27 Kasım tarihinde yapılan yeni zamla beraber akaryakıt fiyatlarının ortalama listesi
Benzin Motorin
İstanbul 3,76-3,78 3,15
İzmir 3,75-3,77 3,12
Ankara 3,76-3,78 3,15
litresi 4 liraya birşey kalmadı zaten.
Merhaba,
Faydalı olacağını düşündüğüm bir takım resimler ekledim. Aracın iç hacmi ve bagajı konusunda fikir verebileceğini düşünüyorum. Umarım faydalı olur.
Sevgil arkadaşlar dci 85 bg motorlarda neden motor üst muhafaza kapaığıo yok bu konu hakkında bir bilgisi veyahut araştıması olan varmıdır. Sevgilerle.
ben özellikle servisi aradım motor üst kapağının bunlarda olmadığını söylediler.
quote:
Orijinalden alıntı: sezgin bey
Sevgil arkadaşlar dci 85 bg motorlarda neden motor üst muhafaza kapaığıo yok bu konu hakkında bir bilgisi veyahut araştıması olan varmıdır. Sevgilerle.
sezgin bey arkadaşım, gövde rengi yan aynaları 20. yıl özel serisi exu. pakette görüyoruz. bunun sebebi en üst donanım olduğunu ( ayna içinde içerden kapama butonunun uzantısı olan elektronik donanım mekanizması olması). ve bu elektronik parçanın parlak mika benzeri bir maddeyle örtüştürülmesi ayrıca siyah renk kullanak bu tasarımı farkındalık olarak sunmak ve full paketin stilini yaratmak. benim aracımın kapı kolu rengi gövde ve tavan barı rengine kombine. yağmur sensörü dikiz aynasına entegre dikkatli bakarsan ön camdan görürsün aracı her an teslim alabilirim. plakası takılmak üzere gibi. speedy auto aracı teslim etmeden önce cam filmi,kaput koruma filmi araç altı izalosyonu, boya koruma uygulaması, kumaş ve motor koruma uygulamalarından oluşan bir paketi uygun fiyata teklif etti. Kaput koruma için olabilir demiştim. ( tam kaput ve ön far arka yanı yarım. ayrıca yan aynaların dış yüzeyi ) arkadaşlar gittim aracı gördüm müthiş güzel olmuş. iki yıl garantili 3M kullanmışlar.
Özür dilerim ilk cümlemi düzeltiyorum. Sezgin bey arkadaşım, gövde rengi aynaları, 20 yıl özel serisi exu. pakette GÖRMÜYORUZ.
Merhaba,
Bizim aldığımız araçta 20. yıl Executive modeli. Bu modellerin diğerlerinden en büyük farkı aynaların içerden otomatik olarak kapatılabiliyor olması. Aynaları yönettiğiniz düğme bir kademeye daha sahip ve en alttaki kademeye getirdiğinizde aynalarınız kendisini kapatacaktır. Bir de kapı girişinde hemen farkedeceğiniz 20Th yazılı korucuyucudur. Yağmur ve far sensörü ise aynada bulunmaktadır. Kapı kolu rengi gövde rengindedir fakat aynalar aracınızın rengine göre farklı renklerde olabiliyor. Örneğin biz aracı beyaz aldık aynaların rengi ise siyah. Kapı kollarının rengi de aracın gövde renginde. Platin gri modelinin 20. yıl execu. olanı ise ayna rengi gri ve siyah karışımıydı. 20. yıl araçlardan bulursanız kaçırmayın bence.
