Şimdi Ara

Clio Grand Tour (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hımm anladım. Park sensörünü isteyin bakalım ne diyecekler. Oyak üye satışı pek bir indirim yapmıyorlarmış 300 tl felan oynuyor. Araç güzel bir araç motor kapağı olayı konusunda saçma sapan bir tutum sergiliyor reno. Park sensörü ve motor kapağını bir sorarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Hımm anladım. Park sensörünü isteyin bakalım ne diyecekler. Oyak üye satışı pek bir indirim yapmıyorlarmış 300 tl felan oynuyor. Araç güzel bir araç motor kapağı olayı konusunda saçma sapan bir tutum sergiliyor reno. Park sensörü ve motor kapağını bir sorarsanız sevinirim.

Ben onu iyice araştırırım, oradaki satış görevlisi yardımcı oluyor her şeyi ile, servise sordurturum. Buraya yazarım gelişmeleri.
  • Özelden bayinin satış elemanının telefonunu verdim, işinize yarar inşallah.
    quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Orijinalden alıntı: nedim1

2-3 gün önce Mais e sorduğumda benim araçla aynı 1.5 dci 85 bg executive modelinin olduğunu söylüyorlardı. Eğer gerek olursa tel ile arar sorarım.

Teşekkürler fiyat ne dediler sanırım arkadaş sadece 1.2 benzinli ve 1.5 sadece extreme sormuş ucuz olduğu için 1.2 benzinli düşünüyor ama dizelde bambaşka..

1.2 benzinliler için ocağa gün vermişler

• Park sensörünü bana hediye taktılar ama forma 145 tl yazmışlardı.
    quote:

Orijinalden alıntı: Arexer

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin bey

Hımm anladım. Park sensörünü isteyin bakalım ne diyecekler. Oyak üye satışı pek bir indirim yapmıyorlarmış 300 tl felan oynuyor. Araç güzel bir araç motor kapağı olayı konusunda saçma sapan bir tutum sergiliyor reno. Park sensörü ve motor kapağını bir sorarsanız sevinirim.

Ben onu iyice araştırırım, oradaki satış görevlisi yardımcı oluyor her şeyi ile, servise sordurturum. Buraya yazarım gelişmeleri.
  • Merhaba arkadaşlar...
    Ben de bir grand tour sahibi olarak bir şeyler yazmak istedim. umarım bu modeli almak isteyenlere katkı sağlarım. aslında bu forumu aracı alacağım zaman bir ay boyunca takip ettim ama herhangi bir şey sorma gereği duymadım zaten yeni alanlar ve kullananlar ayrıntılı bilgiler yazıyorlardı... ben de iki ay önce 1,5 extrem 85 bg aracımı teslim aldım ve iki aydır sürekli olmamakla birlikte kullanıyorum. şu an 2850 km'de.

Bu aracı almadan önce herkes dizel fiesta almamı söyledi, ford bayiisine gittim iyi hoş fakat bagajı çok küçük geldi, fokus'lara baktım gerçekten harika, özellikle titanyum modelleri sony ses sistemi, düğme ile başlatma vs alınabilecek lüks araç, fakat o kadar paramız yoktu... ben de reno'nun sayfasına girdim ve anasayfada clio grand tour'u gördüm; önce farklı bir model zannettim clio olarak sembol modelini biliyordum ama bu kasa tipi, ağırlığı hiç de sembol gibi değilmiş...

En önemli özelliği ve artısı bana göre YAKIT... daha önce 1,4 benzinli bir araç kullanıyordum ve arada inanılmaz fark varmış. ikinci önemli özelliği eşya taşıma kapasitesi, arka koltukları yatırmaya bile gerek kalmıyor, kurban dönüşünde pek çok şey getirdim memleketten, bu arada yokuşlarda çekişi ve devir düşürmeyişi çok etkiledi beni, virajlar olmasa hız kesmeden tırmanıyor ( maşallah..)
    kısacası fiyatına göre yakıttaki cimriliği ve performansı ile almak isteyenlere tavsiye ederim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Executive sahibi arkadşlarıma sormak istediğim bir konu var. Cevaplarsanız sevinirim hemde çok.

