Şimdi Ara

Clio Grand Tour (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezgin beyin sorusuna ek olarak 1.5 Dci extreme bütçeme ugun gibi geldi ancak bazı tanıtım fotolarında aracın arka cam açma kapaması manuel gözüküyor.Üstüne üstlük iç donanımda sankı dikiz aynaları da manuel el ayarlı olduğu anlaşılıyor.Yarı açık olursa bakacağım ama bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar arka sis lambasına bakan var mı? sadece şöför arkası var ve o yanıyor. sağ tarafa lamba takılmamış. demek ki kullanılması istenmiyor. sadece sol lamba yanınca arkadan güzel görünmüyor ve bakana arızalı gibi geliyor. neden kullanılması istenmemiş olabilir?
    aracını yeni alan arkadaşlar ilk 1500 km. 2500 devri geçmemeye (rodaj süresi) dikkat edelim. tşk.
  • sezgin bey bizim arabada dört cam açma tuşuda ledli ve ışıkları yanıyor.
    maxiplus'a - arka sis lambası dediğin şey zaten sadece sol tarafta sürücü taraftaki olur. merak edicek bir şey yok. her arabada böyle. 2001 opel astra vardı bizde onda da böyleydi.
  • cüneyt rc arkadaşım bunun nedenini biliyormusun neden böyle yapıyorlar. 2oo9 aracımda böyle bir şey görmemiştim. tşk.
  • bence bu tek yandığında bile çok fazla ışık veriyor. iki taraftada yansa katliam olur arkamızdaki sürücü için. ayrıca tek olmasının diğer bir sebebi de stop lambasıyla karıştırılmasını önlemek olabilir. yine arkadaki sürücünün aklı karışmasın diye. honda civic, opel astralarda fln hep böyleymiş.
  • Sevgili Cüneyt arkadaşaım değerli bilgilerindne ötürü çok teşekkrü ederim. Peki bu modellerde otomatik kendiliğinden kararan dikiz aynası mevcutmu. Ben araştırmalarımdan reno'nun maliyet kısma politikasından ötürü bazı önemsiz gibi gözüken parçalardan kıstığını öğrendim. Mesela torpido gözü aydınlatması, motor üst kapak, çakmak lambası, cam açma ledleri, direksiyon cruise control buton lambaları. v.s gibi peki sizin daha bildiğiniz varmı bunlara ilave olarak.
  • Selam arkadaşlar, acil yarıdma ihtiyacım var diyebilirim. Yapacağım karşılaştırma biraz saçma gelebilir ama size, cidden büyük şüphelerim var.

2 araba arasında kaldım ve farkı sınıflarda bu araçlar.

Biri Ford Fiesta 1,4i Titanium Xp paket, 30.500 fiyat aldım.

Renault'a da uğradım, Clio Grand Tour 1.5dci 85bg extreme için 31.600 fiyat aldım(oyak indirimi, ordu mensuplarına özel fiyat verdi )

Kıyas yapmak saçma olacak ama, sizce hangisini almalıyım? 5 kişilik bir aileyiz, Ford küçük, arkası basık. Renault ise geniş. Ama Ford'taki özellikler beni cezb ediyor. Bir de yol tutuş,güvenlik gibi kıyas yapsak hangisi daha iyi? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullyBasty -- 5 Aralık 2010; 15:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arexer

Selam arkadaşlar, acil yarıdma ihtiyacım var diyebilirim. Yapacağım karşılaştırma biraz saçma gelebilir ama size, cidden büyük şüphelerim var.

Renault'a da uğradım, Clio Grand Tour 1.5dci 85bg extreme için 31.600 fiyat aldım(oyak indirimi, ordu mensuplarına özel fiyat verdi )

Kıyas yapmak saçma olacak ama, sizce hangisini almalıyım? 5 kişilik bir aileyiz, Ford küçük, arkası basık. Renault ise geniş. Ama Ford'taki özellikler beni cezb ediyor. Bir de yol tutuş,güvenlik gibi kıyas yapsak hangisi daha iyi? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

33.500 e Clio Grand Tour Executive 1.5 85 bg sizin için en iyi seçim olacaktır. tam bir aile arabası. 2 milyar daha çıkın ve Executive alın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

quote:

Orijinalden alıntı: Arexer

Selam arkadaşlar, acil yarıdma ihtiyacım var diyebilirim. Yapacağım karşılaştırma biraz saçma gelebilir ama size, cidden büyük şüphelerim var.

33.500 e Clio Grand Tour Executive 1.5 85 bg sizin için en iyi seçim olacaktır. tam bir aile arabası. 2 milyar daha çıkın ve Executive alın derim ben.

Haklısınız, 1500 daha verip en donanımlısını almak daha mantıklı da şu an verebileceğim en üst limitdeyim. Yarın bir daha uğrar fiyat konusunu konuşurum. Yardımın için çok teşekkür ederim

• ben 1.2 75 bg execu. modelini 20nci yılını aldım 11 10 2010 da 3100 km yol yaptım ortala 6.3lt yakıyor 110 km sabit ile kullandım genelde çokmu yakıyor yoksa benmi çok devirli kullanarak fazla yakıt harcadım
  • Alanlara hayırlı olsun

Arkadaşım bu araçtan alacak izmir de bulamamış ne extreme ne exec benzinlide dizelde yok

Bulunduğunuz ilde clio grand tour var mı varsa gidip alacak Teşekkürler

6.3 ortalama yeni motor için iyi bence üstelik 110km. Bu 1.2 16v motorda 90km ile 110km arası tüketim çok fark ediyo..
  • 2-3 gün önce Mais e sorduğumda benim araçla aynı 1.5 dci 85 bg executive modelinin olduğunu söylüyorlardı. Eğer gerek olursa tel ile arar sorarım.
  • Arkadaşlar clio grandtour facebook sayfamızın kısa adresini de aldım.
    http://www.facebook.com/cliograndtour
    sayfamıza girerek sayfamızı beğenerek paylaşalım.
    Arkadaşlar sayfada yönetici olmak için lütfen bana mesaj atınız.
    Sayfamızı el birliğiyle geliştirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim1

2-3 gün önce Mais e sorduğumda benim araçla aynı 1.5 dci 85 bg executive modelinin olduğunu söylüyorlardı. Eğer gerek olursa tel ile arar sorarım.

