Şimdi Ara

Clio Grand Tour (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracımı bugün teslim aldım darısı bekleyen arkadaşlarıma
    tek kelimeyle süper bi araç konforu çok güzel direksiyon resmen kayıyor çok çok hafif ancak hıza binince sertleşiyor tabi aynen sizin dediğiniz gibi gayet sakin ve düşük devirli 2000-3000 arası kullanıyorum ve sık sık vites değiştiriyorum
    direksiyon kumandaları oldukça ergonomik yerleştirilmiş küçücük elimle bile rahatça kontrol edebiliyorum
    sinyal ve silecek çubukları kısa tutulmuş ve çok hoş olmuş bu göstergeler çok şık özellikle akşam
    farlar çok güzel ve parlak aydınlatıyor uzun farlar çok güzel aydınlatıyor
    ses sistemi yeterli ve temiz baslarda kapı kolundan titreşimi hissedebiliyorsunuz
    motor sesi trafikte duyulnuyor farkında olmadan bir kere yüksek devire çıkmışım haberim olmadı taki göstergeye bakana kadar
    camları kapatıp motora kulak verdim -sessiz bir yolda- çok çok az bir ses duyuluyor lastik sesini yol sesini duymadım
    uzun yolda otoyolda sol kolunuzu rahatça cam kenarına koyabilirsiniz o kenar geniş tutulmuş
    üzerinde bridgestone lastikle geldi şans sanırım çünkü değişebiliyomuş
    park sensörü göstergesiz tip geri vitese takınca bip sesi çıkıyor yaklaştıkçada ses sıklaşıyor ses arka taraftan geldiği için kulağınızda çınlamıyor
    farlar yanıkken kapıyı açarsanız ikaz veriyor ve emniyet kemeri takmazsanız kısıktan başlayıp giderek artan bir ikazla uyarılıyorsunuz aynı zamanda ekranda kemer ikazı uyarı müşürü yanıp sönüyor
    aracı kumandadan açtığınızda içerdeki tüm lambalar yanıyor
    süspansiyon bana çok az sert geldi yumuşak bir gir çık ve yaylanmadan ziyade sanki teker çukura girip çıkıyor ve bu size yaylanma ve sallanma gibi yansımıyor kasis giriş çıkışı eğer yavaşsan oldukça başarılı ve yumuşak özellikle şu geniş kasislerden geçerken aracın önü yumuşacık kalkıp iniyor
    direksiyon tepkileri süper ufacık bir dokunuşla tepki alabiliyorsunuz,şimdilik bukadar kullandıkça yorumlarımı aktarmak isterim

bu aracı kullanmak tam bir keyif kayıyor resmen altınızda yumuşacık bir kullanımı var ve yaklaşık 35-40 derecelik bir virajdan 60 km hızla yolcular yana yatmadan fıstık gibi dönüyor

• drgelebek aracın hayırlı olsun. güle güle kullan. süspansiyonlar banada sert geliyor ama böyle olmasa o virajları öyle dönemezdin. sert süspansiyon sport sürüş için ve virajda savrulmayı azaltmak içindir. bol kilometrelere. family guy'ı bende çok severim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 20 Ekim 2010; 23:07:00 >
  • uzun araştırmalar sonunda babama 1.5 dci 85 bg extrem aldık.

- leri
    2000 aşağı devirlerde çok hantal
    Süspansiyon yok gibi :D çukuru direkt hiisediliyorsunuz :D
    Cd çaların kullanımı zor !!!!!!!!!(fiesta ve connecte göre)
    gaza basınca tam cevap alamadım (fiesta dan sonra )ama hoş alet az yakıyor :D oley!!!!!
    kötü ses sistemi(Fiestaya göre)
    iç döşeme hak getire rena nolcak gerçi :D

+ ları
    mazotu kokluyor çok az yakıyor performansı iyi yakıta göre
    içeri ses almıyor (Fisetaya göre)
    kontagı kapatıca otomatik ışıkları söndürüyor.
    Süper fren mesafesi
    Türkiye de üretilmesi
    ucuz parça ve servis avantajı.

