Şimdi Ara

Clio Grand Tour (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Clio grand tour dogru seçimdir. 85 bg si bunu bi daha anladım.

Fiestayla yol gidiyorum ibre hemen azalıyor. AMA clio grand tour oylemi git git git giiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt ibre hareket bile etmiyor . çok ekonomik araç. şiddetle tavsiye ederim.

1500 km yaptım ortalama 5.1/100 yazıyor 10.000 km den sonra düşünemiyorum.

reno nun 1.5dci sine söz yok çok ekonomik.
  • Merhabalar, Aracını yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Bu arada Akg58 sizin araç kaça geldi maliyeti bi mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz 20.yıl ?
  • Ben ötv muafiyeti ile aldım, 23500 e geldi bu fiyat üzerinden ötv dahil zannedersem 34 oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Air

Merhabalar, Aracını yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Bu arada Akg58 sizin araç kaça geldi maliyeti bi mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz 20.yıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Ben ötv muafiyeti ile aldım, 23500 e geldi bu fiyat üzerinden ötv dahil zannedersem 34 oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Air

Merhabalar, Aracını yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Bu arada Akg58 sizin araç kaça geldi maliyeti bi mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz 20.yıl ?

Teşekkürler..
  • clio gand tour 1.5 dcı ve diğer benzinli motor kullanan bütün arkadaşlar bizim ortak paydamız clio 3 kullanıcıları olmak değil mi? araçla ilgili düşüncelerinizi artı, eksi paylaşalım lütfen. neden daha fazla katılım olmuyor arkadaşlar? bende daha önce kapora vererek araç siparişi yapmış ve aracını sabırsızlıkla bekleyenler kervanına katıldım. aynı askerde şafak sayar gibi aracı teslim alacağım günü sabırsızlıkla sayarak bekliyorum. bu süreci yaşayan arkadaşlar gülümsemiş olabilir nede olsa çarşı, pazar, gezi yada acil bir iş çıkınca kapının önünde seni her daim bekleyen bir 'DEĞER' otomobil. benim tercihim, benim markam dediğimiz bir VARLIK. galiba onun için çok seviyoruz biz erkekler aracımızı. Bu anlam da değişik görüş ve düşünceleri paylaşmak istiyoruz cliocu arkadaşlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiplus

clio gand tour 1.5 dcı ve diğer benzinli motor kullanan bütün arkadaşlar bizim ortak paydamız clio 3 kullanıcıları olmak değil mi? araçla ilgili düşüncelerinizi artı, eksi paylaşalım lütfen. neden daha fazla katılım olmuyor arkadaşlar? bende daha önce kapora vererek araç siparişi yapmış ve aracını sabırsızlıkla bekleyenler kervanına katıldım. aynı askerde şafak sayar gibi aracı teslim alacağım günü sabırsızlıkla sayarak bekliyorum. bu süreci yaşayan arkadaşlar gülümsemiş olabilir nede olsa çarşı, pazar, gezi yada acil bir iş çıkınca kapının önünde seni her daim bekleyen bir 'DEĞER' otomobil. benim tercihim, benim markam dediğimiz bir VARLIK. galiba onun için çok seviyoruz biz erkekler aracımızı. Bu anlam da değişik görüş ve düşünceleri paylaşmak istiyoruz cliocu arkadaşlar lütfen.

allah yakın zamanda hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin.

Dpğru bir tercih yaptığın aşikar alınca, kullanınca dah iyi anlayacaksın.

Ekonomik olarak süper ötesi bir araç zaten devir ekonomi devri bence.

1,2 klasik reno problemi var ama ekonomi, yaygın servis ve tatminkar motor bunları örtüyor.

pişman olmayacağın sağlam bir araç

• güzel temenni ve düşünceniz için çok teşekkür ederim arkadaşım.
    36500' ü peyderper tamamladım ve yatırdım. çevremde '' işte efendim o paraya şunu alırdım bunu alırdım'' diyenler olmuyor değil. herkesin kendi tercihidir. illaki farklı görüşler olacaktır. ancak insan etki altında kalıyor ister istemez. gerek sizin gerek akg 58 arkadaşımın gerekse diğer bütün arkadaşların sözleri içimi rahatlattı. zaten '' İSABETLİ KARAR. PİŞMAN OLMAYACAKSIN. KULLANDIĞIN ZAMAN DAHA İYİ ANLACAKSIN '' gibi sözler yapıcı anlamda gerçekten moral oluyor ve ACABA MI? şüphesini kırmada büyük ölçüde güç veriyor insana. tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
  • sevgili arkadaşım merak etme doğru tarcih yaptın. bende bir aydır kullanıyorum grand tour 1.5 dizel 85hb extreme çok memnunum. banada çok diyen oldu o paraya şunu alırdın bunu alırdın diye. benim hepsine cevabım şu oldu. her akıl bir olsaydı bir tek araba markası olurdu. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

kar lastiği yada kış lastiği takan var mı clio grandtour'a ne önerirsiniz?

konuya hareket gelsin diye bir şeyler soruyorum. hiç kimse oralı olmuyor.
  • cüneyt rc
    benim arabada pirelli winter var memnun
    +fazla ses yapmıyor
    -fren mesafesini biraz uzatıyor yazın ve sonbaharda

ama daha kar yağmadı gerçi araçta clio grand tour değil fieata .
    Ama michelin ki ni öneririm eski kış lastiğimizdi. Ama çalındı gerçi :D
  • yuhhh bee arabanın lastiğini de mi çalıyorlar
  • lastik deyip geçmeyin önemli bir olgudur. yerli yabancı bir çok marka çetin rekabet halindeler. dikkatimi çeken bir şey dir bu, aracı sıfır alırken aynı modele değişik değişik markalar takıldığını görmüştüm. anlaşılan belli bir marka tercihleri yok veya büyük ölçülü alımlarda teklif edilen iskontolar belirleyici oluyor.
  • Kış lastiklerini balkona değil, kömürlüğe koymuştum. Siz balkonda muhafaza edin derim ben.

Hemde ne özenle naylonnun içine koyuyorsun yan yatırıyorsun oyle dik felan korsan

zararlı yatay istifleme yapmam gerekli. bide tabi 160 * 4= 640 tl :D olunca

kömürlüğe son baharda bi baktım yok !!!!!! Allah allah yerini bulmuştur. gören biri indiregandi . zaten kömürlğe uğramıyoruz. :D Doğalgaz geldi geleli :D

ama kış lastiği çok önemlidir. maddi durumu olanlara kış memleketinde yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim.
  • Akg 58 arkadaşım aracını yeni teslim aldığını söylemiştin. nasıl gidiyor. keyfli sürüşler dilerim. memnun olmadığın bir şey var mı? arka koltuk oturma yüksekliği bir sıkıntı yaratıyor mu? bu konuda bir tespitiniz vardı. ayrıca bütün arkadaşlara bir sorum olacak;
    önceki aracımı dasıfır almıştım ve lastiğin çok önemli olduğunu biliyorum ama şimdiye kadar ne lastik değiştirdim nede kış lastiği almayı düşündüm. lastiklerin yeni olması bana güven verdi ve kışlık lastik almadım da takmadım da. Gerek duymadım. yeni aracımada almayı düşünmüyorum. benim anlayamadığım, farkedemediğim bir şey mi var? kışlık lastik almak çok gerekli birşey midir? olmazsa olmaz mıdır?
    tşk.
  • bizim arabada fabrika çıkışı continental var. sanırım bu marka en dandik markalardan biri.
    bridgestone alıcaz ilkbahara.
  • maxiplus eğer kışı sert bir memlekette yaşıyorsan kış lastikleri çok gerekli ve işini görecek bir edavat.

Örneğin iç anadoluda , yağdonduran, dokuzdolambaç, mazı kıran, ziyaret, elmadağ etc... kışın kar yağdığında yolda olacaksan kış lastiği gereklidir.

nasıl ki yazın tişort giyiyorsun kışın kazak boyle bır sey.

ki kaldı ki kış lastiğini kışın , kullanacaksın ve hemen yıpranmayacaktır kullandığın km ye de bağlı tabi.

kışın kış yazın yaz lastiği kullanmak uygun bence

ama kışı sert değilse gerek yok. denebilir ama kullanıma göre kış lastiği gerekli
  • Şu an için gayet iyi ama arka taraftan sebebini bulamadığım bir ses geliyor çözmeye çalışıyorum bu arada aküsüne bakmak için muhazafa kutusundaki tırnaklara iyi davranın çok çıtkırıldımlar şehir içi yakıt ort. 5.8 uzun yolda CC 90 hızda 3.9 gördüm muhteşem bence yakıt yönünden şimdilik shellden başka bir yerden yakıt almadım.,Arka koltukta benle aynı boyda bir arkadaş oturdu kafası silme geldi ben oturdum arada 4 parmak boşluk vardı ilginç geldi bana. Ben ön koltukta oturduğum için sıkıntı yok rahat bir şekilde sığıyorum,zaten arkaya da genellikle çocuk biniyor. Lastik konusunda bende bişeyler söyleyim,daha önceki araçlarım da kar lastiği kullanmıştım fakat bunda almayı düşünmüyorum, çok karlı kışı çetin geçen yerlerde kullanmakta fayda var ama ben bu kış şu kar patiği dedikleri şeyden kullanmayı düşünüyorum. Bu arada araca orta kolçak taktım güzel oldu.Şoför koltuğunda bel ayarı olsaymış iyi olurmuş.
    quote:

