Şimdi Ara

Clio Grand Tour (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slm 2012 model son sürüm clio 3 extreme edition 1.2 modelinde kapı kolları gövde rengi ile aynı mı yoksa nikelaj kaplamalı mı net bilgisi olan varsa cevap verebilir mi internette bir araç buldum da nikelaj mı gövde rengi mi tam bilmediğim için karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3505

arkadaslar slm 2012 model son sürüm clio 3 extreme edition 1.2 modelinde kapı kolları gövde rengi ile aynı mı yoksa nikelaj kaplamalı mı net bilgisi olan varsa cevap verebilir mi internette bir araç buldum da nikelaj mı gövde rengi mi tam bilmediğim için karar veremiyorum

showroom da baktıgım nikelajdı. sipariş gövde rengi geldi. 2 hava yastığı diye aldık 4 çıktı. yani renault kafasına göre takılıyo
  • bizde bi tane araç bulduk da 2.el kapı kolları gövde rengiydi bir de renault bayisinde bi tanıdıgımız var satıs müdürü o da gövde renginde dedi belki de katalogu düzeltmediler ya da son seriyi gövde rengi yaptılar olamaz mı?sonradan boyalı falan değildir di mi araç orjinali de gelio gövde renkli.siz de mi clio 3 aldınız yakın zamanda?
  • 2011 model clio g.t. 1.2 extreme beyaz renk arabamda kapı kolları nikelaj. gri renkli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhsm -- 16 Ekim 2012; 23:58:51 >
  • Merhaba;clio gt night&day 1.2 benzinli araç sahibiyim.Benim bi sorum olacak.Çocuk güvenliği için arka sağ kapıyı manuel olarak kilitleyebiliyormuyuz? İçeriden kapı hiç bi zaman açılmayacak,dışarıdan açılması serbest olacak.konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Grand Tour diye aratınca en kapsamlı bu konu çıktı karşıma. Bende, bilgi paylaşarak çoğalır dedim ve yazayım istedim tüketim maceramı.
    Bayramda 5 günlüğüne 55 kW (73 hp) Grand Tour dci kiraladım. Özet olarak aşağıdaki şekilde bir tüketim oluştu.
    Toplam alınan yakıt: 73.04 lt, 5 farklı zamanda alındı (Shell Fuel Save diesel ve Alpet Euro diesel)
    Yakıta ödenen para: 290 TL
    Katedilen yol: 1295 km. (İzmir-Denizli-Antalya-Side-Manavgat-Belek-Denizli-İzmir)
    Yük durumu: 4 Yetişkin + full dolu bagaj. Klima kullanılmadı. Havalandırma (özellikle Denizli-Çavdır arası bazen ısıtmayı açtım, hava 9-10 dereceyi gördü) ve pencereyle çok güzel geçti yol.
    Kabaca, çalakalem ortalama olarak 5,6 lt / 100 km ve kilometrede 22 kuruş (100 km'de yuvarlak hesap 22-23 TL) çıktı.

Kiralık (12285 km'de aldım, 13580 km'de teslim ettim) bir araç için bence hiç fena değil bu değerler.

• mustafatay'ın mesajını okuduktan sonra hız konusunu yazmayı unuttuğumu fark ettim. Açıkcası ekonomi açısından pek dikkatli bir kullanım sergilemedim ben, İzmir-Aydın arası otoyolda özellikle dönüşte 150'yi (3000 devir sabit) gördüm (yüksek sürat iyi bir şey değil, felaket getirir, varacağımız yere 1 saat geç varalım ama sağlıklı bir şekilde varalım) . İzmir gişelere gelene kadar 130'un aşağısına düşmedim gibi, arada sırada 110-120 km/h sürate düştüm ama bu hızlara rağmen yinede araçtan ve tüketiminden memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

mustafatay'ın mesajını okuduktan sonra hız konusunu yazmayı unuttuğumu fark ettim. Açıkcası ekonomi açısından pek dikkatli bir kullanım sergilemedim ben, İzmir-Aydın arası otoyolda özellikle dönüşte 150'yi (3000 devir sabit) gördüm (yüksek sürat iyi bir şey değil, felaket getirir, varacağımız yere 1 saat geç varalım ama sağlıklı bir şekilde varalım) . İzmir gişelere gelene kadar 130'un aşağısına düşmedim gibi, arada sırada 110-120 km/h sürate düştüm ama bu hızlara rağmen yinede araçtan ve tüketiminden memnun kaldım.