Teşekkürler fiyat ne dediler sanırım arkadaş sadece 1.2 benzinli ve 1.5 sadece extreme sormuş ucuz olduğu için 1.2 benzinli düşünüyor ama dizelde bambaşka..

1.2 benzinliler için ocağa gün vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Orijinalden alıntı: nedim1

2-3 gün önce Mais e sorduğumda benim araçla aynı 1.5 dci 85 bg executive modelinin olduğunu söylüyorlardı. Eğer gerek olursa tel ile arar sorarım.

Teşekkürler fiyat ne dediler sanırım arkadaş sadece 1.2 benzinli ve 1.5 sadece extreme sormuş ucuz olduğu için 1.2 benzinli düşünüyor ama dizelde bambaşka..

1.2 benzinliler için ocağa gün vermişler

Selam, bugün executive platin gri 1,5dci modelini 33,350tl'ye aldım, ellerinde siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere 3 adet extreme versiyonu var. Aydın Mimar Oto. Kırmızı dün vardı bugünü bilmiyorum ama siyah ve beyazı vardı ellerinde. Exe modelini bulması zor ben de Bursa'da kalan son 1 tanesini bağladım. Umarım Exe olanını bulur çünkü çok harika bir araç yok yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullyBasty -- 6 Aralık 2010; 18:15:40 >

• Sevgili arkadaşlar Renault'a atmı olduğum motor kapağı konusunda gönderilen mailde aynen şöyle demekte:

Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz özellikler aracınızın ürün özellikleri
    arasında bulunmamaktadır, bu konudaki eleştiriniz ileri dönem projelerimiz
    için ilgili birimler ile paylaşılacaktır. Araç özellikleri arasında
    bulunmayan bir özelliğin daha sonradan araca kazandırılması ise mümkün
    olamamaktadır.Bahsetmiş olduğunuz motor üst muhafaza kapağını ise dilerseniz
    ücreti karşılığı taktırabilmektesiniz.

Renault Mais ve şebekesi olarak markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye
    teşekkür eder, her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
    RENAULT MAİS A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri

demekki motor kapağı varmış bu kapağa nasıl saahip olabiliriz. Sevgili Arexer aracın hayırlı olsun güzel bir araç ve fiyat gayet iyi yanında birşey hediye ettilermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Sevgili arkadaşlar Renault'a atmı olduğum motor kapağı konusunda gönderilen mailde aynen şöyle demekte:

Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz özellikler aracınızın ürün özellikleri
    arasında bulunmamaktadır, bu konudaki eleştiriniz ileri dönem projelerimiz
    için ilgili birimler ile paylaşılacaktır. Araç özellikleri arasında
    bulunmayan bir özelliğin daha sonradan araca kazandırılması ise mümkün
    olamamaktadır.Bahsetmiş olduğunuz motor üst muhafaza kapağını ise dilerseniz
    ücreti karşılığı taktırabilmektesiniz.

Renault Mais ve şebekesi olarak markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye
    teşekkür eder, her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
    RENAULT MAİS A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri

demekki motor kapağı varmış bu kapağa nasıl saahip olabiliriz. Sevgili Arexer aracın hayırlı olsun güzel bir araç ve fiyat gayet iyi yanında birşey hediye ettilermi?

Çok teşekkür ederim Sezgin Bey, hediye işini konuşmadım da trafik seti ve paspasını veriyorlar sanırım. Park sensörü konusunu açtım da, oyak üye satışı ile 1tl bile kazanamıyoruz ama maliyeti 100tl, 100tlye takarız demişti. Aracı Ocak'ın ilk haftası alacağım. Vergi olayından ötürü bir daha sıkıştırırım ama hiç sanmıyorum yanaşacağını :)

• Anladım. Oyak üye satışımı aldınız siz aracı. Ben aynı aracı Oyak üye satışı olmadan 33.650 ye fiyat almıştım. siz oyak üyesi olarakmı aldınız. Peki kredimi yoksa peşinmi? Araç Bursa depodamı yoksa yenimi imal edilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin bey -- 6 Aralık 2010; 22:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Anladım. Oyak üye satışımı aldınız siz aracı. Ben aynı aracı Oyak üye satışı olmadan 33.650 ye fiyat almıştım. siz oyak üyesi olarakmı aldınız. Peki kredimi yoksa peşinmi? Araç Bursa depodamı yoksa yenimi imal edilecek?

Evet Oyak satışı aldım, öyle büyük bir meblağ düşmüyorlar zaten bu tarz arabalarda, daha üst segment araba olsaydı bin tl kadar düşüyorlar da, buna da şükür. Yarın para işini halledeceğim, peşin para ile alıyorum. Park sensörünü hediye olarak alayım ben. Siz aldınız mı hediye, aldıysanız ne olarak aldınız? Araç Bursa depoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullyBasty -- 6 Aralık 2010; 22:26:46 >
  • Motor kapağı olayını sorayım ben yarın, motor koruma kapağı varsa fiyat da öğrenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullyBasty -- 6 Aralık 2010; 22:26:01 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.