Aracın direksiyonunda bulunan cruise control butonlarının lambaları varmı.
    Çakmak lambaları yanıyormu.
    O araçta 3 yıl aynı akaryakıt şirketindenmi kullanmak gerekiyor.
    Tüm cam açma büğmelerinin aydınlatma lambaları varmı.
    Torpidoda lamba varmı.
    Polen filtresi varmı.
    Sağ arka sis farı neden yanmıyor.
    Bagaj aydınlatması.
    Motor muhafaza kapağı neden yok.
    Radyo kodunu girdikten sonra kodu bayiden alabiliyormusunuz?

Sevgili arkadaşlar Renault'un maliyet kısma politikasının eksiklerini belirtmeye çalıştım. Sizce bu ufak tefek detaylar serviste illaki ücret karşılığımı tedarik ediliyor. Ücret ödemeden yaptırabilme imkanımız yokmu?. Yada yeni bir aracı özel servise götürüp Reno'nun koymadığı ampülleri biz taktırsak garantiden dolayı bir sıkıntı olurmu. Elektrik aksamı garanti kapsamındamı. Teşekkürler.

• sezgin bey size bunu daha öncede izah ettim. tekrardan söyleyim. arka sis farı tüm araçlarda böyle renault'a özel bir şey değil. tüm cam açma düğmeleride aydınlatmalı. bagajda da aydınlatma lambası var. polen filtreside var.(polen filtresinin var olduğunu kaçıncı kez tekrarlıyorum bilmiyorum.) istediğiniz akaryakıt şirketinden istediğiniz alabilirsiniz kimse buna karışmıyor.(ben totel kullanıyorum arada da shell-bu size kalmış birşey) çakmak lambasında da aydınlatma var. bizim arabada sadece torpido lambası yoktu onuda oto sanayisi sitesinde 5 tlye taktırdık. kısacası sadece motor üst muhafaza kapağı yok. ama onada gerek yok zaten. araba içeriye ses vermiyor. bu soruları yetkili satıcıya gidip sormanız daha iyi olabilir. gidin bir inceleyin arabayı. biz burda ne kadarda anlatsak arabanın içine oturmanız lazım bi. iyi günler dilerim.
  • Grand Tour Executive 1.2 75 bg almak istiyorum. Ancak araç şu anda yok. 2011 ocak ta verebiliriz diyorlar. Ancak fiyat garantisi vermiyorlar. Aracı bu ay içerisinde bulabilir miyim. Ocak ta fiyatlar değişir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertil1

Grand Tour Executive 1.2 75 bg almak istiyorum. Ancak araç şu anda yok. 2011 ocak ta verebiliriz diyorlar. Ancak fiyat garantisi vermiyorlar. Aracı bu ay içerisinde bulabilir miyim. Ocak ta fiyatlar değişir mi.

Ben öyle abartı bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum, hem 6 ay sonra 2012 modelleri boy gösterecek hem de kasası makyajlanacak. Eğer düşünürseniz 1,5dci extreme modeli var bayiilerde.
  • quote:

quote:

Grand Tour Executive 1.2 75 bg almak istiyorum. Ancak araç şu anda yok. 2011 ocak ta verebiliriz diyorlar. Ancak fiyat garantisi vermiyorlar. Aracı bu ay içerisinde bulabilir miyim. Ocak ta fiyatlar değişir mi.

Ben öyle abartı bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum, hem 6 ay sonra 2012 modelleri boy gösterecek hem de kasası makyajlanacak. Eğer düşünürseniz 1,5dci extreme modeli var bayiilerde.

sizce bu araç için en güzel renk hangisidir
  • clio grand tour seven dostlarım; sahip olduğumuz yeni araçları almadan önce teslimi beklemek gerçektende sıkıntılı ve sabırsız geçiyor. birde bayi işi uzatırsa dokuz doğuruyor insan. bir gün telefon geliyor ''beyefendi işlemler tamam aracınız teslime hazır'' diye. sonra sevgisine kavuşan aşık gibi bas gaza. hele dcı ise dağ, bayır, dere tepe......
    işte bu dönemde irademizi bazen kontrol edemiyoruz. halbuki RODAJ dönemi diye önemli bir şey var. Eve giren yeni geline önce nazik yaklaşmak gerekiyor. rodaj böyle birşey. kursatihtilali arkadaşım iki ayda 2850 km yaparken 2500 devri aşıp 3000 ni devirdin mi? bütün arkadaşlara sesleniyorum aracımızı seviyorsak aracın kalbi olan motorada dikkat edelim. 3000 den sonra yavaş yavaş yüklenebiliriz. Kaldıki düşük yakıt sarfiyatı ile bu motor iyi bakıldığı zaman yüzümüzü dahada güldürecek.
  • quote:

quote:

quote:

sizce bu araç için en güzel renk hangisidir

Benim hoşuma platin gri gitti, eğer arabayı titiz tutabileceğim diyorsanız siyahı gercekten çok güzel duruyor, cip gibi.