hız felakettir
    ben 2500km deyken yani rodajda sayılır ankaradan erzuruma gittim erzurumdan dönerken baya bastım araba 4 yetişkin 2 çocuk vardı 130 altına düşmedim desem yeridir arabayı denedim beni baya tatmin etti hemde motor açıldı gibi geldi birde günü birlik gidip geldim hız sabitleme bir nimetmiş hiç yorulmadım
    alacağınız araba ne olursa olsun Direksiyondan kumandalı hız ayar ve sınırlayıcı olsun buda bir tavsiyedir birde yakıta etkisi var az tüketim oluyor

• Peki mustafa bey; bu yolculukta yakıt ortalaması ne kadardı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

Peki mustafa bey; bu yolculukta yakıt ortalaması ne kadardı.?

dediğim gibi araba kendini 5000km den sonra topluyor tüketim ondan sonra oturuyor ama
    5,1 ile 5,3 arasında gidip geldi bu yolculukta eve geldiğimde 5,1 idi rodaj da olduğunu unutmayalım
  • Uçmuyor kaçmıyor ama 1.2 16v ile hızı 96-98 sabitleyerek, 600km lik güzergahta 4.8 lt ortalama yakıt tüketiyorum.Şu andaki benzin fiyatıyla 220krş gibi bir rakam yapıyor.Bahsettiğiniz değerler dizel değerleriyse çok yüksek buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Uçmuyor kaçmıyor ama 1.2 16v ile hızı 96-98 sabitleyerek, 600km lik güzergahta 4.8 lt ortalama yakıt tüketiyorum.Şu andaki benzin fiyatıyla 220krş gibi bir rakam yapıyor.Bahsettiğiniz değerler dizel değerleriyse çok yüksek buluyorum.

konunun başını kaçırmışın arkadaş yukarda verilen değerler rodaj zamanında araçta tam dolu ikendi
    ona bakarsan ben 570 km lik yolu 94 sabitken ortalama tüketim 3,6 yı gördüm
    sen şehir içi kullanımdan bahset asıl değer odur bence
    benim şehir içi kullanım 4,4 tüketiyor bir depo ile 1100km ile 1150 km gidiyorum
  • Yukarıdaki bir çok mesajda 5.6 lardan 6.4 lerden bahsediliyor uzun yol değerleri olarak.Sizin mesajınıza özel bir şey yazmadım, konunun başı sonu da yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Yukarıdaki bir çok mesajda 5.6 lardan 6.4 lerden bahsediliyor uzun yol değerleri olarak.Sizin mesajınıza özel bir şey yazmadım, konunun başı sonu da yok zaten.

Benim arabada normal yakıyor :) uzun yol 5,6 lt 110-130 km hız, şehir içi 6,5 lt 10-160 km hız yol durumuna göre...
  • Sizinki gayet güzel benzinli olarak, dizellere aynı değerler verildiğinde bana yüksek gözüküyor.
  • Merhaba,
    bende de 2012 model Clio Grand Tour 1.2 benzinli versiyonu var night & day. sizinki gibi.
    arka kapıları çocuk güvenliği için şöför kapısındaki çocuk kilidi düğmesinden kapatıyorum, hem camlar açılmıyor hem kapılar içerden açılmıyor. Dışardan açabiliyorsun bu düğme basılıyken.
    çocuk kilidi için başka yol yok.