speedy auto aracı teslim etmeden önce cam filmi,kaput koruma filmi araç altı izalosyonu, boya koruma uygulaması, kumaş ve motor koruma uygulamalarından oluşan bir paketi uygun fiyata teklif etti. Kaput koruma için olabilir demiştim. ( tam kaput ve ön far arka yanı yarım. ayrıca yan aynaların dış yüzeyi ) arkadaşlar gittim aracı gördüm müthiş güzel olmuş. iki yıl garantili 3M kullanmışlar. sevgili maxiplus arkadaşım bu işlemleri kaça yaptırdın ve nasıl olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: maxiplus
sezgin bey arkadaşım, gövde rengi yan aynaları 20. yıl özel serisi exu. pakette görüyoruz. bunun sebebi en üst donanım olduğunu ( ayna içinde içerden kapama butonunun uzantısı olan elektronik donanım mekanizması olması). ve bu elektronik parçanın parlak mika benzeri bir maddeyle örtüştürülmesi ayrıca siyah renk kullanak bu tasarımı farkındalık olarak sunmak ve full paketin stilini yaratmak. benim aracımın kapı kolu rengi gövde ve tavan barı rengine kombine. yağmur sensörü dikiz aynasına entegre dikkatli bakarsan ön camdan görürsün aracı her an teslim alabilirim. plakası takılmak üzere gibi. speedy auto aracı teslim etmeden önce cam filmi,kaput koruma filmi araç altı izalosyonu, boya koruma uygulaması, kumaş ve motor koruma uygulamalarından oluşan bir paketi uygun fiyata teklif etti. Kaput koruma için olabilir demiştim. ( tam kaput ve ön far arka yanı yarım. ayrıca yan aynaların dış yüzeyi ) arkadaşlar gittim aracı gördüm müthiş güzel olmuş. iki yıl garantili 3M kullanmışlar.
Arkadaşlar merhaba, Şu clio grand tour sayfamıza bir el atıverin, buradan gelen arkadaşlara yöneticilik vererek hep beraber fan sayfamızı geliştirelim,yaygınlaştıralım. birbirimizle tecrübelerimizi, sorunlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşalım. selamlar. http://www.facebook.com/pages/Clio-Grand-Tour/143831215667936?v=wall
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar. Fakat motor üst kaputu fransaya gönderilern dci modellerde var ses yapıyorsa onlarda neden varki. Birde bu araçlarda kendiliğinden kararan dikiz aynası varmı acaba cevaplarsanız çok sevinirim. Saygılarımla.
arkadaşlar aracı almak için dün saat 17 :oo de randevü verdiler aracı almaya gittim. pırıl pırıl teslimat için hazırlamışlar. kaskoyuda orada bitirdik. trafiği zaten hediye veriyorlar. nedim 1 arkadaşım yukarıda da yazdığım gibi speedy autonun teklifine sadece tam kaput film koruma için olabilir demiştim, ve çok beğendiğimi yazmıştım. diğerlerini yaptırmadım. dün aracın teslimi sırasında kumaş korumayıda hediye ettiler. Tam kaput koruma+yan aynalar+ön yanlar yarım+kumaş koruma hepsi 320 tl. ödedim. aracı aldığım yerden oturduğum evin sokağını navigosyona girdim. 9 km boyunca beni hem haritayla hem de sesli komutlarla eve kadar getirdi. çok keyifli idi doğrusu. cep tel. den blutoot bağlantılı müzik dinledim. gelen telefonlara telefona dokunmadan cevap verdim. açılır tavanın zevkini yaşadım. motorun gücünü hissettim çok mutlu oldum. bundan sonraki sürüşlerimizde de kendime ve bütün arkadaşlara Allahtan kazasız belasız, sorunsuz güzel güzel kullanmalar dilerim.
Hayrılı olsun kardeş güle güle bin.
quote:
Orijinalden alıntı: maxiplus
arkadaşlar aracı almak için dün saat 17 :oo de randevü verdiler aracı almaya gittim. pırıl pırıl teslimat için hazırlamışlar. kaskoyuda orada bitirdik. trafiği zaten hediye veriyorlar. nedim 1 arkadaşım yukarıda da yazdığım gibi speedy autonun teklifine sadece tam kaput film koruma için olabilir demiştim, ve çok beğendiğimi yazmıştım. diğerlerini yaptırmadım. dün aracın teslimi sırasında kumaş korumayıda hediye ettiler. Tam kaput koruma+yan aynalar+ön yanlar yarım+kumaş koruma hepsi 320 tl. ödedim. aracı aldığım yerden oturduğum evin sokağını navigosyona girdim. 9 km boyunca beni hem haritayla hem de sesli komutlarla eve kadar getirdi. çok keyifli idi doğrusu. cep tel. den blutoot bağlantılı müzik dinledim. gelen telefonlara telefona dokunmadan cevap verdim. açılır tavanın zevkini yaşadım. motorun gücünü hissettim çok mutlu oldum. bundan sonraki sürüşlerimizde de kendime ve bütün arkadaşlara Allahtan kazasız belasız, sorunsuz güzel güzel kullanmalar dilerim.
