bursa da beyhan otodan fiyat aldım 250 tl haftasonu ustaya götüreceğim bakalım.
benimde 2006 cliom var aldıgımda direksiyonu tam düz iken saga veya sola cevirince tık diye güçlü bi ses geliyodu ısınınca yok ama bu ses sadece sogukta var expertize götürdüğümde direksiyon elinde kalana kadar kullan hiç birşey olmaz diyordu biz bu araba üzerinde bütün aile acemiliğimizi attık resmen tam bir yıl olmak üzere şimdi direksiyonu sağa sola çevirince hareket halinde veya sabitken farketmiyor resmen gıcırtı yapıyor yağlanmamış kapı gibi ses yapıyor her turda ve herzaman benim arabanın sorunu nedir acaba yagı suyu tam bi yardım etseniz yoksa arabayı degiştirmeyi düşünüyorum
Elektrikli direkisyon sistemlerinin tamiri garantili bir şekilde yapılmaktadır , pompaların genel arızaları direksiyon sertleşir pompa çalışmayı durdurur, eğer tam elektrikli sistem değil araç hidrolik yağı eksiltebilir . Bu tür durumlarda biz genellikle direksiyon pompasının yada kutusunun tamirini önermeteyiz . çıkma malzeme maliyet açısından pek tercih edilmez , ancak pompa kurtarılamayacak durumdaysa çıkmayı tercih ederiz . Detaylı bilgi için , 0539 475 98 49 0539 471 47 04 www.merayhidrolik.com www.sakaryahidrolikdireksiyon.com www.facebook.com/direksiyoncu
MERAY HİDROLİK
gadence
kullanıcısına yanıt
KARDEŞ SENDEKİ SIKINTININ AYNISINDAN BENDE VAR SABAH SOĞUKKEN DİREKSİYONU ÇEVİRİRKEN VIRT DİYE SESLER GELİYOR HEMDE ÇOK YOĞUN OLARAK İŞE GELİYORUM GÜNEŞ ALTINDA ARAÇ BEKLİYOR SES KESİLİYOR YADA ÇOK HAFİF OLUYOR SANAYİYE GİDİNCE USTA ANLAYAMIYOR SEN SORUNUNU NASIL ÇÖZDÜN YARDIM EDEBİLİRMİSİN
bende clio 2 sedan var 1999-2006 modellerde hidrolik direksiyon pompası vardır ama tek soketli elektrik ile çalışır orjinalinde 2.el de adam değiştirmişse bilemem sol farın hemen arkasında konumu elinizle kapağa ulaşabilirsiniz yakın mesafe ama biraz dar araba direksiyon kutusundan veya pompadan yağ kaçırıyorsa tamamlamızı öneririm çünki direksiyon pompasından yağ kaçırır ve yağı biterde pompanın içince yağı direksiyon kutusa gönderen bıcakları kırarsınız bıçakların onarımı değişiyor bazıları tamir ediliyor diyor bazıları edilmiyor diyor. Arkadaşımızda yazmış tamiri yapılıyor kendi ustama danıştım birçok kişiyede sordum hepsinin dediğini şey aynı oldu ilk başta çalışıyor yaklaşık 2 ay sonra bozulumaya başlıyormuş bir yerde sırf direksiyon pompası yapan bi tamirci buldum adam 2 ay garanti veriyo sadece 350 tl onarım tutarı orjinali 650 tl clio nun yan sanayisini bulamadım ben yok diyolar zaten belki siz bulabilirsiniz bilmem. Bana kalırsa orjinalini değiştirmenizi tercih ederim çünki ön takım hidroliğe göre dizayn edilmiş şahin gibi değil kullanılan kollar biraz ince çok fazla hidroliksiz kullanırsanız ön takımı indire bilirsiniz dikkat edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme