Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
78
Favori
1.606.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Silecek koluna ait rölelerin takılı olduğu bir kart vart o kartta soğuk lehimlerde kopma olmuş olabilir, kimi elektrikçi uğraşıp söküp bakarız olmazsa çıkmacılardan parçayı komple alır takarız diyor, kimisi hiç anlamayıp silecek motorundandır diyor, kimisi de orjinal parçayı sen al gel ben takarım diyor :(((

Başlıbaşına bir dert yani... 1.si 100-300 arası, 2.si 500, 3.sü orj. Parça +100 tl istiyor. (parçanın bulunduğu alanda çalışmak neredeyse imkansız olduğu için sökülüp bakılması şart fakat oradan sökmekte ayrı bir problem)

Arabayı aldığımda bu şekildeydi aynen öyle kullanmaya devam ediyorum, bazen kendi kendine düzeldiği de oluyor ama sonra yine bozuluyor... 250 tl üzeri bir şey yaptırılacaksa serviste garantili olarak yaptırmayı tercih ederim fakat bir türlü servise de gidemedim... Farklı bir çözüm bulursanız ya da yaptırırsanız fiyat bilgisini paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, yarın clio 2 araca satın almak için bakmaya gidecem. Önerileriniz varmı? birde 4 parça boya 150binde 21.000tl fiyat nasıl? Araçta 2 hava yastığı, hidrolik direksiyon bulunmakta
  • serkan122668 S kullanıcısına yanıt
    Model renk nedir? Klima var mı birde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2004 1.2 16 valf hb aldım benzinli gayet memnunum

Tamamen orjinal 26000 . Tavan da hafif güneş yanigi var

• OK4N-38 O kullanıcısına yanıt
    Ne taktirdiniz hocam

• Sunroof arızası hakkında bilgisi olan var mı

Sorunum şu, sol taraf mekanizma yukarı kaldırıyor sağ taraf yukarı kaydırmıyor bu nedenle geriye doğru da açılmıyor sıkıştırma yapıyor, bunun sebebi ne olabilir, badem veya ayaklarda mıdır sorun

Selamlar

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim hocam taktırmaktan bir bucuk yıla yakındır bende arac artık satma zamanı yaklaştı. Bosuna masraf etmek istemedim acıkcası.
  • Silecek birinci fasıla arızası için eski semtimdeki elektrikçiye gittim, usta yukarıda bahsettiğim kartı kutusuyla birlikte söktü lehim yapıp taktı 100 tlye hallettim. Bu tip arıza silecekler cam kuruyken çalıştırınca zorlanmadan dolayı oluyormuş, cama su püskürtmeden tozu almak için kuru kuru silecekleri çalıştırmayın. Kartın üzerindeki diyot yanınca serviste direkt kartı değiştiriyorlar hediyesi 1000 tl :) aman dikkat...

• koray.kose K kullanıcısına yanıt
    İyi günler dilerim. Muhtemelen sunroofu acip kapatan halatta kopukluk olmus. Bir taraf kuvvet uygularken diger taraf asilmiyior. Halati tutan bacaklar kırıldığı zaman boşa cikiyor. Açılıp bakılması gerekir.ben konyada döşemecide yaptırmıstim.2011de baya para tutmustu. Şimdi kaca yaparlar bilmiyorum.

• Arkadaşlar merhaba,

2005 model 85bg 1.5 dci dynamique clio II ile aranıza katıldım. Araç 218 binde ve 23500'e aldım. Değişen yok, 3-4 parça boyası var ancak birkaç parçası boya istiyor. Binmek için aldığım için çok dert etmedim. Piyasayı da düşününce sizce fiyat nasıl?

Aracı test edip aldım gidişi motoru yaşına göre gayet diri geldi gitti açıkçası. Gösterdiğim usta da problem yok dedi.

