Şimdi Ara

Clio Grand Tour (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akg58

Benim mesajdan bahsediyorsanız bagajdan gelen sesin sebebbini bulup halletim kapağa vidalanmış plastik parçalar var onlardan birisi iyi sıkılmamış tornavida ile halloldu mesele.
    quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Clio Grand Tour almayı düşünüyorum. Her aracın mutlaka ufak tefek şeyleri olur.
    Merak ettiğim makyajsız kasa ile yapılan testlerde arka bagajdan gelen tıkırtıdan bahsediliyordu.
    Ayrıca burada bir kullanıcı yine belirtmiş.
    Makyajlandıktan sonra bu tıkırtıda bir düzelme varmı?

Makyajlı aracı kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi?

mdemir318 yazmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22660931/mpage_17/key_/tm.htm

• Otantik kullanan arkadaşlar arka kapıda çocuklar için çocuk kilidi var mı?
  • Merhaba,
    çocuk kilidi sol kapıda cam açma kapama düğmelerinin gerisinde var.
    quote:

Otantik kullanan arkadaşlar arka kapıda çocuklar için çocuk kilidi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim1

Merhaba,
    quote:

Arka kapının orda mı, yoksa sürücü tarafında mı?

Eskiden kapıyı açınca bir kilit olurdu dışarıda.

Resim açma kapama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Aralık 2010; 10:16:26 >

• Merhaba arkadaşlar Grandtour 1.5 DCI Executive için orjinal bagaj havuzu siparişi verdik. Bagajda birçok eşya taşıyacağımızı düşünerek aracın bagajına zarar gelmemesi için koruyucu olacağını düşündüğümüz için aldık. Arabayı teslim alırken bagaj havuzunu da araçla birlikte teslim alıcaz. Ocak ayında alacağımız için pek bir fikrim yok. Bagaj havuzu kulanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kullanışlı ve işe yarar bir aksesuardır.
  • @argentosoma.

Araciniz hayirli olsun kaca aldiniz acaba?
  • quote:

sürücü tarafından kilitlenip açılıyor.
    quote:

Merhaba,
    quote:

Arka kapının orda mı, yoksa sürücü tarafında mı?

Eskiden kapıyı açınca bir kilit olurdu dışarıda.

Resim açma kapama

• Arkadaşlar selam.
    Grand Tour Executive Dizel alma niyetindeyim.
    Şimdilik tek sorun 34bin lirayı denkleştirmek
    İnşallah o da olunca fotoğraf ve yorumlarla aranıza katılacağım.
    Prensip olarak ne alırsam alayım, herşeyini didik didik incelemeden almam.
    Grandtourdan önce Megane Sport Tourer'la ilgilenmiştim.
    Ancak clio ya için daha çok ısındı. Fiyat farkı da etken sebeplerden biri tabii.
    Diğer bazı modellerde 50 binden sonra araçlarda ortaya çıkan bazı sıkıntılardan bahsediyorlar.
    Bazılarının deri aksamları soyuluyormuş vs.
    Tabii kullanımdan kullanıma fark var mutlaka.
    Babamın 97 broadwayi kız gibi hala mesela.
    Orjinalliği bozulmasın diye tüp bile takılmadı ve hala mais servise gider..

Kıssadan hisse, sormak istediğim:
    Kullanmakta olduğunu GrandTourların şu anki kilometreleri ve karşılaştığınız sorunlar.
    Ve bunlarla birlikte araçta sizi üzen, beklentinizi karşılamayan yanlar.
    Vakti olanlar olumlu deneyimlerini de yazarsa çok sevinirim.

Benim için sağlamlık, sessizlik, yoltutuşu öncelikli...

Herkese selamlar ve kazasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı:

@argentosoma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aracımızı 34.000 TL' ye aldık. Beyaz renk. Daha önceki mesajlarıma bakacak olursanız resimlerini de görebilirsiniz. Iphone 4 ile çekilmiş grandtour resimleri. 20. yıl özel üretim olan araçlardan. Dün biraz daha inceleme fırsatı buldum ve araç gerçekten çok etkileyici. Bu arada bizde ilk aşamada Megane Sports Tourer düşünmüştük ancak aracın daha geniş ve büyük olması şehir içi kullanımlarda dezavantaj olabiliyor. Neticede sokaklar dar olabiliyor. Tabi fiyatı da büyük bir etken. 1.5 DCI Authentique kullanan bir komşumuz var ve arabası şu anda 35.000 km' de. Araçtan çok memnun ve hiçbir şikayetini duymadım. Kesinlikle çok ekonomik olduğunu söylüyor. Kısacası tam anlamıyla mantık evliliği diyebilirim.

