Şimdi Ara

clio manyak olmuş arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modifiyenin bir dozajı olmalı çok abartı biraz hayvanımsı olmuş şişmiş kurbağa gibi
  • @infinite
    modifiyede sınır olmamalıdır,hep sade hep monoton şeyler olmamalıdır,alışmışsın tabi sen galiba arkadaşım monotonluğa,adam burda hayal gücünü ile tecrübesini birleştirerek ortaya güzel birşey çıkarmış...

abartılıcak birşey de göremedim malesef benim görüş açımda bu.....
  • arkadaşlar modifiye sınır tanımaz abartıdır zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

@infinite
    modifiyede sınır olmamalıdır,hep sade hep monoton şeyler olmamalıdır,alışmışsın tabi sen galiba arkadaşım monotonluğa,adam burda hayal gücünü ile tecrübesini birleştirerek ortaya güzel birşey çıkarmış...

abartılıcak birşey de göremedim malesef benim görüş açımda bu.....

eee saygı duyalım o zaman....al sana benim modifiye anlayışım araç orjinalliğini kaybetmemeli bence diyorum araç zaten fabriak çıkışlı yeterli

http://www.myarea.ch/cliov6/galerie/galerie/clio%20v6%2025.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 24 Ağustos 2006; 8:15:27 >

• çok geniş olmuş bu yaaa
    bi de farlar sanki üretim hatası varmış da yuvasına küçük gelmiş gibi duruyo
  • bu ne ya 5 beden büyük elbise giymiş gibi olmuş.

çok abartılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nescafe07 -- 24 Ağustos 2006; 9:05:56 >
  • adamın zevkine saygımız var ama bana göre güzel deyil sonuçta o bir clio altın çamurlukta taksan clio
  • Bu araba clioluktan çıkmış başka bir şey olmuş
  • aslında tam ön ve tam arkadan bakmayınca araba güzel duruyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

o zaman nie 4 sene kullandin

kendim para verip almadim, bir yerden hediye verdiler... Degistirme imkanim yoktu, mecburen universite yillari boyunca onunla idare ettim...

ya degilse para verilip alinacak birsey degil clio...
  • bence de abartmışlar araba şebeye dönmüş resmen...
  • bu arabanın eni, boyundan daha uzun olmuş sanki. birazda boyunu uzatsalarmış keşke
  • Basenlerden biraz fazlası var O çamırlık ne be öyle arkadan çok kötü görünüyo.Ama yiğidi öldür hakkını yeme.Çamurluk dışında herşey güzel.
  • bence süper olmuş
  • zevk ve renk meselsei ama iğrenç bi şişirme yapmışlar yanlara ön ve arka tamponlar arka stoplar hoş fakat yanlar bi halta benzememiş..

fransız düşmanı arkadaşın dediği gibi ne yaparsan yap . clio işte ..
  • Ben çok beğendim,çok güzel olmuş bence...
  • bu arabayı devirene bir tane benden clio yenisinden
  • hiç bişiye benzememiş bence zevk meselesi tabi
  • valla arka amurluklar arabayı enden 1 metre genişletmiş onun haricinde çok deli olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.