Bu arada tüketimden bahsedeyim,
    aracı 25 Temmuzda aldım, 4500 km oldu şehir içi kullandım genelde. ortalama tüketim 100 km'de 7 litreyi aşmıyor ama çok da altına düşmüyor.
    sizinki nasıl?

Aracın saatini ayarlamayı beceremedim, o kadar da baktım kitapçığına bulamadım Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oanafarta -- 21 Kasım 2012; 14:04:13 >
  • arkadaşlar selamlar ben izmirde oturuyorum 2011 model clio grand tour exutuve 1.5 dci 85 aracım var kilometre 9800 aracımın ön sol silgecinin lastiği orta taraftan ayrıldı renault servisi aradım durumu anlattım aracım garanti kapsamında olduğu için silgeçleri değeiştirebilirmiyiz diye sorduğumda 2500 km yi geçtiği için kapsama girmiyor dediler fiyatını sordum 97 lira ama 76 liraya takarız dediler şimdi arkadaşlar benim sizden ricam dışarıda bu silgeçlerin orjinalini bulabilirmiyim bulursam nasıl orjinal olduğunu anlıyacağım yan sanayiyle orjinal arasında ne kadar fiyat var bu silgeçlerin fiyatlarını bilen arkadaşlar yazabilirmi şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oanafarta

Merhaba,
    bende de 2012 model Clio Grand Tour 1.2 benzinli versiyonu var night & day. sizinki gibi.
    arka kapıları çocuk güvenliği için şöför kapısındaki çocuk kilidi düğmesinden kapatıyorum, hem camlar açılmıyor hem kapılar içerden açılmıyor. Dışardan açabiliyorsun bu düğme basılıyken.
    çocuk kilidi için başka yol yok.

Bu arada tüketimden bahsedeyim,
    aracı 25 Temmuzda aldım, 4500 km oldu şehir içi kullandım genelde. ortalama tüketim 100 km'de 7 litreyi aşmıyor ama çok da altına düşmüyor.
    sizinki nasıl?

Aracın saatini ayarlamayı beceremedim, o kadar da baktım kitapçığına bulamadım Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

hocam 1.2 motorlar şehiriçinde hep 6 7 civarında gezerler belki trafiğer göre 5.5 6 arası da görebilirsiniz ama normaldir diye tahmin ediyorum

• Arkadaslar merhaba,
    Sahibinden sitesinde clio g.tour night& day 1.5 dci 2011 model 34500 km cam Tabanlı'da beyaz bir araç 32900 TL satilik .ilan detayı aşağıda kayitlidir.Fiyat konusunda fikriniz nedir???
    "ARACIMIN ÖZELLKLERİNİ KRİTERLIKTEDE BAHSETTİĞİM GİBİ 2011 MODEL CLİO 3 GRANDTOUR NIGHT&DAY SERİSİ OLUP PANAROMİK CAM TAVANLIDIR. 1,5 DCİ MOTORDUR.YAKITIDA COK DÜŞÜKTÜR. ARACIM TAM BİR AİLE ARABASIDIR ALICISINA HAYIRLISI OLSUN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

Arkadaslar merhaba,
    Sahibinden sitesinde clio g.tour night& day 1.5 dci 2011 model 34500 km cam Tabanlı'da beyaz bir araç 32900 TL satilik .ilan detayı aşağıda kayitlidir.Fiyat konusunda fikriniz nedir???
    "ARACIMIN ÖZELLKLERİNİ KRİTERLIKTEDE BAHSETTİĞİM GİBİ 2011 MODEL CLİO 3 GRANDTOUR NIGHT&DAY SERİSİ OLUP PANAROMİK CAM TAVANLIDIR. 1,5 DCİ MOTORDUR.YAKITIDA COK DÜŞÜKTÜR. ARACIM TAM BİR AİLE ARABASIDIR ALICISINA HAYIRLISI OLSUN...                                                                                                                    

link nerde hocam

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.