Şimdi Ara

clio joy 1.5 sigorta kasko soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nasipse bu hafta renault joy 1.5 dci 75 bg dizel 2016 sıfır araba satın alacağım.
    Aklıma takılan bir soru var ve bir türlü cevap bulamadım. Sizlerden ricam lütfen doğru bir bilgi verir misiniz..

Alacağım bu araç için Zorunlu Trafik sigortası ne kadar olur ? Alacağım yere ona göre para ile gideceğim ve bu parayı borç alacağım. Miktarı öğrenme sebebim çok fazla nakit borca girmek istemiyorum.

• Merhaba öncelikle araç sıfır henüz bir plakası yok bunun için direk bir kontrol yapılamaz ,

Trafik sigortası kişiden kişiye şehirden şehre araçtan araca değişen bir şey, birçok parametre var araç ilk araç mı kişi genç mi değil mi bir ton parametre çekiyor sistem bundan dolayı aynı araçta bile farklı şirketlerden çok uçuk farklar olan teklifler alabileceksiniz o yüzden net birşey söyleyemeyiz malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

Merhaba öncelikle araç sıfır henüz bir plakası yok bunun için direk bir kontrol yapılamaz ,

Trafik sigortası kişiden kişiye şehirden şehre araçtan araca değişen bir şey, birçok parametre var araç ilk araç mı kişi genç mi değil mi bir ton parametre çekiyor sistem bundan dolayı aynı araçta bile farklı şirketlerden çok uçuk farklar olan teklifler alabileceksiniz o yüzden net birşey söyleyemeyiz malesef

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım 2500 - 3000 arası bir şey çıkar.
  • 2500-3000 senin için normal bir fiyat mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizaltı Bilgisayar

2500-3000 senin için normal bir fiyat mı?

Bazı durumlarda sigorta firmaları öyle bir fiyat veriyor ki harbiden de bunlar iyi fiyat oluyor ama bu arkadaşımıza daha az çıkacaktır bilmiyorum belki yaptırmıştır çoktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır çok yüksek fiyat. Ancak eksik bilgi edindiğim için bu fiyata razı olacaktım neredeyse. Fiyat aldım bugün zorunlu trafik sigortası 1254 TL. Araç için full kasko 1700 TL
  • Pahali araçlar a daha düşük fiyat cikiyor galiba. Passat 2.0 en fulu trafik 1300 kasko 2600 cikti istanbul icin. Araç sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Pahali araçlar a daha düşük fiyat cikiyor galiba. Passat 2.0 en fulu trafik 1300 kasko 2600 cikti istanbul icin. Araç sıfır.

sigorta firmalarının verdiği teklifler arasında fiyat farkı en düşük 1200 en yüksek 2900 var zorunlu trafik sigortası için. ARaç ruhsatını görmeden doğru fiyat veremeyiz diyorlar. sizin dediğiniz mantıklı geldi bana sıfır arabalar için
  • Kaça aldınız arabayı ?

• Kasko degeri 82k olan aracim icin 1049 tl trafik sigortası 1490 tl kasko yaptirdim yer izmir yas 29 11 yildir en ufak kaza kaydı tutanak yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aptt

quote:

Hayır çok yüksek fiyat. Ancak eksik bilgi edindiğim için bu fiyata razı olacaktım neredeyse. Fiyat aldım bugün zorunlu trafik sigortası 1254 TL. Araç için full kasko 1700 TL

daha yeni trafik + kasko yeniledim. 700 + 900 tl . geçen sene de buna yakındı ve aracımı geçen sene sıfır aldım. geçen seneki değeri 70bin idi aracın. yaş 45 ve geçen sene hasarsızlık alamadım, aracım eskidi diye kasko yaptırmıyordum 1 senedir (kasko yaptırmadığım dönemde bir sürü hasarım oldu, pişman oldum, gelen vurdu, giden vurdu kaçtı park halindeyken).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 27 Ocak 2017; 11:39:49 >

• Arkadaşlar aracı satın aldım kasko ve sigorta için kaskoya 1280 tl 9 taksit zorunlu sigortaya da 892 TL 3 taksit olarak ödeme yaptım. yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptt -- 4 Şubat 2017; 13:25:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.