Şimdi Ara

Clio Grand Tour (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
398.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanuçar

Bagajın altındaki gizli bölme benim arabada yok. sanırım authentic versiyonlarda olmuyo o bölüm.

bagajın alt tarafında kaldırdığınzda 5-6 cm yüksekliğinde bir bölme var. sizde yok mu?oralara küçük eşyalar veya bagajın üzerindeki tüm bölmeyi kaldırıp derinliği artırabiliyorsunuz?

Clio Grand Tour
  • arkadaşlar bende 2 ay önce , grand tour 1.4 dyn. deluxe ve teknoloji paketli versiyonunu satın aldım 2 ay boyunca 2700 km yaptım ve çok memnunum arabadan. 1.4 motor yeterli bir performans sunuyor , daha önce 1.6 modus bva vardı büyük bir kaza yaptığım için perte çıkarıldı bende grand tour u satın aldım , ilk başta 1.4 motorun ,1.6 modusun motorundan sonra verimsiz olacağını düşünmüştüm grand tour u satın alırken ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı hatta daha atak bir yapıya sahip, ben çok memnunum performansından. Babamda 1.6 megan station priv. versiyonu var diyebilirim ki grand tourun ses yalıtımı megane dan daha iyi . sormak istediğiniz sorular varsa ben yardımcı olurum arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

arkadaşlar bende 2 ay önce , grand tour 1.4 dyn. deluxe ve teknoloji paketli versiyonunu satın aldım 2 ay boyunca 2700 km yaptım ve çok memnunum arabadan. 1.4 motor yeterli bir performans sunuyor , daha önce 1.6 modus bva vardı büyük bir kaza yaptığım için perte çıkarıldı bende grand tour u satın aldım , ilk başta 1.4 motorun ,1.6 modusun motorundan sonra verimsiz olacağını düşünmüştüm grand tour u satın alırken ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı hatta daha atak bir yapıya sahip, ben çok memnunum performansından. Babamda 1.6 megan station priv. versiyonu var diyebilirim ki grand tourun ses yalıtımı megane dan daha iyi . sormak istediğiniz sorular varsa ben yardımcı olurum arkadaşlar.

hayırlı olsun. sizdeki ne renk? ne kadara aldınız? ben muğladan 32.750 ye almıştım gerçekten araçlar çok güzel. benzin yakışı nasıl sehir içi ve şehir dışı. tekrar hayırlı olsun selamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mdemir301

hayırlı olsun. sizdeki ne renk? ne kadara aldınız? ben muğladan 32.750 ye almıştım gerçekten araçlar çok güzel. benzin yakışı nasıl sehir içi ve şehir dışı. tekrar hayırlı olsun selamlar.

teşekkür ederim ,platin gri arabanın rengi 32.600 e aldım, benzin yakışı şehir içi benim kullanımıma göre değişiyor eğer yawaş gidersem 7.3-7.6 arasında değişiyor , hızlı kullanırsam 8-8.5 arası değişiyor. şehir dışıda 5.4 le 6 arasında yakıyor genelde. sizinki hangi model ve rengi nedir ? benim ki gibi bütün paketler var mı içinde?
  • quote:

quote:

teşekkür ederim ,platin gri arabanın rengi 32.600 e aldım, benzin yakışı şehir içi benim kullanımıma göre değişiyor eğer yawaş gidersem 7.3-7.6 arasında değişiyor , hızlı kullanırsam 8-8.5 arası değişiyor. şehir dışıda 5.4 le 6 arasında yakıyor genelde. sizinki hangi model ve rengi nedir ? benim ki gibi bütün paketler var mı içinde?

http://forum.donanimhaber.com/m_25467034/tm.htm burdan inceleyebilirsiniz.benimkinde tüm paketler var.renk gök gri 2009 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 23 Ağustos 2008; 13:22:58 >

• o bölme benim araçta yok. bagajın altındaki halıfleksi kaldırınca bagajın altındaki sac zemin görünüyo. ortaya doğru da yedek lastiğin takılı olduğu bölüm var.
    quote:

quote:

Bagajın altındaki gizli bölme benim arabada yok. sanırım authentic versiyonlarda olmuyo o bölüm.

bagajın alt tarafında kaldırdığınzda 5-6 cm yüksekliğinde bir bölme var. sizde yok mu?oralara küçük eşyalar veya bagajın üzerindeki tüm bölmeyi kaldırıp derinliği artırabiliyorsunuz?