• Hayırlı uğurlu olsun,
    kazasız belasız günler inşallah.
    quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma

quote:

Orijinalden alıntı:

@argentosoma.

Aracımızı 34.000 TL' ye aldık. Beyaz renk. Daha önceki mesajlarıma bakacak olursanız resimlerini de görebilirsiniz. Iphone 4 ile çekilmiş grandtour resimleri. 20. yıl özel üretim olan araçlardan. Dün biraz daha inceleme fırsatı buldum ve araç gerçekten çok etkileyici. Bu arada bizde ilk aşamada Megane Sports Tourer düşünmüştük ancak aracın daha geniş ve büyük olması şehir içi kullanımlarda dezavantaj olabiliyor. Neticede sokaklar dar olabiliyor. Tabi fiyatı da büyük bir etken. 1.5 DCI Authentique kullanan bir komşumuz var ve arabası şu anda 35.000 km' de. Araçtan çok memnun ve hiçbir şikayetini duymadım. Kesinlikle çok ekonomik olduğunu söylüyor. Kısacası tam anlamıyla mantık evliliği diyebilirim.

• Hayırlı olsun argentosoma.
    Kazasız belasız binin inşallah.
    Benimki olursa hem mantık, hem aşk evliliği olacak

İzmirde bir Renault servisinin müdürü de şahsi olarak kullanıyor aynı arabayı.
    Çok memnun olduğunu söylüyor.

quote:

Hayırlı uğurlu olsun,
    kazasız belasız günler inşallah.
    quote:

Orijinalden alıntı: argentosoma

quote:

Orijinalden alıntı:

@argentosoma.

• Daha önce yazdım ancak cevap alamadım.

Aracın bagajından bazı tıkırtılar geldiği makyajsız grand tour testinde ve burada bazı kullanıcılar tarafından dile getirilmiş.

Makyajlı kasa da acaba bu düzeltildi mi? Tıkırtı sorunu olan var mı?
  • herkese selamlar. arkadaşlar kafama takılan işey var. grand tour kullnıcısı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. iki ay önce bende 1.5 dci extreme aldım. araçtan gayet memnunum. kafama takılan ise aracı teslim alırken üsütnde symbol yazan bir paspas koydular. bu ne dedim abi bunların orijinal paspası bu dediler. ama o paspas uyduruk bişey arabanın içinde kayıp duruyor. yeni grand tour alan arkadaşlar sizde de bölemi yoksa beni sallıyorlarmı.?
  • merhaba
    benim paspaslarda clio yazıyor ama pekte güzel birşey değillerdi, geçen hafta yeniledim bende

quote:

Orijinalden alıntı: mutlu508

herkese selamlar. arkadaşlar kafama takılan işey var. grand tour kullnıcısı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. iki ay önce bende 1.5 dci extreme aldım. araçtan gayet memnunum. kafama takılan ise aracı teslim alırken üsütnde symbol yazan bir paspas koydular. bu ne dedim abi bunların orijinal paspası bu dediler. ama o paspas uyduruk bişey arabanın içinde kayıp duruyor. yeni grand tour alan arkadaşlar sizde de bölemi yoksa beni sallıyorlarmı.?
  • Arkadaşım orjinalin üstünde clio yazısı var ve şöför tarafında sabitleme noktaları var kayma yapmaz anlıcan.
    quote:

Orijinalden alıntı: mutlu508

herkese selamlar. arkadaşlar kafama takılan işey var. grand tour kullnıcısı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. iki ay önce bende 1.5 dci extreme aldım. araçtan gayet memnunum. kafama takılan ise aracı teslim alırken üsütnde symbol yazan bir paspas koydular. bu ne dedim abi bunların orijinal paspası bu dediler. ama o paspas uyduruk bişey arabanın içinde kayıp duruyor. yeni grand tour alan arkadaşlar sizde de bölemi yoksa beni sallıyorlarmı.?
  • Geçenlerde sesi tespit edip çözdüğümü söylemiştim bu seferde tıkırtı değil gıcırtı geliyor bulamazsam çöxzümü servise götürecem artık. Bunları fazla takma bence hangi araç olursa olsun HB SW olduğu sürece mutlak bir ses gelecektir çünkü arkaları açık araçlar. Ses istemiyorsan sedan alıcan kardeş
    quote:

Daha önce yazdım ancak cevap alamadım.

