Şimdi Ara

Clio Grand Tour (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yataylimit

quote:

Orijinalden alıntı: murat335

Selamlar. Aracınız hayırlı olsun. Sanırım aldığınız araç Executive modeli. Bu model için resmi sitede 36.600 Lira fiyat görünüyor. Acaba bayilere gidince her bayinin pazarlık payı mı oluyor? Siz hangi bayiden aldınız? 34.000 Lira bu özellikteki bir araç için iyi fiyat bence.

Saygılar...

Merhaba,

Evet araç Renault Clio Grand Tour 1.5 DCI 85 BG Executive modeli. Araç İzmir' den Renault resmi satıcısından alınmıştır. İnternet sitesinde verdikleri fiyatın %7 indirilmiş halidir. Renault yetkili satıcısının yapabildiği indirim oranının bu olduğunu söylediler. Aracınızı almadan önce bütün yetkili satıcılardan fiyat almanızı tavsiye ederim. Çünkü bazı yetkili satıcılar 34.750 yada 34.500 gibi fiyatlar veriyorlar. Bizim aldığımız modelde Navigasyon yok eğer isterseniz 1.000 TL gibi bir fark ödemeniz gerekiyor. Aynı şekilde açılır tavan içinde 1.8000 TL gibi bir fark ödemeniz gerekiyor. Ancak açılır tavanı kimse tavsiye etmiyor. Sızdırma açılma yada buna benzer çeşitli problemlerle karşılaşma riskinin olduğu söyleniyor. Navigasyonu almama nedenimiz ise pahalı, kullanışsız ve gideceğiniz yeri işaretlemek için kumandasını kullanmanız gerekiyor. Piyasada çok daha kullanışlı, dokunmatik ekran, uygun fiyatlarda navigasyon cihazları bulmak mümkün. Birde şunu belirtmek isterim ki peşin paranızla yani hiç kredi çekmeden aracınızı almak istediğiniz zaman 33.750 TL gibi fiyatlara alabilmekte mümkün. Çünkü biz 9.000 TL faizsiz kredi seçeneği kullanarak satın aldık. Şubat ayında kredinizi ödemeye başlıyorsunuz. Aracı teslim alacağımız günü iple çekiyorum. Umarım yazdıklarım faydalı olur.

• Ayrıntılı cevabınız için teşekkürler argentosoma. Söylediklerinize katılıyorum; navigasyon zaten telefonumda da var. Cam tavan da güven vermiyor. Ben de faizsiz kredi kampanyasıyla almayı düşünüyorum ama bu durumda aracı geç mi teslim alıyorsunuz acaba? Yani siz neden bekliyorsunuz?

Teşekkürler.
  • quote:

Ayrıntılı cevabınız için teşekkürler argentosoma. Söylediklerinize katılıyorum; navigasyon zaten telefonumda da var. Cam tavan da güven vermiyor. Ben de faizsiz kredi kampanyasıyla almayı düşünüyorum ama bu durumda aracı geç mi teslim alıyorsunuz acaba? Yani siz neden bekliyorsunuz?

Teşekkürler.

yataylimit lastik istiflemede haklı olabilirsin ben tam bilmiyorum ama nickin gibi yatay istifliyordum kış lastiklerini :D

demekki yanlış istifliyormusum saol

bizi bilgilendirdin
  • Aracı geç almamızın sebebi 2011 Ocak Motorlu Taşıt Vergisini Renault yetkili satıcısının ödemesidir. Eğer şimdi alırsak aracı Renault hemen taşıt vergisini ödeyecek ve 2011 Ocak ayına kadar geçerli olacak. Haliyle 1,5 ay için 400 TL vergiyi vermenin anlamı yok diye düşündük. Kısacası renault satıcısından bizim ricamız dolayısı ile Ocak ayında alıcaz. Aslında araç şu anda bizim için rezerve edildi ve ayırdılar. Ocak ayında hayırlısı ile gidip aracımızı teslim alıcaz.Bu arada aklıma gelmişken renault satıcısında ilgimi çeken bir başka araçta renault megane sport tourer. Bu araç çok hoşuma gitti biraz daha geniş bir araç bagaj hacmi 45 litre kadar daha geniş ve iç hacmi 7 cm kadar daha büyük. Eğer ekonomik durumunuz iyiyse bu araçta göz önünde bulundurulabilir. Aracın 85 bg' lik versiyonu 40.000 TL civarı. Eğer ekonomik durumumuz el verseydi bu aracı düşünebilirdik ancak full versiyonu değil. Full versiyonu 45 TL civarı. Full versiyonunda hız sabitleyici ve bütün sensörler var düşük versiyonda birçok özellik yok.Göz önünde bulundurmanız açısından söyledim. Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur. Herkesin Kurban Bayramını Kutlarım.

