galiba bizim motorlar avrupadakilerden farklı benim dci motorla bunun arasında dağlar kadar fark var bu ne böyle
ya benim motorda dci felan bile yazmıyo galiba yanlış hatırlamıyorsam akşama bir bakayım
yok wicked için rahat olsun.. Clio da 3 değişik dCi motor var.. 106lık 80lık 65lık..
bu 106lık olan galiba.. avrupada en çok satılan 106lık olan zaten
hmm.. peki bakalım
wicked: performans olarak nasıl? Ilk izleninlerin neler yokuş da vs. 65 olmasıyla ilgili bir sıkıntı var mı?
valla gayet güzel bence, 2 bin devirden sonra turboyu açıyo zaten yalnız fazla basamıyorum rodaj süresini bekliyorum çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: Arien
wicked: performans olarak nasıl? Ilk izleninlerin neler yokuş da vs. 65 olmasıyla ilgili bir sıkıntı var mı?
:) memnunsan problem yok rodaj için normalde benzinlilerde 1000 km sanırım sana kaç km dediler?
valla el kitabında yazan 3000 km, araba da daha yeni 300 km oldu 4 günde. ama ben o kadar dayanamıycam kafayı yerim yoksa böyle gaz pedalına bir basıyorum devir zaten direk 2.500 'e geliyo sonra hemen vites değiştir biraz sıkıcı bir iş.
ilk 1000km 3000-3500 rpm yi geçmeyin diyor benim kitapçıkta(benzinli) daha sonra istediğiniz şekilde kullanın ama tam performansı aracınız 3000km den sonra verir diyor
aynen öyle benimki dizel olduğu için 2.500 deviri geçmeyin ve gazı köklemeyin diyor
:) ben hemen adapazarı yollarına koyulurum o zaman... .. 10 defa gidicez artık kayın pederin elini öpmeye..
hadi bakalım hayırlısı sen daha almamıştın değil mi arabayı?
Türkiye 'ye asla gelmiycek bir model daha Clio III Max
Clio III sport Avrupa 'da Renault bayilerinde satışta
bu ilk iki resim renault'un resmi modifiye kurumu elia nın yaptığı bir model heralde.. bu model tr ye gelmez
ama 3. resim ClioMax değil Clio RS.. O türkiyeye gelicek.. 2.0 atmosferik motorula 197hp üreten harika bir makina