Aracın bagajından bazı tıkırtılar geldiği makyajsız grand tour testinde ve burada bazı kullanıcılar tarafından dile getirilmiş.

• quote:

Geçenlerde sesi tespit edip çözdüğümü söylemiştim bu seferde tıkırtı değil gıcırtı geliyor bulamazsam çöxzümü servise götürecem artık. Bunları fazla takma bence hangi araç olursa olsun HB SW olduğu sürece mutlak bir ses gelecektir çünkü arkaları açık araçlar. Ses istemiyorsan sedan alıcan kardeş
    quote:

Sedanı olsa ona daha çok bakardım. Malesef yok.

• Sevgili arkadaşlar hepinizin yeni araçları hayırlı uğurlu olsun. Bir kaç sorum olacak;
    1-) Clio grand tour executivenin kitapçığında vitesleri motor devirine göre ufaltıp büyütmemizi isteyen bir işaret oluyor. Sol gösterge kadranında bu kitapçıkta belirtiliyor ama bizim araçlarda varmı. Yoksa avrupadaki modellerdemi var.
    2-) Bütün camlar açıkken aracı uzaktan kilitleyince bütün camlar kendiliğinbden kapanıyormu. Süper kilitleme fonksiyonu varmı. Kapılar kapanıyor ama camlar kapanıyormu kendiliğinden.
    3-) Arka cam silecekleri akıllı cam sileceği fonksiyonu ne anlama geliyor.
    4-) Aracın yanında verilen portatif küllüğün yanında başka bir portatif bardak tarzı bir parça oluyormu.
    5-) Renonun orjinal park sensörü fiyatları ne kadar.
    6-) Torpido kapağının açınca aşağı düşmeden yavaşça açılmasını sağlamak için yaptığınız bir çalışma varmı.
    7-) Clio-3 dcilerde motor üst koruma kapağı olmadığı için bu kapağın orjinalinden yada yan sanayisinden bulan varmı. sitede bazı arkadaşlar megane-2 dci kapağı uyuyormuş dedi deneyeyiniz varmı?
    8-) Kitapçıkta lastik patladığı zaman bir pompadan bahsediyor bu bizim modellerde yokmu acaba?.
    9-) Aracın motoru rodaja kadar 1500 km ye kadar 2500 rpm devrin üstüne çıkılmaması, vites geçişlerinin 2000 rpm devrin üstünde olmaması, 6000 km de motorun performasının alınması gibi detaylı kullanım bilgileri varmı. Ve aracın 1500 km rodajı dolunca servise götürmek gerekiyormu.
    Sevgili arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin bey -- 17 Aralık 2010; 20:01:32 >

• Merhaba Arkadaşlar. Uzun süren bir maratondan sonra bugün aracımı almış bulunuyorum.

clio grand tour faz 2 executive 1.5 85 bg olan aracımı 33.750TL'ye (Park Sensörü Hediye) almış bulunuyorum. (bayilerde bulmak zor olsada bir şekilde buldurdum) 2010 yılının bitmesine 15 günden az kalmışken biraz daha sabredip vergisinden bi 6 ay kurtulmuş olcam. bu aracı almak isteyen herkeze tavsiye ederim.
  • Grand tour kastetmemiştim
    quote:

quote:

Geçenlerde sesi tespit edip çözdüğümü söylemiştim bu seferde tıkırtı değil gıcırtı geliyor bulamazsam çöxzümü servise götürecem artık. Bunları fazla takma bence hangi araç olursa olsun HB SW olduğu sürece mutlak bir ses gelecektir çünkü arkaları açık araçlar. Ses istemiyorsan sedan alıcan kardeş
    quote:

Sedanı olsa ona daha çok bakardım. Malesef yok.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.