'de alabiliyorum. Ama Extreme Fluence donanım fakiri bir araç (hız sabitleme, dijital klima gibi özellikler yok.)

Bütçemin bu seviyede olduğunu ve ikisininde yaklaşık aynı fiyat olduğunu dikkate alırsak hangi aracı tercih etmemi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 2 Ekim 2010; 22:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bugün showrooma giderek aracı inceledim. Executive 1.5 85 beygir navigasyonlu modelini oyak kampanyası ile 33800TL'ya ve çok düşük kredi faiz avantajı ile alabiliyorum. Araç hoşuma gitti executive modelinin düz modelleri ile bariz kalite farkı var. Kafama takılan soru ise aynı fiyata Fluence Extreme 1.5 85 beygir'de alabiliyorum. Ama Extreme Fluence donanım fakiri bir araç (hız sabitleme, dijital klima gibi özellikler yok.)

Bütçemin bu seviyede olduğunu ve ikisininde yaklaşık aynı fiyat olduğunu dikkate alırsak hangi aracı tercih etmemi önerirsiniz?

Merhaba bende aynı konuda muzdaribim megan hb mi yoksa gt full olanımı almalıyım bilmiyorum,yarın gidip inceliycem gt u arada 4 bin tl oynuyor çok fazla araç kullanan birisi değilim siz neye karar verdiniz acaba birde liste fiyatından hariç ne kadarlık bir alım masrafı çıkıyormuş görüştünüzmü acaba. Ancak şunu söyliyim ben navigasyon için 1000 tl farkı pek mantıklı bulmuyurom tabi ki taktir sizin iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: avan26
    Merhaba bende aynı konuda muzdaribim megan hb mi yoksa gt full olanımı almalıyım bilmiyorum,yarın gidip inceliycem gt u arada 4 bin tl oynuyor çok fazla araç kullanan birisi değilim siz neye karar verdiniz acaba birde liste fiyatından hariç ne kadarlık bir alım masrafı çıkıyormuş görüştünüzmü acaba. Ancak şunu söyliyim ben navigasyon için 1000 tl farkı pek mantıklı bulmuyurom tabi ki taktir sizin iyi geceler...

Aslında clio gt executive çok hoşuma gitti. Yok yok araçta. Ancak Türkiye'de sw araçlar pek tutulmuyor, gerçi bu araç tam bir sw syılamaz hb sw arası birşey ve öyle sw gibi büyükte durmuyor. Benim için gt ağır basıyor şuan için ama hala tam kararımı veremedim.
    Navigasyon içinde İstanbul'da çok gerekli oluyor. Aslında elimde iyi bir navigasyon cihazı mevcut ama araçta orjinal entegre olduğunda kullanımı daha kolay olacaktır. Ama şunuda itiraf edeyim bana göre navigasyon kaba duruyor araçta. Orada bilgi ekranı olan daha şık.
    Liste fiyatı dışında Trafik sigortası ve kasko masrafı size ait bunun dışında bir masraf yokmuş. Trafik sigortası bulunduğunuz ile göre kaskoda seçeceğiniz araca göre farklılık gösteriyor.

Sizde araştırmalarınız sonucunda izlenimlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 3 Ekim 2010; 10:33:38 >

• Orijinalden alıntı: odanedemek

Orijinalden alıntı: avan26

Aslında clio gt executive çok hoşuma gitti. Yok yok araçta. Ancak Türkiye'de sw araçlar pek tutulmuyor, gerçi bu araç tam bir sw syılamaz hb sw arası birşey ve öyle sw gibi büyükte durmuyor. Benim için gt ağır basıyor şuan için ama hala tam kararımı veremedim.
    Navigasyon içinde İstanbul'da çok gerekli oluyor. Aslında elimde iyi bir navigasyon cihazı mevcut ama araçta orjinal entegre olduğunda kullanımı daha kolay olacaktır. Ama şunuda itiraf edeyim bana göre navigasyon kaba duruyor araçta. Orada bilgi ekranı olan daha şık.
    Liste fiyatı dışında Trafik sigortası ve kasko masrafı size ait bunun dışında bir masraf yokmuş. Trafik sigortası bulunduğunuz ile göre kaskoda seçeceğiniz araca göre farklılık gösteriyor.

Sizde araştırmalarınız sonucunda izlenimlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Teşekürler birazdan gidip inceliyeceğim benim gönlüm gt 'dan yana ama eşim megane hb istiyor bakalım hangisi içimize sinerse tabii megane hb daha çok maliyetli olacak gt'daki tek korkum 85bg olması kayınçomda fluance 105 bg olandan var motor yeterli ama 85 bg de emin olamıyorum bakalım dönüşte izlenimlerimi paylaşırım saygılar...

