Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Üstad 30bin çok geldi bana. Ben 2010 model 1.2 39000km boyasız otomatik vites faz2 Clio 3'ü 33bin liraya aldım.

Tabi dizel; boş-dolu donanım olup olmadığını bilmeden söylüyorum bunu. Yetkili servis bakımlı mı? Hasa kaydı var mı?

Türk insanı bu parametrelere çok önem veriyor bazen.

hocam bizm araba 2007 clio 3 expression 1,5dcı dizel en fulu ,araba 137binde ama km düşürüldüğünü snradan öğrendik araba 290 binde düşürülmemiş hali,3 yıldır toplamda anca 16-17 bin km yaptık bakımları ful yaptırdık,sence kaça gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Üstad 30bin çok geldi bana. Ben 2010 model 1.2 39000km boyasız otomatik vites faz2 Clio 3'ü 33bin liraya aldım.

Tabi dizel; boş-dolu donanım olup olmadığını bilmeden söylüyorum bunu. Yetkili servis bakımlı mı? Hasa kaydı var mı?

Türk insanı bu parametrelere çok önem veriyor bazen.

hocam bizm araba 2007 clio 3 expression 1,5dcı dizel en fulu ,araba 137binde ama km düşürüldüğünü snradan öğrendik araba 290 binde düşürülmemiş hali,3 yıldır toplamda anca 16-17 bin km yaptık bakımları ful yaptırdık,sence kaça gider

Hata, boya, değişen olup olmadığını bilmiyorum fakat piyasada yazılan fiyat aşağı yukarı 25-26 bin lira. 2 bin lira pazarlık payını ve biraz şişmiş fiyatları düşünürsek elden satarsanız 23 bine hemen satarsınız, 24 bine kesin satarsınız ama bekleyebilir biraz. Galericiye giderseniz de 21-22 falan verir.

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Aracınız manuel mi, otomatik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortallight kullanıcısına yanıt
    Manuel

• Arkadaşlar merhaba clio 3 yeni aldımda gövdesi digital clima olan seriden. multimedya oynatıcı almak istiyorum film vs de izleyebileceğim ve geri görüş kamerası destekleyen.Tavsiye edebileceğiniz bir marka veya model varmı acaba? uçuk pahalı olmasına gerek yok teşekkürler
  • hafta sonu çarşıya çıkmak için arabayı çalıştırdım. marşa bastıktan yaklaşık 30 sn. sonra bilgi ekranında alışık olmadığım bir bip sesiyle beraber "AKÜ ŞARJ ARIZASI" uyarısı verdi. aynı zamanda "STOP" ışığı da yandı.

sanayiye yakın olduğum için hemen ustamın yönlendirdiği bir oto elektrikçiye gittim. alternatör kayışına baktı sorun yok dinamoyu çeviriyor. aküyü ölçtü ve dinamonun aküyü şarj etmediğini söyledi. aküye bağladığı bir alet var. ben gaza bastığım zaman voltajın artması gerekirken değişmediğini söyledi.

saat geç olduğu için arabayı bıraktım. bu sabah usta aradı. dediğine göre şarj dinamosunun içindeki kömürlerde problem varmış. takılma yapmış. kömürleri değiştirdiğini ve problemin hallolduğunu söyledi. şu an mesaideyim akşam gidip teslim alacam. bi sorun olursa tekrar burdan yazarım.

bu arada masraf işçilik dahil 60 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 14 Kasım 2016; 16:40:36 >

• Arkadaşlar bende 2007 1.5 DCİ var 199.000 km de aracım. Enjektörlerinde problem varmış aracın sizce enjektör masrafı ne kadardır.
  • Arkadaşlar bu dci motorlu 86hp lik bir clio3 almayı düşünüyorum. Ama opel corsa D kasa 1.3 ctdi motorlu araçlara arasında kaldım. Bu ikisi arasında hangisi tercih edilir. corsalar biraz daha pahalılar benim bütçem kısıtlı.

Sizce clio 1.5 motorlu olanımı almalıyım , bazı kişiler dci motorlar kötü 150-200 .000 de motor bitiyor diyorlar. Bazıları motoru yada turboyu değiştirdiğini filan söylüyor. Bu herkesde oluyor mu ?

Kronik ne gibi sorunları var clio3 ün alırken nelere dikkat etmem gerekli teşekkürler.2.el piyasası nasıl satmak istediğim zaman elimden kolay çıkar mı?
  • dalavere34 D kullanıcısına yanıt
    merhaba,

2011(70bin km de idi) den beri dizel 1.5 clio3 kullanıyorum 120 binden sonra bazı problemler gelebiliyor başınıza,
    örneğin daha gecen hafta arka sol tekerleğin rumanını değiştirdim uğultu yapıyordu bozulmuş,
    daha önceleri, vites topuzu kırıldı, vites kutusu kitlendi, akü bitti, vs gibi önemsiz şeyler başıma geldi.
    onun dışında herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım.