güzel bir emekli arabası ama tabi fiestada ki ataklık yok .
  • herkese selamlar. bende 4 ekimden beridir clio grand tour 1.5 dci 85 beygir extreme kullanıyorum. 1280 km civarında yol yaptım. bu mesafeyi 56 litre yakıtla yaptım. yakıt bence gayet iyi. 6000 km den sonra daha da düşer diyorlar. inşallah öle olur. genel olarak araçtan memnunum. yol tutuşu konforu performansı benim için yeterli. almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. yalnız işte yukarda arkadaşın biri yazmış paspaslar yetersiz diye bence de öyle uyduruk bi paspas veriyolar. mesela sade ön yolcu tarafında tavanda tutacak var diğer taraflarda yok. bunun gibi bir iki şey var. neden böle yapmışlar anlamış değilim.
  • bu araba 1300 kg fiesta kaç kilogram acaba?
  • tam bilmemekle beraber 1080 kg diye hatırlıyorum
  • Executive'de cam kaldırma düğmeleri aydınlatmalımı değilmi başak bir sitede aydınlatma yok denilmiş. Aracı haftaya teslim alıyorum bu konu aklıma takıldı.
  • eyvallah sağolasın
    abi gün geçtikçe arabaya aşık oluyorum yahu harbiden yağ gibi gidiyor şu ana kadar 100 km yaptım bugün yaklaşık 25-30 km yaptım şehir içi ortalamaya baktım 5.2 yazıyor sanırım dahada düşerse depodaki mazot zamanla elmas olacak
  • Selam arkadaşlar...
    Ben Clio GT 1.2 16v 75 BG EXECUTİVE almayı düşünüyorum..
    Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim çekişi beni biraz düşündürüyor ama,hızı sevmem ve arabayı genelde şehir içinde kullanacağım...
    Yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • Herkese selam

Bende iki aylık uzun araştırmadan sonra clio grand tour 1.5 dci excutive 20.yıl versiyonu için bugün kapora verdim.
    Öyle heyecanlanmışım ki bayide sormayı unuttuğum iki şey var, ayaklarım sanırım şimdi yere basmaya başladı.:D
    Benim merak ettiğim bu 20.yıllar 2010 model midir?
    Bir de 20. yıl olunca ne oluyor fark olarak....
    Şimdiden teşekkürler, araç :34.270 TL'ye maloldu ama hediye vs. işini konuşmadık bi güzellik yaparlar herhalde....
  • Ben dün itibari ile teslim aldım, fabrikadan sipariş ile üretilip geldi 2011 model 20th yıl logoları var araçta. Tek üzüldüğüm şey aracın cam açma düğmelerinde led yok yani gece düğmeleri göremiyorsunuz saçmalık yav. 4 adet led için 4 ban
    quote:

Orijinalden alıntı: erguce

Herkese selam

Bende iki aylık uzun araştırmadan sonra clio grand tour 1.5 dci excutive 20.yıl versiyonu için bugün kapora verdim.
    Öyle heyecanlanmışım ki bayide sormayı unuttuğum iki şey var, ayaklarım sanırım şimdi yere basmaya başladı.:D
    Benim merak ettiğim bu 20.yıllar 2010 model midir?
    Bir de 20. yıl olunca ne oluyor fark olarak....
    Şimdiden teşekkürler, araç :34.270 TL'ye maloldu ama hediye vs. işini konuşmadık bi güzellik yaparlar herhalde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 29 Ekim 2010; 11:43:11 >

• kar lastiği yada kış lastiği takan var mı clio grandtour'a ne önerirsiniz?
  • bende grand tour aldım ama teslim için bir ay beklemek zorundayım. arkadaşlar benim mesajım neden ortak görünürlükte olmuyor?
  • kendi mesajımı şimdi gördüm yanlış yapıyormuşum. arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 2009 tdı roomsterimi sattım. fakat satar satmaz arabasızlığa dayanamadım. hadi hanım dedim gidip araba alıyoruz. ama allah sizi inandırsın aklımda kesinlikle reno yok, çünki sahibi olmak istediğim bir marka değildi. on onbir değişik markaya baktım inceledim olmuyordu, ısınamıyordum bir türlü elektrik alamadım. o bölgede bakmadığımız bir reno kalmıştı, çokta istemeyerek içeri
    girdim. şöyle bir göz gezdirdikten sonra clio grang tour gözüme çarptı açılır tavanlı bu arabaya doğru yürüdüm ve bindim. ne oldu bilmiyorum hiç reno düşünmeyen ben, tamam budur dedim. navigasyon var, o var, bu var. cam tavanda ayrı bir mutluluk kattı içime. aracın çevresini dolaştım baktım park sensörü takmamışlar. bir araç park sensörü olmadan nasıl exc. plus olabilirdi anlamadım. hemen onuda takarız abi dedi. mtv. onlardan platin gri araç için 36500'e el sıkıştık. araç 24 kasım 1aralık gibi gelecek. bütün yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun. kazasız belasız huzurlu keyifli yolculuklar bizim olsun. arkadaşlar bu araç için anlaştığım fiyat iyi midir? ayrıca araçla ilgili tesbit ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. inşallah reno doğru tercihtir.

