Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
78
Favori
1.606.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Bugün prins için mocan otogazı aradım 3000 TL fiyat çekti. Diğerlerini aramaya korktum valla.

Başka ne marka taktırabilirim araştırıyorum bakalım.

Bi yandan da evleneceğim bu kadar parayı bi anda vermesem de düğünden sonra dizele mi geçsem diyorum.

Kafam karışık yani bakalım.
    2005 model 1.2 araban var 90 küsür lira mtvsi değil mi?

Evlenecekmişsin para lazım olacak.

Bu şartlarda yeni araba dizelde olsa extra masraf oluşturacak belki teker belki başka extralar gerektirecek yeni araba olduğu için(en azından 2.el de olsa senin için yeni olacak).

Daha yaşlı almayacağını varsayarsak

Mtv ödemen artacak,üstüne para ekleyeceksin.

Neden prins olsun ki ,atikere bak,başka markalara bak.daha uygun fiyatlı olan.

3 yıldır atiker ile sorunsuz binmekteyim ben.

(Atiker gold sistem di sanırım)

Eşya ve mal sonuçda çokda değer vermemek gerek,sakınan göze çöp batar derler.

2 yıl binme planınız var ise lpg yi taktırın.minimum masraf ile aracınıza binin ve alacağınız araba için para biriktirin.

Tamamen kişisel görüşüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Dün bakıma gittim atikere 1850 tl dedi hocam manisa atak otogaz

1 senedir kullanıyorum atiker sadece bakıma gittim hocam onada 60 tl verdim. Lpg kiti 8 yaşında ben memnunum tavsiye ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 29 Ağustos 2018; 0:27:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sa millet.

Yahu ben aracın modelini bulamıyorum. Yardımcı olacak birileri var mı

Ruhsatta yazan şu: Renault - 2004 - Clio Symbol 1.4 - Beyaz
    İnternette şase no ile aradığımda çıkan özelliklerde: Clio II LB1 çıkıyor.
    Güç bilgisine bakınca da: 1400 - 55KW (75HP) çıkıyor.

Şimdi bu araç Clio Symbol mü yoksa Clio II mi

Ayrıca tam detaylı modelini nasıl bulacağım?
  • Abiler 1.4 8v orjinal benzin pompasını nerden bulabilirim. Üzerinden çıkan marwal markaydı.

• grafikerinbiri kullanıcısına yanıt
    Araç sedansa symbol, değilse clio2 diye geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Sedan olup olmadığını nasıl anlayacağız? Ayrıca sahibinden de ilan verilirken Renault clio nun altında Symbol diye bir seçenek yok.

• grafikerinbiri kullanıcısına yanıt
    Alacagınız araç için mi soruyorsunuz?Kendi aracınız için mi?
    Alacağın aracın fotosu yok mu?

• kendi aracım araç bu

Şimdi sigortadan öğrendim
    Renault Clio 1.4 Dynamique 2004 Model olarak geçiyormuş

• Clio 2 2004 1.2 aracımın ekranında yay gibi olan arıza ışığı 3-4 dk. yandı ve araç çekişten düştü.park edip tekrar çalıştırdığımdan beri bir sorun yok bugün üzerinden bir hafta geçince fırsat bulup bilgisayara bağlattım gaz potansiyometre aralıklı arıza yazıyordu bir kaç kez daha olursa gaz pedalından beyne giden kabloları değiştirecekmiş ustamız bu arızayı 1.2 lerde çok fazla gördüğünü söyledi ayrıca bagaj kapağı bıraktığımızda yerinde durmuyor kapanıyordu sonuna kadar havaya kaldırmamız gerekiyordu bir kaç kez benim ve eşimin kolumuza ve başımıza düştü arkadan ses geliyor diye götürdüğüm kilitçi amörtisörlerini değiştirdi şu an harika oldu toplamda 60 tl parça 30 tl işçilik verdim

• can2 C kullanıcısına yanıt
    Keşke vermeseydin. O bagaj amortisörlerini kendin de değişebilirdin bana kalırsa 30₺ aşırı fazla değişmek için ustalık gerektirecek bir iş değil,

En azından yapılan işin karşılığı değil ! değil düz tornavida neredeyse bıçak ile bile halledilebilecek bir şey olur!

Ancak hayırlı olsun .

• Vallahi bir yıldır aracın arkasından gelen sesleri bulup yapmak için 3 kez tur attık arka silecek motoru kısmen sökülüp yeniden takıldı bagaj kilidi söküldü yeniden takıldı plakalığın arkasına ilaveler yapıldı ve şimdi hiç ses gelmiyor çok güzel oldu toplamda adam 45 dk uğraştı bence çok makul bir ücret istedi

• can2 C kullanıcısına yanıt
    Bence de ücret gayet makul.

Manisada masanıza çağırdığınız usta 50 lira işçilikten açıyor kapıyı hocam.

• Herkese merhaba. Geçen hafta 2000 model Clio 1.6 RXT hb aldım. Grubu okudum oldukça güzel paylaşımlar olmuş bilgi edindim hepinize teşekkür ederim. Aracı 2. sahibinden aldım çok yattığı için biraz yenilenmesi gerekiyor. saptadığım bir dizi sıkıntı var onun dışında araç oldukça düzgün.

debriyaj seti, bujiler, balatalar, diskler, yağ ve filtreler değişecek. bir de ilk marşta almama yapıyor sıcakta özellikle, yolda hareket halindeyken 2000 devirde falan hep denk geldi; kesiklik yapıyor debriyaja basınca stop ediyor. rolantide dalgalanma yapıyor. sanırım manyetik kaptör ve/veya bobin arızalı. bu model clioların sanırım yumuşak karnı burası.

İlk Renault aracım olduğundan usta ve servis konusunda pek fikrim yok. İzmir'de Renault'yu iyi bilen, Clio'nun dilinden anlayan, işinin ehli bir özel servis/usta tavsiyesi istiyorum.

herkese iyi haftalar dilerim
  • 1.6 16v dynamique ile aranızdayım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokyak kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Hayırlı olsun @yokyak

arkadaşlar 1.4 16V clio 2 HB araçımda zaman zaman sileceklerin ilk konumu çalışmıyor. ön cama su fışkırtığımda çalışmıyor.
    diğer konumlar çalışıyor.

Röledendir dediler ama rölenin yerini bulamadım.

yardımcı olabilecek varmı ?

Kolay Gelsin
  • dawser D kullanıcısına yanıt
    Önde sigorta kutusunun arkasında röleler var orada olabilir.Debriyaj pedalının üstünde.

Yoksa kaput içindede röleler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim clio2 2004 model 1.2 hb aracım var problemim şu ben arabayı Antalya'dan aldım aldığım kisi arabaya antifriz koymamış su ile kullanmış Antalya sıcak memleket diye halbuki yaz kıs konulması lazım antifrizin neyse benim yasadığım yer soguk memleket yani kısın antifriz sart burda su deposununa baktığımda pas rengi olduğunu gördüm simdi antifriz koysak radyatör hortumlarını falan patlayabilir paslı kireçli yerleri actığı için antifriz ne yapsak bilemedim kafam çok karışık bir cozumu olan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.