Şimdi Ara

clio lpg de kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 clio symbol 1.4 8v 75 authentique 75bg arabamız var lpg e çevirmekte kararsız kaldık donanım olarak da zayıf abs ebs yok yeni araba olarak da polo düşünüyoruz clionun lpg tüketimine göre tercih yapacaz lpg olursa ne kadar fark eder ekonomi olarak şu an benzli olarak canavar gibi harcıyor 1.4 olmasına rağmen

• ne kadar yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faust reis kullanıcısına yanıt
    Kardesim aracin renault ve sanki lpg icin uretilmis araclar :) iki adet megane surdum 8 yil boyunca lpg sinide ben taktirdim. Biri landirenzo dierine brc taktirdim. Ama simdiki aklim olsa atiker taktirdim 600 700 lira asag
    Isina buda 7 depo lpg eder cebime kalirdi. Hic bosuna dier markalara bedavadan parcalanma. Git atiker taktir 1100 liraya sorunsuz sikintisiz bin gitsin. Inan bu araclar icin fazla vi fark yok markanin. Adam gibi iscilik. Sorunsuz yillar sorunsuz kmler :) Atiker tak gitsin

kardeş aynı arabadan bende de var 32 litre lpg ile 420-430 km arası gidiyor, ben sakin kullanırım, erzurumda kullanıyorum, hiç yokuş yok, hep şehir içi, ortalama 10 ışığa yakalanırım günde, günlük 20 km yol yapıyorum, milano lpg takılı, lpg yi tavsiye ederim, şükür sorunsuz biniyorum
  • lpg'ye en uyumlu motorların başındadır,markadan ziyade iyi bir montajcı bulun,montaj kalitesi daha önemli
  • atiker fast taktırdık 1000 tl ye bizim muğla yöresi dağlık biraz benzinden sonra %25 %35 oranında bi tasarruf oldu hala biraz fazla yakıyo ama o da motorun uydurukluğundan genel olarak memnunuz
  • Lpg konusunda hiç düşünme derim hocam direk taktır ben 2011 fiestaya brc taktırdım çok memnunum arkadaşların dediği gibi usta çok önemli mümkünse referansı bol olan bi ustayı tercih et bide bujilerini değiştir yeterli 430 km yolu ful klima açık 120-130 arası hızla 65 tl gaz yaktım daha ne olsun

• lpg takıntınız yoksa geç bile kalmışsınız ,iyi bir yerde atiker bile olur

• gerçekten motoru çok uyumlu,aynı motor 1.4 8v 75hp ile yıllarca kullandım lpg'de hiçbir sıkıntı çıkarmadı yeterki montaj düzgün olsun
    Beyfendi ilk öncelikjle hayırlı günler dileriz .

Aracınız lpg ile birebir uyum sağlayıp performansında düşme kesinlkle olmaz .Şu da bir gerçekki lpg markası önemli olduğu kadar işçilikde çok çok önemli .Takdırdıysanız şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın .Herhangi bir probleminiz olur ise ya da soracağınız sorular hiç çekinmeden yardımcı oluruz

İLETİŞİM :0322-226-66-16 @faust reis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.