• Teşekkürler sevgili argentosoma. Ben engelli babamın adına ÖTV muafiyetli alacağım. Engelli araçları MTV'den de muaf olduğu için benim açımdan sıkıntı yok demek ki.
    Düşük donanımlı Megane Sport yerine, bence GT'ın tam donanımlısını almak daha mantıklı. Tabi bu kişiden kişiye değişir.

Rica ederim murat335, iyi bayramlar dilerim.
  • Öncelikle tüm arkadaşların mübarek kurban bayramını kutlarım. değerli arkadaşlarım;
    burada hepimiz ya bir şekilde farklı motor veya farklı donanım seçeneklerinden birini kendi imkanı veya kendi zevkine göre seçmiş arkadaş grubuyuz, yada kendisi araç almayı düşünen ancak karar veremeyip kafasında oluşturduğu bir kaç modeli bu yazıları okuyarak fikir sahibi olmak isteyen misafir arkadaşlardan oluşuyoruz.
    değerli arkadaşlarım;
    herbirimizin imkanı ve zevki farklı olduğu gerçeği ile farkında olmadan bazı yanlış ifadeler kullanarak bazılarımızı üzmek, bazılarımız için ise, yanlış bilgi vererek, çok sevdiği bir donanım özelliğinden vazgeçirmek hoş olmasa gerek. şimdi bunu örnekle izah edeyim.
    Ankara da büyük bir renault bayisinde aldığım aracı gördüm çok beğendim ve aldım. araç exu. plus paket yani açılır tavan ve navigasyon olan donanım. araç beyazdı ve üstüne koyu renk açılır tavan cam müthiş yakışmıştı ancak ben başka bir renk terciği yaptım ve bu nedenle aracı bayram sonrası teslim almayı göze aldım. bu benim terciğim. şimdi ben;
    yaaa ne o öyle gelin gibi bembeyazdı almadım diye yazsam hiç olur mu? aracı beyaz olan arkadaşlar alınmaz mı? onun değerli arkadaşlarım burada yazılanları herkesin okuduğunu unutmayalım. aracında açılır tavan olan, navigasyon olan adam alınabilir, kırılabilir. Arkadaşlar;
    ''o donanıma ben de sahip olmak isterdim ancak daha fazla çıkamadım.'' demek başka '' navigasyona okadar para vereceğime bilmem şunu kullanırım, aynı şey. Tavana o parayı vermem çünki etmez, arıza yapar, güven vermiyor.'' demek başka.
    Dünya F1 şampiyonu kaç marka sayabilirsiniz?
    Türk tüketicisi şimdiye kadar en çok hangi markaya güvenmiş, beğenmiş ve almış?
    sorularının cevabını verirken, renault un ortaya koyduğu her donanımın en üst seviyede olduğuna şüphe etmeyelim. Allah herkesi kendi sahip oldukları ile mutlu etsin. bir başkası başka bir şeyle mutlu olacağına inanıyorsa, sevincine engel olmayalım.
    Doğru olan kanıtlanmış olandır, ispatı ortada olandır. contınantal e dandik diyen arkadaş buda senin için.

• Kasko yaptıran varmı arkadaşlar? 780 renault full kasko 10 taksit yaptırdım.
  • 670 tl 10 taksit axa
  • Ne zaman yaptırdınız aceba? Klozlarda oynatma yaptırdınızmı? Adı renault kasko diye geçiyor ama benimkide axa
    quote:

670 tl 10 taksit axa
  • akg 58 geçen ay babam yaptırdı reno kayseri bayi yaptı tam bilmiyorum klozelarla oynandı mı oynanmadı mı.Kayseride değildim.

hdı 850 tl demişkerdi eski kasko şirketimiz yaklasık 4.5 senedir hdı oluyordu.

bilginize..

