Şimdi Ara

Clio HB (Icon) vs VW Polo (Comfortline) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün servise poloyu verdim ve clioyu aldim oh dedim. Polo iyi araba ama sert bir gaz pedali var. Şehiricinde b sinifi aracin pratikligini gaz ve direksiyon hassasiyeti olarak veremiyor. Frene ne kadar az dokunsan da tak diye duruyor, hissiyati kotu. Bende mi sorun var diye arkadaslarima kullandirdim onlar da ayni seyi soyledi.

Polonun insanlarin kafasindaki algisi en buyuk artisi. Hayatunda clio ve polo kullanmayan insanlar poloyu gorunce aaa bu iyidir guzel arabadir diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada clio HB Türkiyede mi üretiliyor yoksa Fransada mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

bu arada clio HB Türkiyede mi üretiliyor yoksa Fransada mı?
    Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ikisi arasında kalsam clio alırdım. dci motor bi kere çok canlı ayrıca tdi motordan daha verimli, şunu göz ardı etmeyin aracı aldıktan sonraki işletme maliyetleri de düşünülürse yine clio önde halkın arabası ustası bol parçası ucuz, 4 hava yastığını küçümsemeyin araba insana ömründe 1 defa lazım olur.
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa Clio ICON donanımda yarı deri koltuklar, tüm göğüste ve kapı içlerinde yumuşak malzeme, pure vision led farlar, navigasyonlu "media nav evo" multimedya sistemi STANDART olarak geliyor.

Eksiği yok mu tabi ki var. Arka kol dayama yok, soğutmalı torpido yok, otomatik kararan dikiz aynası yok.
    Trim sesi tabi ki var. B sınıfından bahsediyoruz.
  • beyaz buzdolabı aldım :p ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.