şuan 145bin kmde eskisine nazaran cok yakıt yakmaya başladı neden olduğu hakkında pek bilgim yok, periyodik tüm bakımları yapılıyorda.
  • ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin araç kaç beygirlik olanı ? 20 lira param var dizel az yakan klimalı yol tutuşu sorunsuz olan bir araç bakıyorum. Hangi model Ne önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba,

benimki en temel özellik olan authentique 1.5 dci, 65 beygir.

önerim ; 20binTL symbol onlarda çok az yakar.
    ama az bineceğim derseniz benzinli symbol alın yeni modellerden 2009-2011 bulabilirsiniz o paraya

normalde benzin -dizel arasındaki fark yaklaşık eski arabada 5binTL sıfırlarda 10bin TL dir.

yıllık çok az kullanım için dizel almaya değmez(aylık 100-200TL yakan biri için) 5bin TL ile 3-4 senelik benzin masrafını karşılıyor.
    Dizelde korkmaya başladım bazılarında çok ciddi masraflar açabiliyormuş. Bu clio 3 lerinde birde 1.2 benzinlileri varmış , sizce onlar nasıldır hiç kullandız mı ?

Şehir içi kullanmalık , yılda en fazla 10.000 km yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalavere34 -- 23 Kasım 2016; 16:47:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba,

bende aciliyet yüzünden arabamı sattım bugün devir işlemlerini yapacağım, ucuza gitti,
    benim gibi böyle satıcı bulursanız, bütcenize uygun araba alabilirsiniz.

2008,1.5DCI dizel ,143BinKm de clio hb 3
    24bin TL e bıraktım.
    Hasar veya ağır kusuru varmıydı bilmiyorum qma ucuza gitmiş güncel piyasaya göre
    Benzinli clio2 lere 24-26 arası fiyat yazıyorlar

• attci kullanıcısına yanıt
    gelip baktılar birkaç önemsiz olaydan arabada değişen ve az miktarda hasar kaydı var.
    sağ kapılar boyalı, arka kapı değişti,tamponda da biraz tamirat gerekli onun dışında birşey yok,

depo full yakıt dolu, gecen hafta yağ,filitre vs değişitirdim, triger ,lastikler vs 110binde değişti.
  • Dün sabah yağmurda çalışan ön sileceklerim akşam eve dönerken çalışmıyordu. Sanırım Clio'da çok sık oluyormuş bu durum, silecek motoru masrafı çıkacak gibi.
  • Merhaba arkadaşlar benimde 1.5 dizel 20. yıl paketi olan modeli var çok memnunun.Dün biri sol dikiz aynamı kırdı yani dışı ve aynası sağlam ancak motor işlemiyor çalışmıyor ne tam açılıyor nede kapanıyor sürekli motor sesi geliyor.Servise götürdüm içi değişecek dedi 400-550 gibi bir fiyat verdi.Daha önce başından böyle bir olay geçen var mı yardımcı olabilir misiniz?
  • merhaba,

biraz becerin ve alet edevatın varsa cıkart kendin yap bazen bir japon yapıştırıcı bile cok işe yarıyor, demedi deme.
  • Selam Arkadaşlar
    Bir konuyu merak ettim belki bilen bir arkadaş cevaplar ümidiyle sorayım dedim. Yeni kasa CLio 4 joy paket araçların teypleri CLio 3 HB araçlara uyarmı, yol bilgisayarına ve direksiyon kumandalarına bire bir uyum sağlar mı? Görünüş olarak uyumlu duruyor ve sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler. Resimleri yüklüyorum.

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLasHx34 -- 6 Aralık 2016; 22:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FLasHx34

Selam Arkadaşlar
    Bir konuyu merak ettim belki bilen bir arkadaş cevaplar ümidiyle sorayım dedim. Yeni kasa CLio 4 joy paket araçların teypleri CLio 3 HB araçlara uyarmı, yol bilgisayarına ve direksiyon kumandalarına bire bir uyum sağlar mı? Görünüş olarak uyumlu duruyor ve sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler. Resimleri yüklüyorum.

Mantıken uyabilir ancak neden böyle bir değişim yapıyoruz ? Bu standart ünitelerin çok da farklı olduğunu teknik açıdan sanmıyorum. Güzel bir sony, pioneer ve interface ile ekran ve kumanda oem gibi çalışabilir. Bu değişim boş bir çaba olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.