• renault fabrikasında bir çalışan akrabamız. açılır tavanlı almamaya dikkat et derdi. maxiplus bilgilerinize.
  • Hayırlı olsun, 1000 lira navigasyon, 1800 de cam tavan fiyatını düşünce fiyat 33700 oluyor ki çok iyi bir rakam.
    quote:

Orijinalden alıntı: maxiplus

kendi mesajımı şimdi gördüm yanlış yapıyormuşum. arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 2009 tdı roomsterimi sattım. fakat satar satmaz arabasızlığa dayanamadım. hadi hanım dedim gidip araba alıyoruz. ama allah sizi inandırsın aklımda kesinlikle reno yok, çünki sahibi olmak istediğim bir marka değildi. on onbir değişik markaya baktım inceledim olmuyordu, ısınamıyordum bir türlü elektrik alamadım. o bölgede bakmadığımız bir reno kalmıştı, çokta istemeyerek içeri
    girdim. şöyle bir göz gezdirdikten sonra clio grang tour gözüme çarptı açılır tavanlı bu arabaya doğru yürüdüm ve bindim. ne oldu bilmiyorum hiç reno düşünmeyen ben, tamam budur dedim. navigasyon var, o var, bu var. cam tavanda ayrı bir mutluluk kattı içime. aracın çevresini dolaştım baktım park sensörü takmamışlar. bir araç park sensörü olmadan nasıl exc. plus olabilirdi anlamadım. hemen onuda takarız abi dedi. mtv. onlardan platin gri araç için 36500'e el sıkıştık. araç 24 kasım 1aralık gibi gelecek. bütün yeni araç alan arkadaşlara hayırlı olsun. kazasız belasız huzurlu keyifli yolculuklar bizim olsun. arkadaşlar bu araç için anlaştığım fiyat iyi midir? ayrıca araçla ilgili tesbit ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. inşallah reno doğru tercihtir.

• cüneyt rc arkadaşım; türkiyedeki yol kalitesi açısından mı bakılınca öyle, yoksa reno çok iyi cam tavan yapamıyor endişesimi var? öğrenmek isterim.
  • Clio için okuduğum bir şikayet hatırımda değil ama megane olsun scenic olsun cam tavanları ile ilgili şikaetler okumuştum, zamanla içeri su felan alıyormuş. Tabi bu her araçta olacak diye bir kaide yok, biraz şans işi.
    quote:

Orijinalden alıntı: maxiplus

cüneyt rc arkadaşım; türkiyedeki yol kalitesi açısından mı bakılınca öyle, yoksa reno çok iyi cam tavan yapamıyor endişesimi var? öğrenmek isterim.
  • türkiye'de yollar malum. bizim arabanın sağ ön lastiğin jantı yamulmuş mesela geçen servistekiler söyledi. her yer çukur ondan kaçınılmaz bir şey bu. ondan sonra 10 ekimde bursa'da normal şehir içinde geziyorum marketin önünde durdum arkadaşları beklerken bi baktım arka tekerlek biraz inik geldi bir baktım ki 4-5 santimlik vida lastiğin içine bir güzel girmiş. sonra arabayı yavaş yavaş(50-30 km/sa) eve götürdüm. babamla hemen reno mais'e götürdük. aracın sol arka lastiği tamir ettiler 30 dakikada yine yola devam. reno servisinden çok memnunuz yani. yani hem bu yollarda hemde bu iklimde bence olmaz cam tavan. ayrıca bunu renault bursa fabrikasında çalışan akrabam da söyledi. arabayı alcağımız gün öncesi onu arayıp sorduğumuz da cam tavanlı değilse gönül rahatlı ile alabilirsin demişti. ama yinede şans işi tabi belli olmaz. kapalı garajda duracaksa belki sorun olmaz ama dışarısı için zor iş yani. yağmur, kar, don, sıcak zor yani o kauçuğun buna dayanması. moralinizi de bozmak istemem ama ne yapayım böyle işte. ayrıca geçen yaz(2009) düz yolda giderken eski opel astra ile hiçbir çarpma yada taş fırlaması olmadan arabanın ön camı birden çatladı. anlamadık gitti. belki de aşırı sıcaktan oldu. belkide yoldaki eğim farkı yüzünden cam esnekliğini yitirdiğinden çatladı bilemiyorum ama böyle bir sorunlada karşılaştık.

• açıklamalarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. kullanılan nesne ne olursa olsun özellik artınca, dolayısıyle fonksiyonellik çoğalınca muhtemel arıza yapma oranıda yükserlir, bu her şeyde böyledir. Hiçbirimiz yarın ne olacağını bilmeden yaşıyoruz. yok böyle şey dedittirecek kazalarla karşılaşabiliyoruz. yaşamak biraz şans, biraz kader, biraz bilgi,tecrübe,tedbir vs. değil mi zaten? öyleyse olacak zaten olur. bu donanımlar yaşam kalitesini artırmak için sunulmuyor mu? ömür denen şey de oldukça kısa değil mi? bozuluncaya kadar keyfini çıkarmak lazım diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.