Akg 58 arkadaşım aracını yeni teslim aldığını söylemiştin. nasıl gidiyor. keyfli sürüşler dilerim. memnun olmadığın bir şey var mı? arka koltuk oturma yüksekliği bir sıkıntı yaratıyor mu? bu konuda bir tespitiniz vardı. ayrıca bütün arkadaşlara bir sorum olacak;
    önceki aracımı dasıfır almıştım ve lastiğin çok önemli olduğunu biliyorum ama şimdiye kadar ne lastik değiştirdim nede kış lastiği almayı düşündüm. lastiklerin yeni olması bana güven verdi ve kışlık lastik almadım da takmadım da. Gerek duymadım. yeni aracımada almayı düşünmüyorum. benim anlayamadığım, farkedemediğim bir şey mi var? kışlık lastik almak çok gerekli birşey midir? olmazsa olmaz mıdır?
    tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 7 Kasım 2010; 1:51:06 >

• Tşk. arkadaşlar.
    Teslimatını beklediğim araçta şöför oturma koltuğu ayarı olmadığını bilmiyordum. bu iyi olmadı. benim gibi bel problemi çekenler için kaçırılmaması gereken bir ayrıntı bu neyazıkki atlamışım.
    akg 58 arkadaşım arkadan gelen ses konusunda eğer aracın sıfır olmasaydı vida gevşemesi, pas, yağsızlık gibi ihtimaller akla gelebilirdi inşallah basit birşeydir, kısa zamanda tespit edip içini rahatlatırsın.
    orta kolçak benimde çok istediğim bir şey. orjinal mi? kaça maloldu? ayrı bir sürüş zevki verdiğini düşünüyorum. hepimiz aynı boyda olmadığımız için fiziksel yapıya göre keyfiyetlerde değişiyor olabilir mi? birde arkadaşlar daha önceki aracıma kışlık lastik takmamıştım çünki ASR ( Anti patinaj sis.) güven veriyordu. bizim bu cliolarda ASR yok diye biliyorum. AFU denen acil fren sisremi var oda aynı şey değil. kışlık lastik konusunu düşünmem gerekecek.

• Şöför oturma koltuğu ayarı demeyelimde bel destek ayarı diyelim bazen bende bel ağrısı çektiğimde ayarını değitirip rahatlatabiliyordum. Şöfor koltuğunda ,ileri geri, eğim birde asansör yükseklik ayarı var bunun dışında baişka ayar yok. Ses konusunu arkaya bir arkadaşa oturturup kendim tespit ettirecem şimdi gidip servisin saçma sapan bahanelerini dinlemek istemiyorum. Orta kolçak orjinal yerine oturan cinsten armster marka piyasada araştırınca bulabilirsiniz ben hepsiburadadan aldım 150 tl ye yanında hediye cam filmi geldi kullanmıyacağım bir hediye. Benimde önceki araçta asr vardı gerçekten güzel bir sistem biçok kez çamurlu karlı yerlerde patinajdan kurtarmıştı.
    quote:

Tşk. arkadaşlar.
    Teslimatını beklediğim araçta şöför oturma koltuğu ayarı olmadığını bilmiyordum. bu iyi olmadı. benim gibi bel problemi çekenler için kaçırılmaması gereken bir ayrıntı bu neyazıkki atlamışım.
    akg 58 arkadaşım arkadan gelen ses konusunda eğer aracın sıfır olmasaydı vida gevşemesi, pas, yağsızlık gibi ihtimaller akla gelebilirdi inşallah basit birşeydir, kısa zamanda tespit edip içini rahatlatırsın.
    orta kolçak benimde çok istediğim bir şey. orjinal mi? kaça maloldu? ayrı bir sürüş zevki verdiğini düşünüyorum. hepimiz aynı boyda olmadığımız için fiziksel yapıya göre keyfiyetlerde değişiyor olabilir mi? birde arkadaşlar daha önceki aracıma kışlık lastik takmamıştım çünki ASR ( Anti patinaj sis.) güven veriyordu. bizim bu cliolarda ASR yok diye biliyorum. AFU denen acil fren sisremi var oda aynı şey değil. kışlık lastik konusunu düşünmem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 7 Kasım 2010; 11:00:32 >

• bilgiler çok yararlı oluyor. aracı kullanırken bizde donanım kazanmış oluyoruz. söylediğiniz kolçak markasını bir köşeye yazdım. şafak saymaya devam ederken heyacanla bekliyorum. dün aracı aldığım bayinin servisine gittim. içeri girdim tamir yapan ustaların arasında dolaştım. Büyük bir yerdi çok sayıda araç gördüm. ustalarla biraz kaynattık. bir usta bana;
    ''yıllardır burada çalışıyorum açılır cam tavan arızası ile gelen sadece bir araç görmüştüm, reno kaliteli malzemelerle üretilir, hem içerden hem dışardan lastik contalıdır''. dedi. araca iyice ısındım. bu donanımı düşünen arkadaşlar olabilir diye yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.