Şimdi Ara

Clio Grand Tour (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. demetem arkadaşım gerçekten de o kadar marka inceleyip sonunda GRAND TOUR' u gördüğümüzde ''İŞTE BU''diyen beğeniye çok memnum oldum. Ortak payda pörtföyümüzün geliştiğini görmek çok sevindirici.
    Nedim 1 arkadaşım çok zaman harcayıp, emek vererek çok güzel çalışma çıkarmışsın. alkışlıyorum. teşekkür ederim.
  • Sevgili arkadaşım sanki benim durumumu özetlemişsin, benim satın alma hikayemde tam aynısı, baktığım araçlar bile neredeyse aynısı. Fuarda enson nissan note ile grand tour executive arasında kaldım, aynı fiyattı. Benimde aklımda hiç olmadığı halde tercihim grand tour oldu.
    quote:

Orijinalden alıntı: demetem

Merhaba;

Bir haftadır biz de yeni araba arayışındaydık. Nissan Note, Opel Meriva, Ford Fiesta, Peugeot 207, Kia Cee'd, Seat Ibiza baktık. Eşimin ısrarı ile dün akşam 18:30'da Renault'ya girdik. Hiç düşünmediğim halde biz de Renault Clio 1.5 dci Grand Tour Exlusive almış bulunuyoruz. 2001 yılında Renault Clio almıştım, tekrar almam diye düşünüyordum. Ama o kadar gezmelerden sonra içime sinen tek araba bu oldu.
    Pazartesi günü fabrikadan sıcak sıcakbayiye indirecekler aracı. Hayırlısı ile kullanmak da nasip olur inşallah.

• Ben teşekkür ederim, sayfayı hep beraber geliştirelim, buradaki arkadaşlar sayfa yöneticisi olsunlar ortak paydamız gelişsin :)
    quote:

Orijinalden alıntı: maxiplus

Bütün arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. demetem arkadaşım gerçekten de o kadar marka inceleyip sonunda GRAND TOUR' u gördüğümüzde ''İŞTE BU''diyen beğeniye çok memnum oldum. Ortak payda pörtföyümüzün geliştiğini görmek çok sevindirici.
    Nedim 1 arkadaşım çok zaman harcayıp, emek vererek çok güzel çalışma çıkarmışsın. alkışlıyorum. teşekkür ederim.
  • Herkese Merhaba,

Arkadaşlar aldığınız yada alacağınız Clio GT' lerinizin resimlerini de koyarsanız herkes için daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Bir de aracın teknik özellikleri konusunda araçlarını kullanan üyeler detay anlatırlarsa sevinirim. Örneğin Bluetooth eller serbest sistemini cep telefonunuz ile nasıl eşleştiriyorsunuz yada eşleştirdiğiniz telefonunuz üzerinden MP3 lerinizi çaldırabiliyor musunuz? Birde aracına park sensörü taktıran var mı? Verimli çalışıyor mu? Aklıma gelen bir başka etken de aksesuar olarak satılan bagaj havuzu, orta kolçak, yada tavana takılan bagajdan alıp kullanan var mı? Birde aracın normalde bagajı 440 litre. Perdeye kadar olan kısım 440 litre diye biliyorum. Bagaj perdesinin üzerinde bir yükleme yaparsak eğer en fazla kaç litre alıyor? Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok aydınlatıcı olacaktır.
  • Sevgili arkadaşlar grand tour'un (executive 85 bg dci) aynaları neden gövde rengi değil keza kapı kolları nikelajlı değil ve yan sinyal farının önündeki ufak çıtada gene siyah nikelaj veyahut gövde rengi yapmamışlar bunlar sizce bir eksiklikmi? Böyle dahamı güzel sizce bu seride kararan dikiz aynası varmı yağmur sensörü ve akıllı far sensörünün yerleri nerede acaba. tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin bey -- 27 Kasım 2010; 22:02:15 >
  • bugün ankara akbak plazada murat akar beyfendi ile 1.5DCI85 EXECUTIVE için pazarlık yaptım. aracı en son 33.750'ye bıraktı.
  • clio grandtour çapışma testleri var mı euro ncap tan 5 yıldız aldı mı ?bilen var mı ?
  • En son 2005 yılında yapılmış test sonucu var. EuroNcap' in resmi web sitesinden çıkardığım sonuçları sizinle paylaşmak isterim. Geçmiş yıllardaki test sonuçlarına bakılacak olursa eğer oldukça gelişme var. Tabi bu sonuçlar Clio için yalnızca. Grandtour' da SW kısmını saymazsak bence bu GT içinde hemen hemen aynı sonuçlar çıkacaktır. Hatta daha iyi sonuçlar görülebilir.

• Arkadaşlar bende clio grand tour 1.2 75 Bg benzinli modeline baktım. Hoşuma gitti. Aralık ayında alabilirim. Ben yılda ortalam onbin km yapıyorum. Bunun ikibin km si şehir dışı geriye kalanı şehir içi. Benim için uygun bir motor gibi geliyor. Ancak 1.2 motor bu araba için uygun olur mu. Tereddütlerim var. Dizel olanı pahalı geliyor. Beni zorlayacak. 1.2 kullanan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.
  • uzun zamandır dizel araç bakıyorum gerçekten akıl mantık süzgecinden geçirerek karşılaştırmalar yaparak bir sonuca vardım kesinlikler clio grandtour 1.5 85bg executive diğer modelleri için aynı şeyi söylemem..(1.2 1.6 1.5 dci 65 auth. ..)
    bu ara da 16. bva modeli de cıkmış hayırlı olsun
  • Bence çok iyi fiyat ! İstanbulda bu fiyatı vermiyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

bugün ankara akbak plazada murat akar beyfendi ile 1.5DCI85 EXECUTIVE için pazarlık yaptım. aracı en son 33.750'ye bıraktı.
  • Arkadaşlar tekrar soruyorum değreli cevaplarınızı bekliyorum. Sevgili arkadaşlar grand tour'un (executive 85 bg dci) aynaları neden gövde rengi değil keza kapı kolları nikelajlı değil ve yan sinyal farının önündeki ufak çıtada gene siyah nikelaj veyahut gövde rengi yapmamışlar bunlar sizce bir eksiklikmi? Böyle dahamı güzel sizce bu seride kararan dikiz aynası varmı yağmur sensörü ve akıllı far sensörünün yerleri nerede acaba. tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertil1

Arkadaşlar bende clio grand tour 1.2 75 Bg benzinli modeline baktım. Hoşuma gitti. Aralık ayında alabilirim. Ben yılda ortalam onbin km yapıyorum. Bunun ikibin km si şehir dışı geriye kalanı şehir içi. Benim için uygun bir motor gibi geliyor. Ancak 1.2 motor bu araba için uygun olur mu. Tereddütlerim var. Dizel olanı pahalı geliyor. Beni zorlayacak. 1.2 kullanan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.

Görüşlerini paylaşmak isteyen arkadaş yok mu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende clio grand tour 1.2 75 Bg benzinli modeline baktım. Hoşuma gitti. Aralık ayında alabilirim. Ben yılda ortalam onbin km yapıyorum. Bunun ikibin km si şehir dışı geriye kalanı şehir içi. Benim için uygun bir motor gibi geliyor. Ancak 1.2 motor bu araba için uygun olur mu. Tereddütlerim var. Dizel olanı pahalı geliyor. Beni zorlayacak. 1.2 kullanan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.

Görüşlerini paylaşmak isteyen arkadaş yok mu?

Bence dizel al çünkü yıllık 10000km de 1.2 alırsan vergi avantajı var 200tl civarı.Ama benzinli ortalama 6lt yaksan(ki çook iyimser bir rakam),dizel 85 likte 4.5 ort. yaksan(ki 4lt ye çok rahat düşer) yıllık zararın vergiyide düşünce 700tl yıl hesabını buna göre alıp lpg taktırırım diyosan o zaman hesap değişir ama 2. elde de dizelin yaklaşık 2500-3000tl pahalıya satıldığını unutma.Bence dizel al.

1.2 ile yukarıda önceki sayfalarda yorum çok, yeterli çekişi olan seni üzmeyecek piyasadaki en ekonomik benzinli.

Siyah kısımlar mat değil piyano siyahı yani özellikle yapılmış trend meselesi sanırım 20..yıl serisi bu şekilde kapıların krom olmayışı ise maliyetten kaçmak için..

Clio 4 yakın zamanda çıkmayacak olsa Yeni clio 4 yepyeni daha büyük daha geniş daha yüksek olmasa bende 85lik exectv. alacaktım.Clio hb de başıma gelmişti aldım 2.senede clio 3 ler çıktı.
    Clio 4 parça üretimi başladı yakında çıkacak hb olanı bile şu anki clio 3 GT ye yakın.

Clio GT 1.2 extreme benzinli yerine yeni kangoo 85hp extreme i öneririm.Yeni ticarilerde konfor kullanım çok çok iyi test edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 29 Kasım 2010; 14:12:59 >

• Selamlar, Clio 4 ler tahmini ne zaman çıkar sizce arkadaşlar ?
  • Clio 4 2011 ilk çeyrek veya 2.çeyrek çıkar elektrikli ZOE=clio 4 olacak gibi..
  • Sevgili arkadaşlar grand tour'un (executive 85 bg dci) aynaları neden gövde rengi değil keza kapı kolları nikelajlı değil ve yan sinyal farının önündeki ufak çıtada gene siyah nikelaj veyahut gövde rengi yapmamışlar bunlar sizce bir eksiklikmi? Böyle dahamı güzel sizce bu seride kararan dikiz aynası varmı yağmur sensörü ve akıllı far sensörünün yerleri nerede acaba. tşk ederim.
  • hemen teslim ise çok iyi fiyat almışsınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

bugün ankara akbak plazada murat akar beyfendi ile 1.5DCI85 EXECUTIVE için pazarlık yaptım. aracı en son 33.750'ye bıraktı.
  • 1.5 85bg executive en ideal seçim gibi duruyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

uzun zamandır dizel araç bakıyorum gerçekten akıl mantık süzgecinden geçirerek karşılaştırmalar yaparak bir sonuca vardım kesinlikler clio grandtour 1.5 85bg executive diğer modelleri için aynı şeyi söylemem..(1.2 1.6 1.5 dci 65 auth. ..)

quote:

uzun zamandır dizel araç bakıyorum gerçekten akıl mantık süzgecinden geçirerek karşılaştırmalar yaparak bir sonuca vardım kesinlikler clio grandtour 1.5 85bg executive diğer modelleri için aynı şeyi söylemem..(1.2 1.6 1.5 dci 65 auth. ..)

quote:

• Ben bulut gri aldım ama beyaz da çok hoş durmuş
    Ayrıca Iphone 4 de süper resimler çekmiş :)

(Not: Resimler Iphone 4 ile çekilmiştir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedim1 -- 29 Kasım 2010; 21:59:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.