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat335 -- 20 Kasım 2010; 15:46:43 >
  • continental'ın bridgestone'dan daha iyi olduğunu kim kanıtlamış merak ediyorum. siz kendiniz mi kanıtladınız bunu? burası bir forum işinize gelmeyen şeyler söylendiği zaman gocunuyorsunuz. yapmayın böyle şeyler. ben continental lastiklerinden memnun değilim ve hayatımda continental lastikte taktırmam. bridgestone benim tercihimdir. bizde burdaki arkadaşlar pişman olmasın diye söylüyoruz bunları. herkese hayırlı yolculuklar.
  • Teşekkürler bilgi için. Aracı teslim almadan 1 ay önce banada 690 demişlerdi bir ayda fiyat değişmiş. Başka kasko şirketlerinden fiyat alınca axa yı tercih ettim, hdi 1900 dedi şokella oldum. Araç engelli plaka olduğu için hatta ak sigorta fiyat bile vermedi bu yüzden.
    quote:

akg 58 geçen ay babam yaptırdı reno kayseri bayi yaptı tam bilmiyorum klozelarla oynandı mı oynanmadı mı.Kayseride değildim.

hdı 850 tl demişkerdi eski kasko şirketimiz yaklasık 4.5 senedir hdı oluyordu.

bilginize..

edit:düzeltme
  • Babama 1.2 75 bg Executive almayı düşünüyoruz.Genelde şehir içinde kullanacak.Belki yılda bir iki kere şehir dışına çıkar.1.2 motor bu araç için nasıl?Çok zorluyor mu?Şimdi ki arabası 2001 model Symbol o da 1.4 75 Bg.ikiside 75bg sonuçta ama.Şimdikinin motorundan memnun.Station bir araç için 1.2 motor yetersiz mi kalır diye aklımızda soru işaretleri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Babama 1.2 75 bg Executive almayı düşünüyoruz.Genelde şehir içinde kullanacak.Belki yılda bir iki kere şehir dışına çıkar.1.2 motor bu araç için nasıl?Çok zorluyor mu?Şimdi ki arabası 2001 model Symbol o da 1.4 75 Bg.ikiside 75bg sonuçta ama.Şimdikinin motorundan memnun.Station bir araç için 1.2 motor yetersiz mi kalır diye aklımızda soru işaretleri var?

Yetersiz kalmaz hatta 1.4 75hp eski nesil yerine yeni nesil 1.2 75 hp den daha mennun kalacaktır hatta depoyu doldurmaya gidince daha az yakıt DAHA AZ VERGİ memnuniyetini artıracaktır.Ben Clio hb 1.2 16v kullandım hatta LPG taktırdım yani çekiş sorunu olmaz akıcı bir motor Avrupada 1.2 8v 60hp bile satılıyordu.

Vergi avantajıylada dizele yakın yakıt gideriniz olur dizelin sürüş zevki bir başka ama benzinlilerde çok sessiz..Arada çok fiyat farkı olmasa dizel alın derdim ama 5000tl gibi fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 21 Kasım 2010; 11:12:44 >

• bu aracın hb 1.2 benzinlisini ve grand tour dci 65 kullandım aralarında kg farkı olmasına rağmen dci çekişi daha çok geldi benzili araç 2 ile hafif eğimli yolda bayılıyor dik bayırlarda dur kalkta perfonması kötü yakıt olarakta şehir içi 7.5- 8 civarı dizel 5.5 yakıyor senede 5-6 bin km yapcaksa benzinli alınır ama 10 bin km üstüne çıkarsa dizeli öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma

quote:

quote:

Selamlar. Aracınız hayırlı olsun. Sanırım aldığınız araç Executive modeli. Bu model için resmi sitede 36.600 Lira fiyat görünüyor. Acaba bayilere gidince her bayinin pazarlık payı mı oluyor? Siz hangi bayiden aldınız? 34.000 Lira bu özellikteki bir araç için iyi fiyat bence.

Saygılar...

Merhaba,

Evet araç Renault Clio Grand Tour 1.5 DCI 85 BG Executive modeli. Araç İzmir' den Renault resmi satıcısından alınmıştır. İnternet sitesinde verdikleri fiyatın %7 indirilmiş halidir. Renault yetkili satıcısının yapabildiği indirim oranının bu olduğunu söylediler. Aracınızı almadan önce bütün yetkili satıcılardan fiyat almanızı tavsiye ederim. Çünkü bazı yetkili satıcılar 34.750 yada 34.500 gibi fiyatlar veriyorlar. Bizim aldığımız modelde Navigasyon yok eğer isterseniz 1.000 TL gibi bir fark ödemeniz gerekiyor. Aynı şekilde açılır tavan içinde 1.8000 TL gibi bir fark ödemeniz gerekiyor. Ancak açılır tavanı kimse tavsiye etmiyor. Sızdırma açılma yada buna benzer çeşitli problemlerle karşılaşma riskinin olduğu söyleniyor. Navigasyonu almama nedenimiz ise pahalı, kullanışsız ve gideceğiniz yeri işaretlemek için kumandasını kullanmanız gerekiyor. Piyasada çok daha kullanışlı, dokunmatik ekran, uygun fiyatlarda navigasyon cihazları bulmak mümkün. Birde şunu belirtmek isterim ki peşin paranızla yani hiç kredi çekmeden aracınızı almak istediğiniz zaman 33.750 TL gibi fiyatlara alabilmekte mümkün. Çünkü biz 9.000 TL faizsiz kredi seçeneği kullanarak satın aldık. Şubat ayında kredinizi ödemeye başlıyorsunuz. Aracı teslim alacağımız günü iple çekiyorum. Umarım yazdıklarım faydalı olur.

İlk önce hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Araca hediye verdiler mi bende Renault Clio Grand Tour 1.2 75 BG Executive almayı düşünüyorum. Pazarlıklar sonucumu aldınız. Nereden aldığınızı merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kertil1

İlk önce hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Araca hediye verdiler mi bende Renault Clio Grand Tour 1.2 75 BG Executive almayı düşünüyorum. Pazarlıklar sonucumu aldınız. Nereden aldığınızı merak ettim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 1.2 75 Bg benzinli modelin yetersiz geldiğine dair internette birçok yazı okudum. Ben benzinli modelini şahsen kullanmadım ancak Dizel modelin performansının oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Tam olarak nerden aldığımızı etik olmayacağını düşündüğüm için malesef söyleyemem. Herhangi bir hediye almadık ama aracı teslim alırken bagaj havuzu isteyeceğiz. Kauçuk yada ona benzer bir maddeden yapılma oldukça kullanışlı. Aracın bagajını korumak için birebir. Tabi çetin pazarlıklar yapıldı ve biraz da tanıdık etkeni ile oldu ama ne kadar tanıdıkta olsa kimse kar etmeyeceği satışı yapmaz. Ben inanıyorum ki çetin bir pazarlıkla uygun fiyata alabilirsiniz. Çünkü İzmir' deki yetkili satıcılar birbirlerine çok yakın fiyatlar veriyorlar. Örneğin bir yetkili satıcıdan 34.750 diğerinden ise 34.500 TL gibi fiyatlar almıştık. Bu yüzden size tavsiyem bütün yetkili satıcılardan fiyat almanızdır. 500 TL bile ucuza gelse sizin avantajınıza olacaktır.

• merhaba arkadaşlar,
    öncelikle herkese araçları hayırlı olsun,
    kazasız belasız günler inşallah.
    Bende bayramdan önce clio grand tour executive 1,5 dci 85 bg aldım.
    10 güngür şehiriçi ve şehirlerarası kullanıyorum, çook memnun kaldım, ailedeki herkes çok sevdi.
    Bende bu araca ilişkin bir facebook sayfası açmaya karar verdim.
    Hep beraber sayfamızı geliştirelim, kendi araç fotoğraflarımızı yükleyelim, tecrübelerimizi paylaşalım.
    Saygılarımla.

http://www.facebook.com/pages/Clio-Grand-Tour/143831215667936?v=wall
    adresine gelerek sayfamızı beğenmenizi ve paylaşmanızı dilerim.

• Merhaba;

Bir haftadır biz de yeni araba arayışındaydık. Nissan Note, Opel Meriva, Ford Fiesta, Peugeot 207, Kia Cee'd, Seat Ibiza baktık. Eşimin ısrarı ile dün akşam 18:30'da Renault'ya girdik. Hiç düşünmediğim halde biz de Renault Clio 1.5 dci Grand Tour Exlusive almış bulunuyoruz. 2001 yılında Renault Clio almıştım, tekrar almam diye düşünüyordum. Ama o kadar gezmelerden sonra içime sinen tek araba bu oldu.
    Pazartesi günü fabrikadan sıcak sıcakbayiye indirecekler aracı. Hayırlısı ile kullanmak da nasip olur inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.