• Arkadaşlar, aracın arka oturumu nasıl, arka baş mesafesi yetersiz gözüküyor arkada yolculuk yapanların kafası tavana çarpa çarpa bi hal olmasın. Bir tanıdığım oturmuş kafam eğik oturmak zorunda kaldım dedi. Boyu 1.89 olan birisi.
  • Pazar günü Renault mais'e gitme fırsatı buldum clio gt executive yoktu ellerinde dolayısıyla full versiyonunu inceleme fırsatı bulmadım ama araç genel hatlarıyla fena değil arka taraf bence de çok geniş değil tabii buda clionun genel özelliğinden kaynaklanıyor sanırım sonuçda b segmenti eski aracım kalos daha ferahtı diyebilirim (onun tavan yüksekliği değer olarakta fazlaydı) ama bütcesini düşünenler için alınabilir. Benim için diğer seçenek megane hb di fakat kredi koşulları kafama yatmadı (oyak üyesi olarak) aracı aldığımda ödemeye başlanılacağını düşünmüştüm fakat hemen karar verirseniz krediyi çekmeniz gerekiyor ve belirttiğiniz peşinatlarıda vermeniz gerekiyor arcı 5 ay sonra verecekler hal böyle olunca şuan araç alma işini askıya aldım diyebilirim. Saygılar...
  • Bugün itibari ile clio grand tour 1.5 dci executive aracı aldım 32.600 +trafik sigortası+park sensörü+paspas+trafik seti+yangın tüpü.Son üçünü zaten veriyorlar hediye olarak algılamayın. Araçta navigasyon yok istemedim.Yalnız 20. yıl versiyonu olarakmı gelecek bilmiyorum aceba normal donanımın bir farkı varmı? Kapora verdim araç ayın 23'de gelecekmiş. Renk beyaz. Arkası çokta dar değil ben sığdıktan sonra standart insanlar hayli hayli sığar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 5 Ekim 2010; 23:59:31 >
  • Clio Grand Tour Faz 2 Executive 1.5 85 bg model araç 32,800 olarak fiyat aldım Bursa oyakrenault tan arkadaşlar nasıl fiat
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursasporgemlik

Clio Grand Tour Faz 2 Executive 1.5 85 bg model araç 32,800 olarak fiyat aldım Bursa oyakrenault tan arkadaşlar nasıl fiat

Executive için verilen fiyat çok ii bence. Düşünüyosan kaçırma derim.

• http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=260649&Productid=otelf7131
    Bu aleletten alan taktıran varmı? Ses olayı sağlamlık nasıl aceb?
  • aynı kolçaktan bende düşünüyorum almayı warsa kullanan yorum bekliyorum. bu arada pazar akşamı ufak bir kaza geçirdik clio gt ile. ancak ben araçda değildim. k.peder kullanıyodu. kavşakta sol arkadan bir sorento arka sol çamurluk ve kapıya vurmuş. Allahtan araçlar yawaş olduğundan fazla hasar yok. Servis kapı değişimi ve arka çamurluk onarımı yapılacak dedi ama exper onaylamadı. masraf 2000 küsürdü değişim ile birlikte. zaten kapının değişmesine gerek yok. çok hafif lastiğin çökerttiği yerler war. tabi servis kapı değiştirip para kazanacak. karşılıklı tutanak tutmuştuk. tramer %100 kusuru karşı tarafa verdi. kasko delinmedi. neyse buna da şükür diyoruz !
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

aynı kolçaktan bende düşünüyorum almayı warsa kullanan yorum bekliyorum. bu arada pazar akşamı ufak bir kaza geçirdik clio gt ile. ancak ben araçda değildim. k.peder kullanıyodu. kavşakta sol arkadan bir sorento arka sol çamurluk ve kapıya vurmuş. Allahtan araçlar yawaş olduğundan fazla hasar yok. Servis kapı değişimi ve arka çamurluk onarımı yapılacak dedi ama exper onaylamadı. masraf 2000 küsürdü değişim ile birlikte. zaten kapının değişmesine gerek yok. çok hafif lastiğin çökerttiği yerler war. tabi servis kapı değiştirip para kazanacak. karşılıklı tutanak tutmuştuk. tramer %100 kusuru karşı tarafa verdi. kasko delinmedi. neyse buna da şükür diyoruz !

• quote:

Orijinalden alıntı: bursasporgemlik

Clio Grand Tour Faz 2 Executive 1.5 85 bg model araç 32,800 olarak fiyat aldım Bursa oyakrenault tan arkadaşlar nasıl fiat

bir ay içindeki renault marka 3. araç siparişini vermeyi düşünmemize rağmen bu fiyatı bize extreme versiyonu için verdiler istanbulda, bursadan mı alsak aracı ne yapsak? yoksa özel bir indiriminiz mi var oyak vb.?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.