Clio Grand Tour

• Öncelikle kaza için geçmiş olsun diyorum. umarım birşeyiniz yoktur. Grand Tour aracınız da hayırlı olsun. sayımız 3'e çıktı nihayet. bu arada grand tour'un ses yalıtımının megane 1.6 station'dan kalır yanı olmadığını hatta daha iyi olduğunu belirtmişsiniz. bana da ses yalıtımı iyi gelmişti, iyi ki G.T almışız. parasınız hakkını veriyo.

quote:

arkadaşlar bende 2 ay önce , grand tour 1.4 dyn. deluxe ve teknoloji paketli versiyonunu satın aldım 2 ay boyunca 2700 km yaptım ve çok memnunum arabadan. 1.4 motor yeterli bir per formans sunuyor , daha önce 1.6 modus bva vardı büyük bir kaza yaptığım için perte çıkarıldı bende grand tour u satın aldım , ilk başta 1.4 motorun ,1.6 modusun motorundan sonra verimsiz olacağını düşünmüştüm grand tour u satın alırken ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı hatta daha atak bir yapıya sahip, ben çok memnunum performansından. Babamda 1.6 megan station priv. versiyonu var diyebilirim ki grand tourun ses yalıtımı megane dan daha iyi . sormak istediğiniz sorular varsa ben yardımcı olurum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanuçar -- 24 Ağustos 2008; 23:57:25 >

• quote:

o bölme benim araçta yok. bagajın altındaki halıfleksi kaldırınca bagajın altındaki sac zemin görünüyo. ortaya doğru da yedek lastiğin takılı olduğu bölüm var.
    quote:

quote:

Clio Grand Tour

o halde sizin bagaj bu resme göre derin olabilir. bende o saç bu bölmenin altında 6-7 cm aşağıda.

• Arkadaşlar konuyu yeni fark ettim,yeni araçlarınız hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullanınız,biraz geç oldu kusura bakmayın.
  • bence bir kulüp kurup üye listesi yapın
  • ottoman24 teşekkür ederiz. Serdar1646, bu klüp için forumdaki örneklere bi göz atalım bakalım. ama çok üyesi olmaz gibi geliyo bana. gerek yok gibi.
  • sitede stil paketlisi 31.770 denmiş hayırlı olsun
  • Çook guzel allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın..
  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Öncelikle kaza için geçmiş olsun diyorum. umarım birşeyiniz yoktur. Grand Tour aracınız da hayırlı olsun. sayımız 3'e çıktı nihayet. bu arada grand tour'un ses yalıtımının megane 1.6 station'dan kalır yanı olmadığını hatta daha iyi olduğunu belirtmişsiniz. bana da ses yalıtımı iyi gelmişti, iyi ki G.T almışız. parasınız hakkını veriyo.

Teşekkür ederim, sizinde Grand Tour aracınız hayırlı olsun. Renault güvenli araçlar ürettiğini geçirdiğim kazayla anladım , burnum bile kanamadı kazada ve renault un güvenliğine güvenerek tekrar yeni bir renault aldım. grand tour u zevkle kullanıyorum , iyiki almışız:)
  • mdemir301, benim bagaj bu şekilde. bagajın tabanındaki halıyı kaldırınca en alttaki sac görünüyor. ayrıca bir bölme yok altta. daha doğrusu o ek raf gibi bölüm yok tabandan 5-10 cm. yukarıda.

Clio Grand Tour

Clio Grand Tour

• hmm sizin koltuk yattığında düze yakın olmuyor orada basamak gibi bi yer oluyor herhalde dynamique versiyonunda bagajı açtığıızda bagaj seviyesi dümdüz yani aşağı girinti bir yer yok kapağı açtığınızda altta 8-9 cmlik bi bölme var yani sizin de bagajdan kaybettiniz bişey yok gördüğüm kadarıyla sadece o seviyeyi düzleyen üstteki kapaklı ayıraç yok
  • Evet aynen öyle. Arka koltuklar yatırıldığında koltuklarla bagaj arasında bir seviye farkı oluyor, dümdüz olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drdemir

hmm sizin koltuk yattığında düze yakın olmuyor orada basamak gibi bi yer oluyor herhalde dynamique versiyonunda bagajı açtığıızda bagaj seviyesi dümdüz yani aşağı girinti bir yer yok kapağı açtığınızda altta 8-9 cmlik bi bölme var yani sizin de bagajdan kaybettiniz bişey yok gördüğüm kadarıyla sadece o seviyeyi düzleyen üstteki kapaklı ayıraç yok

kardeşiminde dediği gibi herhangi bir kayıp yok. sadece o bölme yok. tekrar hayırlı sürüşler...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.