Aracı aldığım kişi baskı balata ve triger setinin yeni değiştiğini söyledi. Haftasonu aracı genel bir bakıma sokacağım, nelere dikkat etmem gerekir? Mazot filtresi kaç bin km'de değişiyor?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Selamlar.
  • ResultanteImportante kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun allah kaza bela vermesim. 1.5 ay önce 2003 65liğini 26ya aldım hocam 121 binde. Alınca ilk yaptığım şey sıvı ve filtre bakımı oldu. Yağ-antifiriz- hava - yağ- polen-mazot filtresi değişti. 280 lira tuttu komple. Usta 9 binde bir gel 10bine odaklama kendini mazot filtresinide 2 bakımda bir değiştir demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 13 Kasım 2018; 16:9:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesim. 1.5 ay önce 2003 65liğini 26ya aldım hocam 121 binde. Alınca ilk yaptığım şey sıvı ve filtre bakımı oldu. Yağ-antifiriz- hava - yağ- polen-mazot filtresi değişti. 280 lira tuttu komple. Usta 9 binde bir gel 10bine odaklama kendini mazot filtresinide 2 bakımda bir değiştir demişti.
    Allah razı olsun hocam teşekkür ederim, sizin konum neresi acaba? İşinde iyi dürüst bir usta önerebilir misin Allah göstermesin arıza durumlarında veya bakıma gitmek için.
    Manisa merkezdeyim hocam ben.

Motor-şanzıman: doğus oto (ladacı kamil)
    Lastik-jant: ormancı oto lastik (burak usta(kardeşim sayılır))
    Elektrik: Temel oto (murat usta)
    Balata(fren debriyaj fark etmez) her türlü fren bakımı: balatacı murat
    Kaporta: işinin ehli birine denk gelmedim şimdilik😂

Eski cliom bayağı sorunluydu gitmediğim usta kalmadı hocam manisa önereceğim ustalar bunlar selamımı söylerseniz yardımcı olurlar.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın İstanbul-Avrupa diye belirtsem daha iyi olurdu boşuna uğraştırdım sizi, teşekkür ederim. Umarım Manisa-İzmir civarlarından okuyan olur da faydası olur :)
    Estağfurullah hocam ne uğraşması :) başka bir arkadaşın işine yarar :)

• Abiler araç 2003 clio sedan 1.5 dci kontağı açtığımda yakıt ışığı yanıyor ampul vs patlak değil ve mazot şuan bu seviyede ama ışık yanmıyor daha düşük sevilerde mi yanıyor acaba? Geçenlerde bir ara göz kırptı sonra söndü mazot bu seviyelerdeydi. Arabayı alalı 2.5 ay oldu sadece o zaman yandı. Bir sıkıntı var mı acaba yoksa kırmızıya düşünce mi yanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 24 Kasım 2018; 2:42:55 >
  • Aynen en dibe düşünce yanar.

Ampuller led zaten kolay kolay bozulmaz patlamaz.

Ayrıca aracı böyle dibine kadar mazotu bitirip kullanma

enjektörlere çok zararlı.Mümkünse çeyrek depodan aşağı düşme.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim. Genelde bu seviyelere düşünce alıyorum hocam.

• Arkadaşlar benim 2005 model clio sedan 1.4 arabam var. Arabam sürekli şu eksiltiyor. Ustalara gösterdim yağ çubuğunu çektiler şu karışsa yağ bozulur dediler bana radyatör yatağını devirdayımını değiştirdiler olmadi şimdide conta yakmıştır diyorlar motoru açacaklar. Size sorum şu benim arabam sabah tek seferde sorunsuz çalışıyor sabah motor soğukken bile herhangi bir teklemesi falan yok yağ çubuğunda yağında anormal bir durum yok ama bu suyu neden eksiltiyor hararet de bile sorun yok..

• Erhan4422 E kullanıcısına yanıt
    Saçma olabilir ama radyatörde görünmeyecek kadar küçük bir delik olabilir. Lehim yapan yerler var onlara gösterirseniz kaçak var mı yok mu hemen bulurlar.

• 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.