çok teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak üzereyim bugün 33750 gibi fiyat aldım 1.5 dci 85 hp exetuve modeli için fiyat iyimi sizce bide bikaç yerden bir hafta içinde fiyatın biraz daha düşebileceğini söylediler. ne dersiniz beklemelimiyim.Bide arkadaşlar kasko için hangi kaskoyu önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim.
Ortalama 33.500 fiyatı iyi. Yıl sonu olduğu için belki biraz daha düşebilir, hediye almaya bakın park sensörü vs. Ben kaskoyu axa 780 e yaptırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: 35_ateş_82
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak üzereyim bugün 33750 gibi fiyat aldım 1.5 dci 85 hp exetuve modeli için fiyat iyimi sizce bide bikaç yerden bir hafta içinde fiyatın biraz daha düşebileceğini söylediler. ne dersiniz beklemelimiyim.Bide arkadaşlar kasko için hangi kaskoyu önerirsiniz.şimdiden teşekkür ederim.
park sensörünü söyledim.araba kalmamıs ellerinde ne zamana getirebileceğini haber vericek park sensörü dısında en önemli isteyebileceğim ne var!!!ilk arabam olucak o yüzden biraz acemiyim!bu arabanın tipi çok hoşuma gitti yakıt konusunda da üzmiycek anladıgım kadarıyla!!ancak arkadaslarımın hepsi saolsunlar içime sindirmemek için uğraşıyorlar!yok bu fiyata fiesta al daha iyi daha konforlu.diyorum bagajı yok bna bagaj lazım anlatamıyorum!o zaman focus diyorlar dizeli pahalı olmaz dedim!yani anlıycanız bu arabaya(bu arabaya derken renault) tam bir takoz gözüyle bakılıyo!bence öyle deil ama gayet konforlu duruyo ve şık!
Sevgili arkadaşlar bu başılığın içinde clio-3 dci motorlarda motor üst koruma kapağı yok deniliyordu. Bende bu modeleden almayı düünüyorum. Executive modellerinde de bu kapaktan mevcut değil. Gerçekten bu kapağın konulmamasının bir sebebi olmalı yoksa reno bir kapaktan tasarruf edecek değildir bence. Acaba ses yapıyor diyemi koymadılar mühendisler. Sizin bilginiz varmı yada bu kapaktan alabilen varmı. Nasıl aldınız bende alınıyorsa isteyeyim yada bir yollarını araştırayım. Megane-2 dci lerin kapağı oluyor gibi yorumlar okumuştum. Sonuçta bir kapak olması alttan gelecek tozların veyahut akışkanların motorun üst tarafını kirletmesini önlüyor. Teşekkürler.
Ve bu modelin sizin gözündeki renaultun eksikleri nelerdir. Örn: torpido lambası, motor üst muhafaza kapağı v.s gibi.
polen filtresi var sezgin bey. motor üst kapağı ve torpido lambası yok. torpido lambası 5 tl lik bir parça sanayide taktırabilirisniz. motor üst kapağına şu ana kadar hiç gerek duymadım. çünkü içeri ses almıyor. bu kapak ayrıca üst tarafta. çokta önemli değil bence. altta koruma var zaten.
Sevgili Cüneyt arkadaşaım değerli bilgilerindne ötürü çok teşekkrü ederim. Peki bu modellerde otomatik kendiliğinden kararan dikiz aynası mevcutmu. Ben araştırmalarımdan reno'nun maliyet kısma politikasından ötürü bazı önemsiz gibi gözüken parçalardan kıstığını öğrendim. Mesela torpido gözü aydınlatması, motor üst kapak, çakmak lambası, cam açma ledleri, direksiyon cruise control buton lambaları. v.s gibi peki sizin daha bildiğiniz varmı bunlara ilave olarak.