Ayrıca park sensörü sordum, hediye etmediler ama geliş fiyatına 100tl'ye takarız dedi. Daha sonra taktıracağım, yazılı tahadüt aldım 100tl için. Motor koruma kapağını ise araştırıp, bana geri dönecek yetkili. Onun da fiyatını öğrenince yazarım buraya.

• arkadaşlar benim bir sorum olacak
    aracımı alalı yaklaşık 1,5 ay oldu gayette memnunum forumun sayfalarında rastlarsınız :)
    şöyleki aracımı alırken bayide executive model yoktu extreme vardı bende bekleyemeyeceğim için extreme aldım aracıma bikaç eklenti yapmak istiyorum ama bu mümkünmü bilmiyorum mesela hız sabitleyici yağmur ve far sensörü gibi bu mümkünmüdür arkadaşlar??
  • süper
    Orijinalden alıntı: maxiplus

RODAJ dönemi diye önemli bir şey var. Eve giren yeni geline önce nazik yaklaşmak gerekiyor. rodaj böyle birşey.
  • maxiplus kardeş çok güzel izah etmişsin ve çok güzel örnek vermişsin ''yeni gelin'' :))) ben özellikle dikkat ettim bu noktaya 2000 devirde vites değiştirmeye ve 2500 deviri geçmemeye... ilk alırken de uyarmışlardı zaten.. aracı kullandıkça daha çok bağlanıyorum, benim beyaz rengi ve gayet gösterişli duruşu var. resim de koyabilirim.. herkese keyifli sürüşler.
  • quote:

quote:

Kasa sanırım yeni makyajlanmıştı. Tekrar mı makyajlanacak ? Kaynak neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

quote:

Kasa sanırım yeni makyajlanmıştı. Tekrar mı makyajlanacak ? Kaynak neresi?

Aracı aldığım yerdeki satış görevlisi öyle söyledi. Ne kadar doğru/yanlış bilemem tabii. Makyajlanmaması daha iyi benim için, 6 ay sonra eski kasa diye dolaşmak istemem araba ile

• Clio Grand Tour almayı düşünüyorum. Her aracın mutlaka ufak tefek şeyleri olur.
    Merak ettiğim makyajsız kasa ile yapılan testlerde arka bagajdan gelen tıkırtıdan bahsediliyordu.
    Ayrıca burada bir kullanıcı yine belirtmiş.
    Makyajlandıktan sonra bu tıkırtıda bir düzelme varmı?

Makyajlı aracı kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi?
  • Arkadaşlar,
    1.5 Executive Dci'de ABS, EBD (EBV), EBA (AFU) var
    ama ESP, ASR ve TCS (Çekiş Kontrol sistemi) yok sanırım.
    Açıkçası TCS ne işe yarıyor zaten bilmiyorum fiesta da var sadece onu biliyorum.
    Ama ESP'nin olmaması bir dezavantaj degil mi?

Bir de GT'nin iç hacmi Fiesta'dan daha geniş diyebilirmiyiz? Dışardan geniş duruyor ama bir arkadaş arka tarafın dar olduğundan bahsetmiş.. GT'lerde bir önceki kasa sedan toyota corolla kadar iç hacim var mıdır? Yada ne kadar azdır? Tahmini bilgim olsun diye soruyorum.

Bulunduğum yerde tek reneult bayi var onda da GT yok.. Dolayısıyla bizzat göremedim kendisini.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanakman -- 10 Aralık 2010; 23:52:49 >
  • Benim mesajdan bahsediyorsanız bagajdan gelen sesin sebebbini bulup halletim kapağa vidalanmış plastik parçalar var onlardan birisi iyi sıkılmamış tornavida ile halloldu mesele.
    quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Clio Grand Tour almayı düşünüyorum. Her aracın mutlaka ufak tefek şeyleri olur.
    Merak ettiğim makyajsız kasa ile yapılan testlerde arka bagajdan gelen tıkırtıdan bahsediliyordu.
    Ayrıca burada bir kullanıcı yine belirtmiş.
    Makyajlandıktan sonra bu tıkırtıda bir düzelme varmı?

Makyajlı aracı kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.