Şimdi Ara

Clio III Dizel Authentique 65 Hp mi 80 Hp mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben size şunu söyleyeyim. 65 'lik gayet güzel. ben burdan muğlaya giderken, burada renoda çalışan arkadaş clio 3 ile denk geldi. milas'tan muğlaya kadar biraz kapıştık, baya zorladı beni.

bence 65 ile 80 arasında çok performans farkı olacağını sanmam,

65 gayet güzel, 80 biraz daha iidir.

hatta şu da bi seçenek olabilir,
    zaten iki motor arasında sadece yazılım farkı var. 65'lik al chiptuning yaptır. 80 hp'den bile fazla hp elde edersin
    (tabi ne kadar sağlıklı olur bilmem)
  • Bolu Ankara arasında bir önceki kasa cıvıc peşimden bana çok yaklaşmıştı 3 km kadar yokuş çıkışında arkamdan baktığımda göremedim , yokuştan düze çıkınca bir süre sonra yanıma geldi. Yokuşu çıkarken ben görmedim ama hanım 180 di dedi hızın. 65 bgde çok farklı olmaz.Tork delikanlıyı bozuyor.

80 bg dci clioIII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 28 Ağustos 2007; 15:04:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokainman

cılıo 65 hp test sürüşüne katıldım valla elinde kalır inip koşarsın öyle hantal bir araba 80 hp side yürür derim reno zaten araba deyil

komik olma arkadaşım yav , reno araba değil tamam ama km de 90 krş yakan başka bir araba varmı ? üstelik tatminar performans verecek (belki senin hondan kadar performansı yoktur ) varmı ötesi rakip bir araba yok....
    demekki reno araba değil bir mucizeyi gerçekleştiren bir makineymiş performans + ekonomi = clio performanslı araba almak çok kolay ya gerisi ???? devir ne devri ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 29 Ağustos 2007; 15:26:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.